Osasuna – Real Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.03.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 14.
Osasuna
Teljesítmény:
V N D N N
  • El Sadar
  • Március 16. 16:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Madrid
Teljesítmény:
N D D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem, az angolokat még nem hagyjuk magunk mögött, de teszünk egy kis detourt. A helyszín Spanyolország, azon belül is Baszkföld, Pamplona. A bikafuttatások mellett a helyi Osasunáról is híres helyszínről beszélünk, szombaton pedig még inkább oda figyel majd mindenki, mert a Real Madrid érkezik vendégségbe.

Ugyan a csapat előnye megnyugtatónak mondható, de a Girona – FC Barcelona páros csak arra vár, hogy Rodrygoék megcsússzanak valahol. És az Osasuna ugyan csak a középmezőnyben foglal helyet, a királyi gárda az El Sadarban azért szokott szenvedni… Még ha nem is mostanában…

Jöjjön az Osasuna – Real Madrid mérkőzés!

Osasuna

Az Osasuna idén is azt hozza, amit az elmúlt években láttunk tőlük. Egy klasszikus középcsapat, amely tud meglepetést okozni, de átlépni saját árnyékán nem, ezért mindig megragad a tabella közepén. Tavaly ugyan sikerült a hetedik helyet megcsípni, előtte viszont a 10.-en, feljutásuk évében pedig 11. helyen zártak.

A hétvégén egy négy mérkőzésből álló veretlenségi sorozatot szakított meg ellenfelük, ami nem meglepő, idegenbe utaztak a Gironához, amely még mindig nem mondott le a bajnoki címről.

A pamplonaiaknál ezúttal nem jött ki a lépés, és a katalánok 2-0-ra győztek.

A gárda tehát a 10. pozíciót foglalja el, mérlegük 10-6-12, előttük a Las Palmas és a Valencia nagyon közel, egy ill. négy pontra.

Hazai mérlegük volt pocsék, de ezt fel tudták emelni egy közepes szintre. Most 6-3-5-tel állnak, az utolsó öt meccsükből négyet megnyertek.

Fent említettem, hogy az El Sadar nem könnyű terep a királyi gárda számára, de az utóbbi öt meccsükből, melyet ott rendeztek, négyet megnyertek, az Osasunának egy alkalommal jött egy iksz össze.

Három játékosára nem számíthat a mester: Enrique Barja, Ruben Pena és David García sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Herrera – Areso, U. García, Catena, Herrando, Mojica – Moncayola, Torro, Oroz – R. García, Budimir

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.07.LaLiga
real madrid
4:0
osasuna
LaLiga
2023.05.06.Spanyol Kupa
real madrid
2:1
osasuna
Spanyol Kupa
2023.02.18.LaLiga
osasuna
0:2
real madrid
LaLiga
2022.10.02.LaLiga
real madrid
1:1
osasuna
LaLiga
2022.04.20.LaLiga
osasuna
1:3
real madrid
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

Nehéznek indult, könnyű lett a vége. Épp egy Pool – City után kapcsoltam át a Real Madrid soron következő mérkőzésére, és feltűnt, hogy mennyivel másabb volt a játék. A Real Madridnak annyi területe volt, mint az angol meccsen a csapatoknak egyszer sem. Nagyon más a LaLiga és a PL, ezzel csak ennyit akartam mondani.

A Real Madrid egy potyagóllal a 21. percben szerzett vezetést, Vinicius Jr. kotort be egy kipattanót. A brazil aztán folytatta azt a nem túl szimpatikus húzását, hogy embereket lökdös, csak mert szabálytalankodtak vele szemben. A Lipcse ellen Willi Orbánt nyakra fogta, most pedig Oscar Mingueza járt így. A Real Madrid játékosa mindkétszer megúszta sárga lappal. Carlo Ancelotti pedig továbbra sem szankcionálja őt, aminek az lesz a vége, hogy a szélső még jobban elszáll. Egy egész cikket tudnék arról írni, miért nem lesz ő a Real Madrid következő nagy sztárja, hogy miért fog elbukni előbb vagy utóbb. Na mindegy…

A Celta próbálkozott támadásokkal, volt is néhány védése Lunin kapusnak, de különösebben nem forgott veszélyben a kapuja. A második félidő utolsó tíz percében végül kinyílt a gólzsák, két öngóllal bebiztosította a győzelmét a Real, plusz még Arda Güler is megrúgta első gólját csereként beállva.

A Madrid ezzel tartja a távolságot a Girona és az FC Barcelona előtt, előbbivel szemben hét, utóbbival nyolc pont az előny.

Idegenben 9-4-1-es mérlegük van, és figyelemfelkeltő, hogy az utóbbi két meccsükön ikszeltek csak.

Hamarosan újra pályára léphet Eder Militao és Thibaut Courtois, David Alaba viszont még nem. Továbbra is eltiltott Jude Bellingham, akinek bűne az volt, hogy káromkodott a játékvezetőnek. Emiatt kapott két meccset…

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – Brahim – Rodrygo, Vinicius Jr.

Tippelde

Az előző években a Real megszórta az Osasunát többször is, ám a hazaiaknak van egy nagyon nehéz játékstílusuk, ami a habfehéreknek nem mindig ízlik. Egy korai vendéggól jót tehet a meccsnek, egy hazai viszont nézhetetlenné tenné.

Fő tippek:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső