Burnley – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.16.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 14.
Burnley
Teljesítmény:
D V V V V
  • Turf Moor
  • Március 16. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Brentford
Teljesítmény:
V D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk a szombatnál, de a németeket elengedjük mára. Jöjjön a Premier League, melyben csonka fordulót rendeznek az FA Kupa negyeddöntői miatt. Mivel pénteken ünnep, lehetséges, hogy a megszokottnál kevesebb tippet kaptok, de azokat igyekszünk onnan hozni.

Most egyelőre még a Burnley – Brentford találkozót fogjuk kifilézni, egy olyan találkozót, amely bizony kiesési rangadó. Az idény elején nem hittük volna, hogy a tabella hátsó felében fogjuk látni a Brentfordot, de ez is megtörtént, Thomas Frankék azért küzdenek, hogy jövőre is a legjobbak között maradhassanak.

A Burnley… nos, ők szintén küzdenek, de sokkal kevesebb sikerrel. És most már bátrabban mondom azt, hogy a szezon végén újra a másodosztály tagjai lesznek.

Burnley

Pontot szerzett a Burnley legutóbb, aminek akár lehetne is örülni – annak tudatában meg főleg, hogy hol szerezték -, ám egy ilyen döntetlen az ő helyzetükben mit sem segít. Az újonc továbbra is távolodik a bennmaradástól, fogynak a fordulók, és még mindig látótávolságon kívül van a legrosszabb bennmaradó, a Nottingham Forest.

Tíz köre maradt Vincent Kompanynak – vagy másnak -, hogy utolérje őket, ehhez pedig sürgősen meccseket kell nyerniük. Lemaradásuk kereken tíz pont. A szezonban eddig begyűjtött győzelmeik száma három, ha ezt megdupláznák, még mindig kiesőhelyen állnának…

A hétvégi, West Ham elleni meccset ők szúrták el, ugyanis kétgólos előnyt adtak le. Az első félidőben David Datro Fofana, valamint Konstantinos Mavropanos is betalált, így a szünetre megnyugtató előnnyel mehettek. Végül aztán a második félidő elején, majd a legvégén kaptak gólt.

Mint mondtam, a Burnley nem erős. A keretük személy szerint tetszik, de hát semmit nem számít ez, hogy én mennyire gondolom őket PL-be illőnek. Mert az számít igazán, hogy mennyi pontot szereztek.

A mi meccsünk szempontjából még az is lényeges, hogy állnak otthon: a Turf Moorban egyetlen egyszer győztek, két döntetlen mellett tizenegy vereségük van, ezzel az övék a legkevesebb hazai pályán szerzett pont.

Nemrégiben meg kellett műteni Lyle Fostert, aki jó ideig nem lesz bevethető, ahogy Luca Koleosho, Nathan Redmond és Aaron Ramsey sem. Aki nemsokára játszhat ismét, az Jordan Beyer.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Assignon, O’Shea, Esteve, Taylor – Vitinho, Berge, Brownhill, Odobert – Fofana, Amdouni

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Premier Legaue
brentford
3:0
burnley
Premier Legaue
2022.03.12.Premier Legaue
brentford
2:0
burnley
Premier Legaue
2021.10.30.Premier Legaue
burnley
3:1
brentford
Premier Legaue
2016.01.15.Championship
brentford
1:3
burnley
Championship
2015.08.22.Championship
burnley
1:0
brentford
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brentford

Túlságosan is jó edző Thomas Frank ahhoz, hogy egy gyengébb szezon miatt kirúgják. Nagyon sokat köszönhetnek a dánnak, aki felépítette ezt a Brentfordot, feljuttatta az élvonalba, és neki köszönhetően volt már két jó szezonja a csapatnak. Ez a mostani nem az.

Valószínűleg kitartanak majd mellette, és őszintén szólva a kiesésre sem látok nagy esélyt, de kétségtelen, hogy a méhek most közel vannak ehhez.

Sokan gondolták, hogy majd Ivan Toney visszatérése megoldást kínál, de ez sem így lett. A támadón nem múlik semmi, de a csapat problémái sokkal mélyebbek annál, mintsem, hogy egy fecske nyarat tudjon csinálni.

A gárda a Wolverhampton elleni győzelem óta ismét nyeretlen, ez összesen négy vereséget és egy döntetlent jelent.

Legutóbb a bajnokaspiráns Arsenal ellen kaptak ki, noha a pontszerzés közel volt. Az első félidőben volt egy gólváltás, a vendégek részéről Yoane Wissa talált kapuba. Ám nem tudták kihúzni, és a hajrában kaptak egy másodikat.

A Burnley ellen azért illene győzniük, nagyot lendítene rajtuk egy siker. Nem mellesleg beérhetnék a Crystal Palace-t, még távolabb kerülhetnének az Everton – Nottingham párostól. Vagy legalább tarthatnák velük a lépést.

Idegenben eddig háromszor nyertek, egyszer ikszeltek, tízszer kaptak ki. Ez kifejezett gyenge mérleg, amit javítani kell a tabella majdnem sereghajtója ellen.

Kisebb sérüléssel bajlódik Sergio Reguilon és Christian Nörgaard, de várhatóan ők már pályára léphetnek. Vannak viszont olyanok, akik nem. Így járt Ethan Pinnock, Bryan Mbeumo, Kevin Schade, Ben Mee, Rico Henry, Josh Dasilva és Aaron Hickey is.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Zanka, Ajer, Collins – Roerslev Rasmussen, Jensen, Nörgaard, Janelt, Lewis-Potter – Toney, Wissa

Tippelde

Sokan vannak a Brentfordból, akik sérülés miatt kimaradnak, és ez nagyjából a teljes szezonra igaz. Mármint az, hogy rengeteg a sérülés. Ez okozza a csapat visszaesését, de innen fel lehet még kelni. Igaz, hogy ez a szezon már bukott, de a kitűzött új célt – a bennmaradást – el kell érnie a csapatnak.

Ehhez pedig győzniük kell.

Fő tippek:

1.: Brentford győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

2.: Szögletek száma: Over 7,5

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső