Manchester City – Newcastle United: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.03.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 15.
Manchester City
Teljesítmény:
D N N N N
  • Etihad Stadium
  • Március 16. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Newcastle United
Teljesítmény:
V N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Döntőnek is beillő mérkőzés következik. Az FA Kupa negyeddöntőjében találkozik egymással a Manchester City és a Newcastle United. Mondjuk a szarkák mostani helyzetét tekintve a „döntőbe illő” egy kicsit erős túlzás. De azért kétségtelenül egy erős csapatról van szó, amely idén egyszer egy kupából már kiütötte Guardioláékat. Akkor a Ligakupában 1-0-ra nyertek, ezzel most is meg lennének elégedve.

A City idén is azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minden versenyben ott legyenek a legnagyobb esélyesek között, hogy megnyerjék a bajnokságot, a kupát és a BL-t, mint tavaly. Erre még most is megvan az esélyük.

Jöjjön a Manchester City – Newcastle United találkozó!

Manchester City

Hozta a kötelezőt a Manchester City eddig. Igaz, a Ligakupában kiverték őket már elég korán, de az FA Kupában, a bajnokságban és a BL-ben is szépen haladnak, még mindhárom sorozatban megvannak a győzelmi esélyeik.

Mindegyikről szót ejtünk, kezdjük a bajnoksággal: nagy rangadót játszottak a hétvégén, győzelem esetén átvehették volna a vezetést a Liverpooltól. Nem így lett, mivel egy döntetlent értek el az Anfielden, és véleményem szerint még örülhetnek is ennek, mert Jeremy Doku majdnem összehozott egy tizenegyest a meccs végén. Ja, a gólt ezen a találkozón John Stones szerezte.

Miután az Arsenal nyert, ők ugrottak az élre, a Pool a második, a City a harmadik, és ezt a három csapatot alig választja el pont egymástól.

A Bajnokok Ligája címvédőjeként kötelező feladatot kaptak a dán FC Copenhagen „személyében”, az idegenbeli 3-1 után otthon is 3-1-re győztek, és várják következő ellenfelüket.

Ami pedig az FA Kupát illeti, eddig három meccsen tizenkét gólt rúgtak, ötöt a Huddersfieldnek, egyet a Tottenhamnek, hatot a Lutonnak. A nyolcaddöntős meccsen igazán kitett magáért Erling Haaland a maga öt góljával…

Hazai szereplésük elképesztően erősnek mondható, nem tudom megmondani, mikor kaptak itt ki utoljára, de nem ebben a szezonban, az tuti.

A Pool ellen Ederson a tizenegyest érő szabálytalansága közben megsérült, biztosan kimarad, ahogy Jack Grealish is. Kétséges még a belga Kevin De Bruyne játéka.

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Walker, Stones, Dias, Aké – Rodri, Kovacic – Foden, Alvarez, Doku – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.13.Premier League
newcastle united
2:3
man city
Premier League
2023.09.27.Angol Ligakupa
newcastle united
1:0
man city
Angol Ligakupa
2023.08.19.Premier League
man city
1:0
newcastle united
Premier League
2023.03.04.Premier League
man city
2:0
newcastle united
Premier League
2022.08.21.Premier League
newcastle united
3:3
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Newcastle United

Az idei szezon nem lesz olyan dicső, mint a legutóbbi, Eddie Howe-nak idén rengeteg problémával kellett megküzdenie. A mester az egész szezonban sakkozott, hogyan tudja csapatát összeállítani, tele volt ugyanis sérültekkel, eltiltottakkal. Igazából most is tele van.

A Newcastle igyekszik azért, de már csak az FA Kupa hozhat számukra örömet, a BL-ből kiestek, a bajnokságban pedig csak a tizedik pozíciót foglalják el, ami nagy visszaesés a tavaly elért negyedik után.

A hétvégén – két győzelem után – újfent vereséget szenvedtek, a Stamford Bridge-en közvetlen riválisuk, a Chelsea verte meg őket 3-2-re. Vendégoldalról Alexander Isak és Jacob Murphy találtak be.

A NUFC-nak nagyon nem megy idegenben. A PL-ben 3-2-9-es mérleggel rendelkeznek, a BL-ben is szenvedtek javarészt vendégségben, de az FA Kupában azért állják a sarat.

Idegenben játszottak a Sunderland (0-3) és a Fulham (0-2) ellen is, majd az előző körben a Blackburn ellen. Igaz, a másodosztályú ellenfél majdnem kiejtette őket, csak tizenegyesekkel jutottak tovább.

Most is akad sérült a keretben, Harvey Barnes és Dan Burn kisebb sérülése mellett biztosan kimarad Anthony Gordon, Kieran Trippier, Joelinton, Nick Pope és Callum Wilson. No meg Sandro Tonali.

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Livramento – Schär, Botman, Burn – Willock, B. Guimaraes, Longstaff – Almirón, Isak, Murphy

Tippelde

A Ligakupában okozott kellemetlenséget idén a NUFC a Citynek, de a bajnokságban kétszer is legyzték a szarkákat. Úgy hisszük, most jön a harmadik győzelmük…

Fő tippek:

1.: Man City győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Szögletek száma: Over 8,5

2.: Erling Haaland szerzi az első gólt

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső