Salernitana – Sassuolo: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.04.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 03.
Salernitana
Teljesítmény:
V V V D V
  • Arechi
  • április 05. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Sassuolo
Teljesítmény:
D V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem magunk ellen akarok beszélni, de azért a mai kínálattól sokan nem fogják hanyatt vágni magukat. Én tartom, hogy a kisebb meccsekkel is lehet nyerni, de első ránézésre egy Salernitana – Sassuolo nem fog sok embert megmozgatni. Ahogy a mai többi meccs sem. De akik kitartók és érdeklődők, azoknak a figyelme kifizetődő lehet.

Szóval itt van ez a Salernitana meg ez a Sassulo, akik nagyon nem szeretnének kiesni az élvonalból. De könnyen lehet, hogy mindketten ki fognak. Ugyanis jelenleg a bajnokság utolsó helyét a hazaiak, az utolsó előttit meg a vendégek foglalják el. Reális esélye már csak a vendégeknek van a bennmaradásra, egyetlen győzelem sokat segítene most rajtuk.

Salernitana

Egymásnak adják a kilincset a nagyobbnál nagyobb nevek a Salernitana kispadján. Lehet, hogy már veszett fejsze nyele, de két héttel ezelőtt megint edzőt váltott a csapat, Fabio Liverani mindössze 37 nap után távozott. Előtte Paulo Sousa és Filippo Inzaghi irányított, most pedig már Stefano Colantuono, aki egy lehetetlen melóra vállalkozott.

A mester egyébként ezer szállal kötődik az együtteshez, korábban már kétszer is volt az edző itt, legutóbb pedig az akadémiáért volt felelős, onnan ugrott be.

Eddigi ténykedése nem volt túl sikeres, szombaton mutatkozott be egy 3-0-s vereséggel. Az ellenfelet ismerve azért ez várható volt, a BL-re hajtó Bologna volt az ellenfél idegenben.

Az a nagy helyzet, hogy innen felállni már baromi nehéz lesz. A Salernitana tökutolsó, az előttük levő Sassuolohoz képest is tíz pont a lemaradásuk.

Van még nyolc forduló, tehát a matek kijön, még bent tudnak maradni, de hát ilyen formában… kétséges.

Mindössze két találkozót nyertek a harmincból, nyolcszor ikszeltek, húsz alkalommal kaptak ki. Övék a második legkevesebb rúgott gól, övék a legtöbb kapott. Hazai pályán sem villognak (1-4-10).

A rutinos kapus, Guillermo Ochoa mellett még három sérültjük van, Grigoris Kastanos, Federico Fazio és Gyömbér Norbert. Kétséges még Boulaye Dia játéka, aki összerúgta a port a vezetőséggel, emiatt Colantuono ki is hagyta őt a hétvégén a keretből.

A várható kezdőcsapat:

Costil – Pierozzi, Manolas, Pirola, Pellegrino – Tchaouna, Maggiore, Basic, Bradaric – Candreva – Simy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.10.Serie A
sassuolo
2:2
salernitana
Serie A
2023.04.22.Serie A
salernitana
3:0
sassuolo
Serie A
2022.10.02.Serie A
sassuolo
5:0
salernitana
Serie A
2022.03.12.Serie A
salernitana
2:2
sassuolo
Serie A
2021.09.26.Serie A
sassuolo
1:0
salernitana
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sassuolo

Ebben a csapatban annál sokkal több van, mint amit látok tőlük. Ezt gondoltam éveken át, míg a Sassuolot Alessio Dionisi irányította. Most is úgy gondolom, sokkal minőségibb csapat a neroverdi, minthogy kiesőhelyen álljanak. Mégis ott vannak.

Nem dőlt még el a sorsuk, hiszen egyetlen győzelemmel szerencsés esetben négy csapatot tudnak megelőzni, de hát mostanában a győzelmek inkább elmaradoznak. A mestert emiatt menesztették is, a helyét pedig egyetlen meccs erejéig Emiliano Bigica vette át. Az az egyetlen meccs borzasztóan sikerült, a Sassuolo hatot kapott otthon a Napolitól.

A kispadon azóta Davide Ballardini ül, aki négy meccsen négy pontot gyűjtött. Ez jobb, mint amit mondjuk Dionisi nyújtott a végén, de még mindig nem elég.

A hétvégén pontot tudtak szerezni az Udinese ellen, Gregoire Defrel találata hozta el azt az ikszet, ami esetükben annyira nem rossz eredmény.

Idegenben hetek óta csak kikapnak, az utolsó tíz meccsükből kilencet buktak el, nyolc mérkőzés óta folyamatosan vereséget szenvednek. Márpedig most nagyon kéne a három pont.

A csapatnak egyetlen sérültje van, de ő nagyon fontos eleme volt a kezdőnek. A csapatkapitányról, Domenico Berardiról van szó, aki súlyos sérülés miatt idén már nem is játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Toljan, Tressoldi, Ferrari, Doig – Racic, Matheus Nunes – Defrel, Thorstvedt, Lauriente – Pinamonti

Tippelde

Továbbra sem hiszem, hogy a Sassuolo ki fog esni az élvonalból, pedig azért ez már egy teljesen reális dolog. A csapat nagyon sokat vesztett korábbi bájából, amikor még a nemzetközi helyekre pályáztak. Fokozatosan szorultak egyre lejjebb és lejjebb, a rock bottom pedig most jött el.

A Salernitana belső háborúi azonban túl komolyak ahhoz, hogy esélyesként tekintsünk rájuk.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

A Joker8 oldalán 100%-os befizetési bónuszt kapsz kézhez 35.000 Ft-ig.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső