Manchester United – Liverpool: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.03.17.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 16.
Manchester United
Teljesítmény:
N V N V N
  • Old Trafford
  • Március 17. 16:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor a negyedik elődöntő se maradjon ki, igaz? Főleg, hogy ez lesz a legizgalmasabb mind közül. Vagy lehet, hogy tévedek, és inkább a City – Newcastle lesz az? Mindegy.

A Manchester United – Liverpool jó kis meccs lehet, a Pool a Ligakupa megnyerése után még három sorozatban van talpon, a bajnoki cím megszerzése mellett az FA Kupa és az Európa-liga is cél lehet.

A MU-nál viszont már csak ez a kupa játszik. A bajnokságban sikert nem lehet elérni, más meg már nem maradt…

Maradjunk abban, hogy nem ten Hagék az esélyesek…

Manchester United

Tényleg csak az FA Kupa számít a Manchesternél? Dehogy, ez azért túlzás volna. A bajnokságban is megvan a maguk kitűzött célja, csak hát a tavalyi harmadik helyezés után az nem lesz akkora durranás, ha összejön. Egészen konkrétan a csapat most a hatodik, tehát a nemzetközi kupaindulásra hajtanak nagyon. Az EKL azért nem lenne akkora durranás, ahogy az EL sem, viszont a BL-re meg nem túl sok az esélyük. Azt lehet, hogy az Aston Villa és a Tottenham egymás között intézi el. Utóbbival hat, előbbivel szemben nyolc pont a differencia.

A MU a hétvégén két vereség után szedte magát össze, és az Evertont 2-0-ra verték meg Bruno Fernandes és Marcus Rashford találataival. Ám mivel a riválisok is nyertek, ezzel nem sokra mentek…

Nézzük, hogy állnak az FA Kupában: Ők is a harmadik fordulóban szálltak be, lássuk csak be, eddig nehéz ellenfelük nem igazán volt: Wigan (2-0), Newport (4-2), Nottingham Forest (1-0). Izzadtak azért ezeken a meccseken, pedig hát nem az angol futball krémje ellen léptek pályára…

Hazai pályán fogadják most a Poolt, ahol botlottak már párszor (a BL-ben, a Ligakupában és a bajnokságban is), az utóbbi öt meccsükön azonban csak egyszer, a Fulham ellen kaptak ki. Legyőzték egymás után az Aston Villát és a West Hamet, ikszeltek a Tottenhammel.

A mester bízik abban, hogy Rasmus Höjlund visszatérhet már a pályára, ahogy Aaron Wan-Bissaka és Harry Maguire játékára is van esély. Sérült viszont Jonny Evans, Altay Bayindir, Mason Mount, Omari Forson, Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Luke Shaw és Anthony Martial.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Varane, Maguire, Lindelöf – Mainoo, Casemiro – Garnacho, B. Fernandes, Rashford – Höjlund

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.17.Premier League
liverpool
0:0
man united
Premier League
2023.03.05.Premier League
liverpool
7:0
man united
Premier League
2022.08.22.Premier League
man united
2:1
liverpool
Premier League
2022.07.12.Barátságos Mérkőzés
man united
4:0
liverpool
Barátságos Mérkőzés
2022.04.19.Premier League
liverpool
4:0
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

Mostanában „divat” lett kedvelni a Liverpoolt Szoboszlai Dominik miatt, de higgyétek el, ez a csapat ugyanolyan szerethető volt évekkel ezelőtt is, Jürgen Klopp egészen remek csapatot rakott össze az elmúlt évek során. A mostani valahogy azért különleges, mert teljesen átalakultak, és bár van mit a tejbe aprítani, nem könnyű mondjuk a teljes középpályát átalakítani. Ráadásul a rengeteg sérülés miatt megismerjük az Anfield utánpótlását is, és – gondoljunk mondjuk Connor Bradley-re – kellemesen csalódunk.

A Pool úgy van versenyben még három címért, hogy az egész szezonjukat átitatja a sérültek száma. Meg az, hogy Jürgen Klopp a következő szezonban már nem lesz az együttes menedzsere. A játékosok ezen felbuzdulva küzdenek, és ezt lehet szó szerint érteni, folyamatosak a lefújás előtti gólok, ők tényleg küzdenek az utolsó percig a szurkolókért, az edzőjükért és magukért.

A csapat a Ligakupát már bezsebelte (a Chelsea ellen a végén már tele voltak 20 év körüli vagy alatti játékosokkal, mégis nyertek), hátra van még az FA Kupa, a bajnokság és az EL. Ezek közül a PL élvez igazán prioritást, de mivel a keret a sérülések ellenére bőnek mondható, mindhárom címre megvan az esélyük.

Az EL-ben például 11-2-es összesítéssel ejtették ki a Sparta Prahat, Szoboszlai Dominik mindkét meccsen a kapuba talált.

A múlt héten ugyan elvesztették első helyüket a bajnokságban, de értékesnek mondható pontot szereztek a Manchester City ellen. És még a győzelem is összejöhetett volna, ha az Alexis Mac Allisterrel szembeni szabálytalanságot lefújják.

Az Arsenal elleni vereségük óta kilenc meccset játszottak, ebből nyolcat megnyertek. Idegenben sem kell félteni ezt a csapatot, főleg nem a fontos meccseken.

Legalább annyi biztos hiányzójuk van, mint ellenfelüknek, ugyanis Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Ibrahima Konaté, Thiago Alcantara, Curtis Jones, Stefan Bajcetic és Diogo Jota sem bevethető, és esélyes, hogy Ryan Gravenberch és Jayden Danns is kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Bradley, Quansah, van Dijk, Robertson – Szoboszlai, Endo, Mac Allister – Salah, Nunez, Diaz

Tippelde

Egymás elleni mérlegük mostanában a Pool felé billen, volt itt már több kiütéses győzelem is az utóbbi időben. A Pool egyszer 5-0-ra, aztán 4-0-ra, végül 7-0-ra nyert ten Hagék ellen. Most is ők az esélyesek.

Fő tippek:

1.: Liverpool győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső