Manchester United – Sheffield United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 23.
Manchester United
Teljesítmény:
N D D V D
  • Old Trafford
  • április 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sheffield United
Teljesítmény:
V V D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Magyar narancs. Kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a miénk. Ez jutott eszembe Erik ten Hag csapatáról. Merthogy ott vannak az FA Kupa döntőjében, de milyen játékkal, milyen meccsen? Kitérünk arra is!

Most azonban nem az FA Kupa a lényeg, hanem a bajnokság, pontosabban egy bajnoki, a Sheffield United elleni.

Ten Hag nem épp a legnagyobb kedvenc, rengeteg kritika éri őt, az egész csapatot, a vezéreket meg mindenkit, és ha a sereghajtót nem tudják megverni, akkor még inkább gondok lesznek a mester és szurkolók kapcsolatával.

Mit is lehet mondani a Sheffieldről? Azt, hogy ők már kiestek.

Jöjjön a Manchester United – Sheffield United találkozó!

Manchester United

Egy másodosztályú együttes ellen a lehető legjobb csapattal kiállva a cél nem lehetett más a Manchester United számára a vasárnapi FA Kupa-elődöntőben, mint a sima győzelem. És gyönyörűen haladt afelé a csapat, a második félidő elején már 3-0-ra vezettek Scott McTominay, Harry Maguire és Bruno Fernandes góljaival.

Ezt követően aztán túlzottan is kiengedtek, amit a Coventry megbosszult, egyenlített, hosszabbításra mentett, ahol majdnem a győztes gólt is meglőtték. Végül a tizenegyespárbaj során a rutinosabb élvonalbeli együttes győzedelmeskedett, jöhetett az ünneplés, ami nem is igazán volt ünnep. A játékosok is tudták, hogy ennél sokkal jobbnak kellett volna lenniük, és hogy a fináléban ez nem lesz elég.

A bajnokságban a gárda a hetedik helyen áll, és bár matematikai esélyük még van feljebb lépni, ez már kétlem, hogy összejönne. Befoghatják még az ötödik helyen álló Tottenhamet és a negyedik Aston Villát is, de ahhoz ennek a két csapatnak a maradék hat, illetve négy kör során már szinte pontot sem szabad szerezni.

Esélyesebb, hogy a Newcastle Uniteddal lesznek nagy csatában, hiszen velük azonos pontszámot gyűjtöttek.

Nagyon kéne egy siker, a legutóbbi öt bajnokiból csak egyet nyertek meg, és négy mérkőzés óta nyeretlenek (3 döntetlen, 1 vereség).

Hazai pályán finoman kifejezve is méltatlan teljesítményt nyújt a csapat, az Old Trafford ennél többet érdemel. Mérlegük 8 győzelemből, 2 döntetlenből és 5 vereségből áll.

A hollandnak a védelmet egyre nehezebb összerakni, hiszen onnan az alábbi játékosok fognak hiányozni: Tyrell Malacia, Luke Shaw, Lisandro Martínez, Victor Lindelöf, Jonny Evans, Raphael Varane, Willy Kambwala. Aki még tudna ott játszani, az Sofyan Amrabat vagy épp Scott McTominay, ők szintén sérültek.

Nem jobb a helyzet a többi poszton sem, még nem lehet pályán Marcus Rashford, Mason Mount, valamint Anthony Martial sem.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Casemiro, Maguire, Wan-Bissaka – Eriksen, Mainoo – Antony, B. Fernandes, Garnacho – Höjlund

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Premier League
sheffield united
1:2
man united
Premier League
2021.01.27.Premier League
man united
1:2
sheffield united
Premier League
2020.12.17.Premier League
sheffield united
2:3
man united
Premier League
2020.06.24.Premier League
man united
3:0
sheffield united
Premier League
2019.11.24.Premier League
sheffield united
3:3
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sheffield United

Rendben, a Sheffield valóban nincs azon a szinten, hogy a Premier League-ben maradhasson, ha eddig nem, hát a hétvégén erre mindenki rájöhetett. Kiesési rangadót játszottak ugyanis a hétvégén, a Burnley látogatott hozzájuk. És ahogy már sokszor ebben az idényben, most is kiütötték a pengéket saját stadionjukban.

A Vincent Kompany által irányított vendégcsapat az első félidőben elhúzott két góllal, majd Gustavo Hamer szépítését követően rúgtak még kettőt. Nemrég kaptak egy ötöst meg egy hatost is itt, hazai mérlegük egészen gyenge, a leggyengébb mindegyik csapat közül.

Itt kétszer nyertek, négyszer ikszeltek, tizenegyszer kaptak ki. Ám, ha azt hiszed, idegenben annyival jobb a szitu, hát elég nagyot tévedsz. A Sheffield itt is tökutolsó, ráadásul kevesebb pontjuk van, mint otthon. De legalább kevesebb a kapott gólok száma is. A mérleg 1-3-12, gólarányuk 13:37.

A matematikai esély még mindig él, de szerintem már a játékosok is tudják, jövőre újfent a másodosztályban indulnak.

A sérültek száma itt is magas, Rhys Norrington-Davies, Max Lowe, Chris Basham, John Egan, Daniel Jebbison, George Baldock, Tom Davies, Jack Robinson és Rhian Brewster sem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Grbic – Bogle, Ahmedhodzic, Trusty – McAtee, Vini Souza, Norwood, Hamer, Larouci – Brereton Díaz, McBurnie

Tippelde

Még ilyen szedett-vedett védelemmel is illik győzni, ráadásul kapott gól nélkül a hazaiaknak. A MU az esélyes, a Sheffield is teljesen szétesett, és nem csak a sérültek miatt, ott már más, mentális problémák is vannak.

Fő tippek:

1.: Manchester United győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső