Liverpool – Sheffield United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 02.
Liverpool
Teljesítmény:
N V N D N
  • Anfield
  • április 04. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Sheffield United
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nyáron mostani főszereplőnk kissé megfogyatkozott. A Liverpoolnál teljesen új középpályát kellett varázsolni, két év alatt egy nagyjából teljes átalakuláson ment keresztül Jürgen Klopp együttese. A német és a vezetőség jól tette a dolgát, egy sikeréhes, fiatal csapatot építettek fel, amelyben a rutinos játékosoknak is megvan a maga helye.

Bár nem tartották őket a bajnoki címre feltétlenül esélyesnek, ott vannak az élen kilenc fordulóval a vége előtt. Sorsuk a saját kezükben, és bár még vár rájuk nehezebb találkozó, a legkeményebbeken már túl vannak.

Ellenfelüknek minden egyes meccs nehéz. Ezért ők a tökutolsók. A Sheffield kétségtelenül ki fog esni az élvonalból, de szeretnének emelt fővel távozni. Szóval mindent meg fognak tenni egy meglepetés eredmény elérésének érdekében.

Következzen a Liverpool – Sheffield United mérkőzés!

Liverpool

Fontos mérkőzés várt a hétvégén Jürgen Kloppra. Tudta, hogy győzelem esetén akár még a vezetést is átveheti csapata a Premier League-ben, ugyanis az Arsenal és a Manchester City egymás ellen játszott. Mikor megkérdezték az idény végén távozó mestert arról, milyen eredménynek örülne, azt mondta, reméli, mindkét csapat ki fog kapni. Jó humora van a németnek, vágya pedig majdnem teljesült. A két nagyágyú döntetlent ért el, ezt kihasználva pedig a Pool az élre ugrott.

A vörösök sem játszottak könnyű meccset, két perc után már hátrányban voltak, Luis Díaz és Mohamed Salah góljaival sikerült fordítani. A magyar válogatott támadó középpályása, Szoboszlai Dominik majdnem végig a pályán volt, a 94. percben váltotta őt időhúzó csereként Ryan Gravenberch.

A Pool előnye kétpontos, a Cityvel szemben pedig három, tehát messze nem dőlt még el semmi. Hamarosan utaznak majd Manchesterbe, játszanak még fővárosi nagycsapatokkal, így hát az ilyen és ehhez hasonló kötelező győzelmeket a lehető legkisebb energiabefektetéssel le kell hozni.

Főleg, hogy még van meccsük az Európa-ligában is. Még ha az annyira számukra nem is fontos.

Hazai pályán nincs jobb csapat náluk, 12 győzelem, 3 döntetlen. Mindössze 13 kapott gól és 40 rúgott.

Sérültjeik száma nem csökkent, ők maradhatnak ki csütörtök este: Thiago Alcantara, Curtis Jones, Andy Robertson, Stefan Bajcetic, Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Diogo Jota.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Bradley, Quansah, van Dijk, Gomez – Szoboszlai, Endo, Mac Allister – Salah, Nunez, Díaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.06.Premier League
sheffield united
0:2
liverpool
Premier League
2021.02.28.Premier League
sheffield united
0:2
liverpool
Premier League
2020.10.24.Premier League
liverpool
2:1
sheffield united
Premier League
2020.01.02.Premier League
liverpool
2:0
sheffield united
Premier League
2019.09.28.Premier League
sheffield united
0:1
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sheffield United

Több mindennel próbálkozott a Sheffield United vezetősége, hogy megmentse ezt az idényt, de bármit is tettek, az nem volt elég. A csapat tökutolsó jelen pillanatban a Premier League-ben, és bár van még esélyük arra, hogy kiharcolják a bennmaradást, ahhoz sokkal jobb teljesítményre lesz szükség.

Hátrányuk most hét pont a már bennmaradó helyen levő Nottingham Foresttel szemben, és még van nyolc forduló (nekik kilenc), szóval tényleg nincs veszve semmi. Csak jönnie kéne a győzelmeknek. Itt már a döntetlenek nem bizonyulnak elegendőnek, ezt tudják a csapatnál, tudják a szurkolók, mindenki tudja.

A legutóbbi két körben két ikszet ért el az együttes, döntetlent játszottak a Bournemouthszal, majd a Fulhammel.

Maguknak köszönhetik csak, hogy nem jött a siker, hiszen Ben Brereton Díaz duplájával és Ollie McBurnie találatával 3-1-re is vezettek, de az utolsó öt percben két gólt kaptak, így megint csak egy pont jutott nekik.

Hazai pályán egy fokkal jobbak, idegenben 1-3-10 a mérlegük.

Sérültjeik: Max Lowe, Rhys Norrington-Davies, Chris Basham, John Egan, George Baldock, Rhian Brewster, Tom Davies, Cameron Archer. Utóbbi lehet, hogy már pályára léphet.

A várható kezdőcsapat:

Grbic – Holgate, Ahmedhodzic, Robinson – Bogle, Souza, Arblaster, Hamer, Osborn – McBurnie, Díaz

Tippelde

Még a komoly kiütés is pakliban van, ez a Sheffield ebben az idényben már sokszor, sok helyen kapott ki 5 meg 6 góllal.

A Pool azonban nem hinném, hogy mindent ki akar adni magából, szóval inkább számítok egy megnyugtató, de lightos hazai sikerre.

Fő tippek:

1.: Liverpool győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Az aktív 20BET felhasználók 35.000 Ft-os újratöltési bónuszt tehetnek zsebre az iroda promóciójának köszönhetően.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső