Chelsea – Leicester: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.03.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 16.
Chelsea
Teljesítmény:
N D N V D
  • Stamford Bridge
  • Március 17. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Leicester
Teljesítmény:
D N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A vasárnapi meccseket sem akarjuk kihagyni, de az ünnep miatt egy nap nem tudtunk foglalkozni mind a négy találkozóval. Szóval egy nap csúszással jön a Chelsea – Leicester és a Manchester United – Liverpool negyeddöntő.

A Chelsea a másik, amely – a Wolverhampton mellett – másodosztályú ellenfelet kapott, de a Leicester nem a Championship középmezőnyében tartózkodik, hanem annak a ligának az élén áll. A rókák tavaly még az élvonal tagjai voltak, és bár kétségtelenül gyengültek, hamarosan ismét a Premier League-ben fognak szerepelni.

És az FA Kupában is van esélyük, mert a Chelsea minden, csak nem kiszámítható.

Chelsea

Sokat lehet mondani a Chelsea legutóbbi három meccséről, de azt nem, hogy unalmasak lettek volna. Minimum négy gól mindegyiken született, és fővárosi szempontból ezen találkozók – viszonylag – jól is sültek el.

A másodosztályú Leeds csapatát győzték le az előző körben – az FA Kupában – 3-2-re, majd egy Brentford elleni 2-2-t hoztak, ami viszont kissé csalódás, valljuk be. Sikerült aztán javítani, és a hétvégén a Newcastle United ellen nyertek megint csak 3-2-re. A találkozón gólt szerzett Nicolas Jackson, Cole Palmer és Mykhaylo Mudryk.

A bajnokság már elúszott csapat számára, Pochettino igyekszik kihozni még ebből a szezonból a maximumot, de az tuti, hogy a PL-ben előkelő helyen nem tudnak végezni várhatóan.

Az együttes most a 11. helyen van, és van egy elmaradt meccsük, amit, ha megnyernek, akkor felugranak a 8. pozícióba.

A kupában korán, a harmadik körben szállt be a Chelsea, a Preston elleni könnyed sikerrel kezdték meg szerepésüket. Ezt követte az Aston Villa elleni találkozó, pontosabban találkozók, hiszen itt az első meccs döntetlenje után Birminghamben győztek (0-0, 1-3).

És harmadik ellenfelükről már szót ejtettünk, a Leeds ellen nehezen, de győztek.

A hazaiak sérültlistája a hosszabb, még mindig nyolc játékos sérült: Benoit Badiashile és Ben Chilwell közelít a visszatéréshez, Christopher Nkunku, Levi Colwill, Lesley Ugochukwu, Romeo Lavia, Reece James és Wesley Fofana nem léphetnek pályára.

A várható kezdőcsapat:

Sánchez – Gusto, Disasi, Chalobah, Cucurella – Fernandez, Caicedo – Palmer, Gallagher, Mudryk – Jackson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.11.Premier League
leicester
1:3
chelsea
Premier League
2022.08.27.Premier League
chelsea
2:1
leicester
Premier League
2022.05.19.Premier League
chelsea
1:1
leicester
Premier League
2021.11.20.Premier League
leicester
0:3
chelsea
Premier League
2021.05.18.Premier League
chelsea
2:1
leicester
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leicester

Enzo Marescáék alaposan megnehezítik saját helyzetüket a másodosztályban. Nemrég bő tíz ponttal is vezették a Championshipet, ebből három pont maradt mostanra. És még hátra van kilenc forduló. Tulajdonképpen nem csak a bajnoki címüket sodorták veszélybe, hanem magát a feljutást is. Angliában, a másodosztályban két csapat jut fel automatikusan, a harmadik már osztályozót játszik. És a Leicester 82 pontja után jön a Leeds 79-cel, majd az Ipswich 78-cal…

Szóval még az is lehet, hogy a rajt-cél győzelemben reménykedő Maresca végül csak a play-offon keresztül érheti el a visszajutást.

A Leicester kifejezetten gyenge formában van. A bajnokságban utolsó öt meccsükből egyet nyertek meg, egyen ikszeltek, hármon kikaptak.

A meccsek között volt egy FA Kupa-meccs, élvonalbeli együttest, méghozzá Kerkez Milosékat búcsúztatták hosszabbítást követően (Issahaku Fatawu pont a magyar védőről rúgott gólt).

A hétvégén döntetlennel menekültek előre, nem sikerül tehát visszaszerezni a gyeplőt, és magabiztosan nekivágni az utolsó pár fordulójuknak. Ezúttal Jamie Vardy volt a hős, a veteránnak mondható csatár kétszer köszönt be a Hull City elleni bajnokin.

Idegenben egész jól mutatnak mostanság, utolsó öt meccsükön háromszor nyertek, egyszer ikszeltek, egyszer kaptak ki.

Sérültek: Wilfred Ndidi, Dennis Praet, Ricardo Pereira.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Choudhury, Coady, Vestergaard, Doyle – Dewsbury,-Hall, Raikhy, Akgün – Albrighton, Vardy, Marcal

Tippelde

Véleményem szerint a Leicester itt elengedi az FA Kupát. Tudják jól, hogy ég a ház a Championshipben, annak eloltása pedig hosszú távon sokkal fontosabb. Szóval magabiztos hazai győzelemre számítunk.

Fő tippek:

1.: Chelsea győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dreambet oldalán!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső