Everton – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 22.
Everton
Teljesítmény:
N V N D V
  • Goodison Park
  • április 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hoztam egy rangadót a nap végére, szintén az angol első osztályból. Az Everton – Liverpool nem hagyományosnak mondható rangadó, nem a Premier League két élcsapatáról beszélünk. Ez a meccs azért rangadó, mert a két csapat egy városból, a Mersey partjáról származik. Ettől különleges ez a meccs.

Meg attól is lehet, hogy pont a városi rivális lehet az, amelyik Szoboszlaiékat végleg elvágja a bajnoki címtől.

Nagyon meglepett mindenkit a Pool visszaesése a bajnokságban, a kiesés az EL-ből, a triplázás helyett így most úgy tűnik, a Ligakupán kívül mást már nem nyer az együttes.

Persze Jürgen Klopp nem az az edző, aki csak úgy feladná…

Everton

Korai volna kijelenteni, hogy az Evertonnál megvan a bentmaradás, de az tuti, hogy a hétvégén nagyot léptek afelé. Érkezett a Goodison Parkba a Nottingham Forest, akik csak egy ponttal voltak a liverpooli kékek mögött. A kevés valódi gólhelyzetet hozó mérkőzésen a hazaiak tudtak jobban sáfárkodni a lehetőségeikkel, és Idrissa Gueye, valamint Dwight McNeil góljaival legyőzték a Forestet. Akik amúgy hivatalosan is panaszt nyújtottak be a játékvezetés miatt.

A különbség most már négy pont, mivel a Luton is kikapott, velük szemben még jobban megléptek. Ez pedig azért fontos, mert a Luton már kiesőhelyen áll.

Ha meglenne a 8 pontjuk, sokkal kényelmesebb helyzetben lennének, ám nem lehet büntetlenül szabálytalanságokat elkövetni, az FA pontlevonása pedig már nem fog változni, erre apellálniuk tehát nem lehet, hogy esetleg visszakapnak valamennyit.

Az Everton hazai pályán a harmadik leggyengébb, 5-4-7-es a mérlegük.

Négyen is közel a felépüléshez/visszatéréshez. Visszatért Jarrad Branthwaite és Dominic Calvert-Lewin a kezdőbe, ám kisebb sérülést szedtek össze. Valószínűleg ott lehetnek a pályán. Ott van még Idrissa Gueye, ő ugyanígy járt, illetve Seamus Coleman is hamarosan játszhat. Nem lehet pályán viszont Nathan Patterson, Dele Alli és Lewis Dobbin.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Young, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko – Harrison, Gueye, Gomes, McNeil – Doucoure – Calvert-Lewin

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Premier League
liverpool
2:0
everton
Premier League
2023.02.13.Premier League
liverpool
2:0
everton
Premier League
2022.09.03.Premier League
everton
0:0
liverpool
Premier League
2022.04.24.Premier League
liverpool
2:0
everton
Premier League
2021.12.01.Premier League
everton
1:4
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

Sovány vigasz, de a Pool újra nyerni tudott, előbb csütörtök este, majd vasárnap délután. Előbbi hiábavalónak bizonyult, hiszen az Atalanta elleni első meccset nagyon elszúrták. Az Anfielden 3-0-s vereséget szenvedtek, így a Gewissben aratott szűk siker így is a kiesésüket jelentette. Az ottani mérkőzésen Mohamed Salah talált be.

Vasárnap a Fulham otthonába látogattak, és tudták, hogy nem hibázhatnak. Ennek ellenére Klopp jól megkavarta a kezdőt, padra tette Salaht, Szoboszlait, Mac Allistert és Nunezt is, de a győzelem így is jött.

A 3-1-es mérkőzésen Trent Alexander-Arnold, Ryan Gravenberch és Diogo Jota találtak be, Szoboszlai Dominik szűk tíz percet kapott csereként.

A Pool most a második, de csak azért, mert a Citynek van egy elmaradt bajnokija. Félő, hogy a MU és a Crystal Palace elleni hibák miatt a bajnoki címről le fognak csúszni.

Idegenben lépnek pályára, bár sokat utazniuk nem kell majd. Az utazásnál fontosabb a csapat elért eredménye, ami kilenc győzelemből, öt döntetlenből és két vereségből áll.

Szépen felépülgettek a sérültek, már csak Conor Bradley, Thiago Alcantara és Joel Matip nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – Szoboszlai, Mac Allister, Gravenberch – Salah, Jota, Diaz

Tippelde

Az Everton ritkán tudja megszorongatni a Liverpoolt, jelenleg nagy a különbség a két együttes között. A kékek hiába küzdenek nagyot, ezen a találkozón inkább a vendégeknek szavazunk bizalmat.

Fő tippek:

1.: Liverpool győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Az aktív 20BET felhasználók 35.000 Ft-os újratöltési bónuszt tehetnek zsebre az iroda promóciójának köszönhetően.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső