Chelsea – Manchester United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 02.
Chelsea
Teljesítmény:
D N N D N
  • Stamford Bridge
  • április 04. 21:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester United
Teljesítmény:
D N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk is egy rangadó, évekkel ezelőtt ez még egy HATALMAS meccs lett volna. Most viszont két olyan együttes játszik majd egymással, akiknek voltak szebb időszakaik, az idény azonban nem az ő szájízük szerint alakul.

Egy fokkal jobbnak mondható a Manchester, de tőlük is többet vártak a szurkolók, míg a Chelsea játéka tényleg óriási csalódás. Főleg azok után, hogy Todd Boehly Magyarország éves GDP-jét (nyugi, túlzok) elköltötte új játékosokra.

Ehhez képest a középmezőnyben szerepelnek, és esélyük sincs már arra, hogy mondjuk a legjobb négy közé keveredjenek. Ami minimum elvárás lett volna egy olyan idényben, mikor nincs nemzetközi kupaszereplés… Lehet, hogy jövőre sem lesz…

Jöjjön a Chelsea – Manchester United találkozó!

Chelsea

Nem tud túllépni saját árnyékán Mauricio Pochettino csapata. Az argentint sokan már szívesen kívül látnák a Stamford Bridge-en, és szerintem a tulajdonos jól teszi, hogy kitart mellette. Korábban mindenkit elüldöztek jó hamar, márpedig most stabilitásra van szükség, hogy ez a fiatal, ám tehetséges együttes végre össze tudjon szokni.

Sok a gyenge teljesítmény, mélyen tudása alatt játszik több labdarúgó is, aki már letett valamit az asztalra, a sérültek terén sincs szerencséje a csapatnak, például Romeo Lavia a szezon eleje óta sérült, pedig tőle sokat vártak anno.

Akit ki lehet emelni, az Cole Palmer, a támadó a kanadai táblázaton nagyon előkelő helyen szerepel, nem túlzás, ő az, aki repíti a Chelsea-t. Már amennyire repül ez a csapat.

Ami azt illeti, az utóbbi tíz meccséből egyet bukott el a csapat, de például a hétvégén a Burnley ellen csak döntetlent értek el, ami azért elég problémás eredmény. Az újonc kiesőhelyen szerepel, mégis csak egy 2-2-es döntetlenre futotta. Úgy pedig még inkább ciki az eredmény, ha tudjuk, hogy Lorenz Assignont az első félidőben kiállították, szóval a Chelsea több mint egy órán át emberelőnyben játszott. A fent említett Palmeren megint nem múlt semmi, két gólt jegyzett.

A csapat a 11. helyen, mérlegük 11-7-10, otthon 6-4-4.

Malo Gusto, Levi Colwill, Carney Chukwuemeka, Ben Chilwell és Trevoh Chalobah szereplése kérdőjeles, míg Christopher Nkunku, Robert Sanchez, Reece James, Lesley Ugochukwu és Wesley Fofana is biztosan kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Petrovic – Disasi, T. Silva, Badiashile, Cucurella – Caicedo, Fernandez – Palmer, Mudryk, Sterling – Jackson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.06.Premier League
man united
2:1
chelsea
Premier League
2023.05.25.Premier League
man united
4:1
chelsea
Premier League
2022.10.22.Premier League
chelsea
1:1
man united
Premier League
2022.04.28.Premier League
man united
1:1
chelsea
Premier League
2021.11.28.Premier League
chelsea
1:1
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester United

Lényegében lefutballozták a hétvégén a Manchester United együttesét, Erik ten Hagék azonban még így is majdnem nyerni tudtak. Tényleg nem sokon múlt, de sokat elmond erről a csapatról, hogy még az sem elég, ha a 96. percben rúgnak egy győztesnek tűnő találatot.

A Brentford elleni találkozón nem érdemeltek három pontot, ellenfelük többször is eltalálta a kapufát, és egyébként uralta a mérkőzést. Ennek ellenére a hosszú sérüléséből visszatérő Mason Mount a 96. percben előnyhöz juttatta a csapatát. De a 99.-ben a méhek egyenlítettek, közelről vágtak be egy passzt André Onana kapujába, így hiába voltak nagy bravúrjai a kapusnak, ezúttal sem tudta lehozni kapott gól nélkül az összecsapást.

A MU ezért nem képes túllépni saját árnyékán, nem tudják befogni a Tottenhamet vagy az Aston Villát, sőt egyre csak távolodnak tőlük. Távolodik tehát a BL is, pedig azt a szurkolók azért – főleg a tavalyi után – elvárták volna.

Idegenben mérlegük 7-2-6, ami annyira nem is rossz, az első helyen álló Pool csak öt ponttal szerzett többet idegenben, mint a MU.

Sérültjei a hollandnak is vannak, igaz nem annyi, mint argentin riválisának. Kétséges Jonny Evans, Raphael Varane és Victor Lindelöf játéka, sérülés miatt kimarad Altay Bayindir, Tyrell Malacia, Luke Shaw és Anthony Martial.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Maguire, Martínez, Wan-Bissaka – Casemiro, Mainoo – Garnacho, B. Fernandes, Rashford – Höjlund

Tippelde

Igazából egyikük sem hozza azt a szintet, amit egy ilyen csapatnak hozni kéne. Nehéz megmondani, mire lehetnek képesek egymás elleni, mi azonban egy kemény adokkapokra számítunk.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Használd a 22bet Bet Boosterét! Köss multifogadásokat, és zsebeld be a megnövelt nyeremény!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső