Chelsea – Blackburn Rovers: Fogadási Tippek és Angol Ligakupa Előzetes – 2023.11.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 30.
Chelsea
Teljesítmény:
V D N N N
  • Stamford Bridge
  • November 01. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Blackburn Rovers
Teljesítmény:
V N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Úgy tűnik, az a fonál még sincs elkapva. A Chelsea épp kezdte magát összekapni, ám a hétvégén a Brentford a Stamford Bridge-en tréfálta meg őket.

Mauricio Pochettino tehát még mindig keresi a jó megoldást, még mindig keresi, hogyan lehetne sikeres ez a több mint egymilliárd euróból összerakott keret.

Ellenfelük most a Ligakupában egy másodosztályú csapat lesz, a Blackburn Rovers, amely a szezon előtt feljutási álmokat dédelgetett, de jött a valóság, adott két hatalmas pofont nekik, amitől visszaszálltak a földre. Ebből idén nem, idén sem lesz feljutás.

A Rovers három Ligakupa-meccsen van túl, de ilyen erős ellenfelük még nem volt, mint most. Kérdés, hogy Pochettino mennyire veszi komolyan, mennyire tud rotálni, mennyire az első csapat fog játszani. Ha a legjobbak pályán lesznek, sanszos, hogy a Blackburnnek nem sok esélye lesz. De mivel a Chelsea-ről van szó, én már nem merek semmit mondani.

Azt azért el merem, hogy az online sportfogadás szakemberei mit mondanak a Chelsea – Blackburn Rovers mérkőzés szorzóiról:

A Powbetnél 1.25 a hazai siker, 12.00 a vendég, 5.90 a döntetlen.

Chelsea

Három győztes meccs és egy döntetlen után a Brentfordot hazai pályán (amelynek azért voltak hiányzói) illett volna megverni, ám a méhek ezúttal legyőzték a nagycsapatot, az esélyesebb együttest. Megmondom, mi sem hittük volna, és a meccs képe alapján egyébként igaza van azoknak, akik úgy gondolják, a Chelsea többet érdemelt. De a kapu előtt megint abszolút inaktív volt az együttes, 17-ből 2 kaput eltaláló lövésük volt… Míg a Brentfordnak 7-ből 5.

Mauricio Pochettino tehát nem tud egy konzisztensen jól működő, jó eredményeket elérő csapatot összehozni, ami előbb vagy utóbb az állásába fog kerülni. Az, hogy a Chelsea most a 11. a Premier League-ben, egyáltalán nem tölti el Todd Boehlyt boldogsággal.

A Chelsea a Ligakupában eddig egy fordulón van túl, a Brightont hazai pályán verték 1-0-ra Nicolas Jackson góljával.

Most ismét hazai pályán játszanak, és az ellenfél nem egy Brighton, nem is egy Brentford, hanem a másodosztályú bajnokság középmezőnyében helyet foglaló Rovers.

Pochettino nem tud annyira rotálni, hiszen nem kevesebb, mint 9 sérültje van. Nem léphet pályára Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Ben Chilwell, Wesley Fofana, Carney Chukwuemeka, Trevoh Chalobah, Mykhailo Mudryk és Enzo Fernández sem, Armando Broja pedig közel sem biztos, hogy megfelelő állapotban lesz.

A várható kezdőcsapat:

Sánchez – James, Disasi, Colwill, Cucurella – Ugochukwu, Caicedo – Maatsen, Palmer, Sterling – Jackson

Egymás elleni meccsek

Íme a két csapat legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2012.05.13.Premier League
chelsea
2:1
blackburn rovers
Premier League
2011.11.05.Premier League
blackburn rovers
0:1
chelsea
Premier League
2011.01.15.Premier League
chelsea
2:0
blackburn rovers
Premier League
2010.10.30.Premier League
blackburn rovers
1:2
chelsea
Premier League
2010.03.21.Premier League
blackburn rovers
1:1
chelsea
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Blackburn Rovers

Szintén meglepő vereségbe futott bele a Blackburn a hétvégén, és pont ez az oka annak, hogy Jon Dahl Tomasson csapata nem fog feljutni a PL-be. A csapat képtelen hosszú távon jól szerepelni, bárhol, bárki ellen képesek vereséget szenvedni. Most épp a Swansea ellen otthon, az Ewood Parkban. Noha a Rovers számított a találkozó esélyesének, egy gól döntött, amelyet nem a hazaiak rúgtak. Rúghattak volna ők nem egyet, nem is kettőt, de vagy nem jól céloztak, vagy nem tudtak túljutni Rushworth eszén.

Most így a Blackburn a tabella 12. helyét foglalja el, kicsit hasonló a teljesítményük, mint egy osztállyal feljebb a Chelsea-nek.

A Roversnek a negyedik Ligakupa-meccse következik, korábban a Walsallt, a Harrogate-et és a Cardiffot verték. Utóbbi kettőt nagyon könnyen, gálázva, a Walsall ellen voltak azért problémák…

Tomasson kerete nem olyan mély, hogy könnyen kezdőt cseréljen, hogy a legjobbak tudjanak pihenni. No meg a dán is tudja, akkor lehet valamennyi esélyük, ha a legjobb tizenegyükkel lépnek pályára.

Lewis Travis, Sam Gallagher, Ryan Hedges és Aynsley Pears sérülés miatt nem fog tudni pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Wahlstedt – Hill, Carter, S. Wharton, Pickering – Tronstad – Rankin-Costello, A. Wharton, Szmodics, Sigurdsson – Dolan

Tippelde

Magam részéről nehezen tudnám most elképzelni, hogy a Blackburn jut tovább. És nem azért, mert a Chelsea annyira erős csapat. Várhatóan hazai pályán nem okoz majd gondot nekik a Rovers, de könnyen lehet, hogy a várt gálázgatás elmarad.

Tippjeink a következők:

1.: Chelsea győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső