Coventry – Hull: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 23.
Coventry
Teljesítmény:
V V V N V
  • Coventry Building Society Arena
  • április 24. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Hull City
Teljesítmény:
D N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai napra is öt mérkőzéssel készültem, egy kivételével mindegyiket holnap este fogják rendezni. Lesz egy angol másodosztályú meccsünk, két első osztályú, meg két francia meccs.

Kezdjünk az előbbivel! A Coventry – Hull mérkőzésről lesz szó, ami még mindkét együttesnek fontos lehet. Gondolok itt arra, hogy adott esetben, egy kis szerencsével még odaérhetnek az ötödik-hatodik helyre, ami rájátszást jelent. Szóval egyikük sem fogja elengedni ezt a találkozót.

A Coventry egy kicsit fáradtabb lesz, forma ügyében is van gond, de a szívük mélyén tudják, ez az utolsó lehetőségük, amit meg kell ragadni. A helyzet pedig ugyanez a Hullnál.

Coventry

Azt hiszem, sokaknak lett szimpatikus a hétvégi FA Kupa-elődöntő után Mark Robins együttese. A másodosztályú Coventry ugyanis 0-3-ról állt fel a Manchester United ellen, nem túlzás azt mondani, hogy egy centiméteren múlt a győzelmük (a 121. percben Haji Wright lesállása miatt elvették tőlük a győztes gólt), végül tizenegyesekkel kaptak ki.

Szívesen látnánk ezt a csapatot az élvonalban, erre pedig meg is van az esélyük, de nagyon elszúrták az elmúlt heteket. Öt utolsó fordulójukban háromszor is kikaptak, a Cardiff, a Southampton és a Birmingham is megverte őket. Utóbbi a hétvégén, ez a leginkább meglepő, hiszen ők a kiesés ellen küzdenek.

Nem kell azonban még lemondani a feljutásról, vagyis a play-offról. A nyolcadik helyen állnak, hátrányuk kilenc pont a Norwichcsal és a West Brommal szemben, de ők csak 42 meccset játszottak, míg az említett csapatok 44-et.

Ehhez több hiba nem fér bele, kérdés, mennyit vett ki a vasárnapi 120 perc a testekből, és a vereség a fejekből.

Hazai pályán 9-8-3-as mérleggel áll a Coventry, ami a 8. legjobb a 24 csapatos mezőnyben.

A hétvégihez képest nincs változás, Jamie Allen és Sakamoto Tatsuhiro sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Collins – van Ewijk, Thomas, Kitching, Bidwell – Sheaf, Eccles – Wright, O’Hare, Palmer – Simms

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.15.Championship
hull city
1:1
coventry
Championship
2023.03.11.Championship
coventry
1:1
hull city
Championship
2022.08.27.Championship
hull city
3:2
coventry
Championship
2022.03.16.Championship
coventry
0:2
hull city
Championship
2021.10.30.Championship
hull city
0:1
coventry
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hull

Anno Shota Arveladze nem volt a legjobb döntés, a georgiai vezérletével a Hull olyan messze volt a rájátszástól, mint most mondjuk a Sunderland. Nagyon. De Liam Rosenior kinevezése remek ötletnek bizonyult, a fiatal angol edző vezérletével a második szezon már happy enddel végződhet.

A Hull a hetedik helyről várja a maradék három fordulót. Hat ponttal vannak lemaradva a Norwich – WBA duótól, tehát nem ok nélkül mondtam, hogy ez a mérkőzés sorsfordító lehet mindkét együttesnek.

A Coventryvel ellentétben a Hull City játszott a hétvégén, a Watford otthonában gól nélküli döntetlent értek el. Ami azért fájó, mert egyrészt a Hull jobb csapat, másrészt botlott a Norwich és a West Brom is, lehetett volna zárkózni rájuk. Külön bosszankodhat Ozan Tufan, aki kihagyott egy büntetőt a meccsen.

Most egy sokkal komolyabb meccs vár a csapatra a hétvéginél, egy minőségibb keret, egy igazi rangadó, amely ilyenkor sok mindent képes megváltoztatni.

Idegenben a tigrisek az ötödik legjobbak, van tíz győzelmük, négy döntetlenjük és hét vereségük. Gólarányuk mondjuk elég fura, hiszen ugyanannyi gólt lőttek, mint kaptak (30-30).

Egyetlen sérültjük Anass Zaroury.

A várható kezdőcsapat:

Allsop – Slater, Jones, Greaves, Jacob – Omur, Morton, Seri, Philogene-Bidace – Tufan, Carvalho

Tippelde

Bár a bajnokságban van botladozás mostanában, a hétvégi FA Kupa-meccs után nem lehet félvállról venni a sarkantyúsokat. Mark Robins együttese ott sokat kiadott magából a döntő érdekében. Talán túl sokat is. Lehet, hogy mindent…

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy Hull győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Heti Reload bónusz a QuickWin oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső