Union Berlin – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.03.16.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 14.
Union Berlin
Teljesítmény:
V V D N N
  • An der Alten Försterei
  • Március 16. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Werder Bremen
Teljesítmény:
V V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pénteki meccsek kínálata annyira nem nyűgözött le, szóval váltunk egy napot. Szombaton délután a Bundesliga 26. fordulójában rendezik meg az Union Berlin – Werder Bremen találkozót, mely nem biztos, hogy mindenkit megmozgat, aki olvas minket, de én arra bátorítalak titeket, hogy néha váltsatok, és ne csak a legnagyobb csapatokra tippeljetek, nézzetek szét még jobban. Még nekem is volna hova fejlődni, mert a Discord szerverünkön például napjában látok mindenféle n+1. bajnokságról meccseket. És az is működik.

Talán egyszer egy vietnami másodosztályú meccsről fogsz itt olvasni, de most nem.

Az alsóházi csapatok meccsén van tét, az Union még mindig nem mondhatja biztosra, hogy bent marad, a Werder pedig épp egy gyenge időszakban van. És ők sincsenek biztonságban még.

Union Berlin

Nem sikerül stabilizálni az Union Berlinnek saját helyzetét, még most, 9 fordulóval a vége előtt sem jelenthetjük ki, hogy Nenad Bjelica együttese bent fog maradni. A csapat jelen pillanatban a tizennegyedik, két helyre lefelé már osztályozó van, az alatt meg kiesés.

Ami mindenképp örömteli számukra az az, hogy előnyük a Kölnnel szemben hét pont, ez legalább valamennyire megnyugtató.

Az azonban nem, hogy ismét három forduló óta nem tudnak nyerni. Előbb ikszeltek a Heidenheimmel, majd kikaptak 2-0-ra a Dortmundtól, és a hétvégén 2-0-ra a VfB Stuttgarttól.

Magyar szempontból fontos hír, hogy Schäfer András megint piros lapot kapott, a DAC-ból szerződtetett középpályásnak nem ez volt az első kiállítása.

Az Union most egy szinte közvetlen riválisa ellen játszik hazai pályán, jó lenne begyűjteni a sikert, és az Union javarészt hazai pályán gyűjtögeti a pontokat. Öt sikerük van, két döntetlenjük és két vereségük.

Sérült csak egy van a keretben, Janik Haberer, valamint ott van még Schäfer eltiltása, ő két meccset kapott.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Vogt, Leite – Juranovic, Khedira, Gosens – Tousart, Aaronson – Volland, Hollerbach

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.28.Bundesliga
bremen
2:0
union berlin
Bundesliga
2023.05.27.Bundesliga
union berlin
1:0
bremen
Bundesliga
2023.01.25.Bundesliga
bremen
1:2
union berlin
Bundesliga
2021.04.24.Bundesliga
union berlin
3:1
bremen
Bundesliga
2021.01.02.Bundesliga
bremen
0:2
union berlin
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Werder Bremen

Hasonló eredményeket tud mostanság felmutatni a Werder csapata, gondolok itt arra, hogy az együttes három forduló óta nyeretlen, és ugyanúgy egy döntetlent, valamint két vereséget értek el. Ők a Darmstadttal ikszeltek, kikaptak a Hoffenheimtől és a Borussia Dortmundtól. Terzicék ellen (is) 2-1-re kaptak ki, kétgólos hátrányból tudtak majdnem felállni, de ehhez kellett az is, hogy a vendégek egy játékosát kiállítsák.

A hajrában Justin Njinmah szépített, az egyenlítés azonban nem jött össze.

A vereség hatására a Werder pozíciója nem változott, ugyanis a mögöttük levő csapatok sem tudtak nyerni. Még mindig a 10.-ek, 8-6-11-es mérleggel rendelkeznek.

Nézzük, hogyan szerepelnek idegenben:

Egy jó ideig nyeretlenek voltak távol a Wesertől, aztán jött egymás után három siker. Ennek szakadt vége a legutóbb, mikor a Hoffenheim legyőzte őket. Teljes mérlegük 3-3-6.

Lesz eltiltott a vendégeknél is Romano Schmid személyében, mellette sérült három védő, Marco Friedl, Niklas Stark és Amos Pieper.

A várható kezdőcsapat:

Zetterer – Malatini, Veljkovic, Jung – Weiser, Lynen, Agu – Bittencourt, Stage – Ducksch, Njinmah

Tippelde

A vendégek védelme nem a legstabilabb, fontos játékosok estek ki, így egy kapott gól mindenképp benne van a mérkőzésben. Az Union hazai pályán gyűjtötte be pontjai nagy részét, és az utóbbi két szezonban sikerült otthon nyerniük a brémaiak ellen.

Fő tippek:

1.: Union Berlin győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső