Leeds United – Stoke: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 04.
Leeds United
Teljesítmény:
D V N N N
  • Elland Road
  • Március 05. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Stoke
Teljesítmény:
N V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk sem az a kifejezetten rangadó-szagú találkozó. Hiszen a feljutásra hajtó, de megbotló Leeds United fogadja a kiesőhelyen levő Stoke Cityt. Adja magát a hazai győzelem, de a Ryan Mmaee-t parkolópályára tevő nagy múlttal rendelkező együttes kapaszkodik a másodosztályba. És meglepetést akarnak okozni az Elland Roadon.

Miután a Leeds United megbotlott, nem tudtak közelebb zárkózni az újabb találkozóját elbukó éllovasra, a Leicesterre, helyette hátrébb csúsztak, megint megelőzte őket az Ipswich. Teljesen nyitottá vált a feljutás, az automatikus feljutók terén azt hittük, már minden le van játszva. De nem. És a hátralévő tizenegy forduló rengeteg drámát fog hozni a pályákon…

Jöjjön a Leeds United – Stoke mérkőzés!

Leeds United

Számomra teljesen váratlan volt a Leeds United botlása a hétvégén. Jobban belegondolva, Daniel Farke legénysége fáradtabb volt ellenfelénél, hiszen egy kőkemény csatát játszottak a Chelsea ellen a hétközi FA Kupa-fordulóban. De azt gondoltuk, ez akkora jelentőséggel nem bír. Tévedtünk.

A kiesőzónában levő Huddersfield egy pontot otthon tudott tartani, ez számukra kincset érhet, míg a Leeds United lecsúszott a második helyről. És legalább azt el szeretnék érni…

Azért is bosszankodhatnak a vendégek, mert úgy játszottak döntetlent, hogy a hazaiak már az első félidőben megfogyatkoztak Jonathan Hogg kiállítása miatt. Igaz, ekkor 1-0-ra vezettek is Kasumuék.

A folytatásban az egyébként jól játszó és próbálkozó vendégek Patrick Bamford találatával tudtak egyenlíteni, ennél több azonban már nem jött össze.

Két pont most a hátrányuk az Ipswichcsel szemben, öt a Leicesterrel. Még ledolgozható, azonban a kötelező meccseket nem bukhatják el. És a Stoke elleni bizony a leginkább kötelező.

Egyrészt az ellenfél helyezése, formája miatt. Másrészt azért, mert otthon a Leeds a legjobb csapat a Championshipben. Nem kaptak még ki, tizenhárom győzelmük és négy döntetlenjük van.

Több mint háromszor annyi rúgott gólnál járnak, mint kapottnál, ami szintén megsüvegelendő.

És nagyjából mindenki rendelkezésre áll, Stuart Dallas, Pascal Struijk és Jamie Shackleton kivételével.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Gray, Rodon, Ampadu, Firpo – Kamara, Gruev – Gnonto, Rutter, Summerville – Bamford

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.25.Championship
stoke
1:0
leeds
Championship
2020.07.09.Championship
leeds
5:0
stoke
Championship
2019.08.27.Angol Ligakupa
leeds
2:3
stoke
Angol Ligakupa
2019.08.24.Championship
stoke
0:3
leeds
Championship
2019.01.19.Championship
stoke
2:1
leeds
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Stoke

Magyarországról is többen elkezdték követni a Championshipet azok közül, akik eddig ezt ignorálták. Egyrészt azért tettek így, mert Callum Styles a Sunderlandhez igazolt, másrészt azért, mert a korábbi Fradi-kedvenc, Ryan Mmaee a Stoke Cityt választotta. Az elválás végül nem volt szép, és Mmaee sok drukkert bukott el viselkedésével, de még így is kíváncsiak voltunk, mire megy a marokkói Angliában. Jelzem, nem sokra. Már a keretben sincs ott, amit a Fradinál sem tehetett meg, azt még inkább nem teheti meg a Stoke-nál, a menedzser kirakta a felnőtt keretből, és gyakorlatilag megpecsételte ezzel a sorsát.

A Stoke egyébként nehéz helyzetben van, és az ilyen belső viszályok csak a csapategységen rontanak. Van elég baja az együttesnek, például az, hogy kiesőhelyen állnak. A korábbi években sem voltak a Championship élcsapatai között, de most már a tagságukra is veszély leselkedik.

Decemberben a Plymouth gárdáját hagyta ott Steven Schumacher a Stoke-ért, lehet, már megbánta, hogy lelécelt. A mester ugyan kapaszkodik, de annyira szoros a mezőny, hogy még mindig nem tudtak a piros vonal fölé kerülni.

Hiába nyertek az utolsó fordulóban a Middlesbrough ellen. Egyébként fontos siker volt ez, és sokat számíthat majd a bajnokság befejezésekor. Góljaikat Bae Joon-ho és Lewis Baker szerezték.

A csapat ezúttal idegenben lép majd pályára, ahol az utolsó három csatájukon nem tudtak pontot szerezni, összmérlegük pedig 4-4-9. Valljuk be, ez nem a legjobb eredmény…

Ketten sérültek, egy játékos pedig eltiltott: Előbbi csoportba Luke McNally és Junior Tchamadeu tartozik, utóbbiba Jordan Thompson.

A várható kezdőcsapat:

Iversen – Hoever, Wilmot, Rose, Gooch – Baker, Burger – Manhoef, Laurent, Bae – Ennis

Tippelde

Nincs megállás, és a Leeds nem fáradhat el most. Apróságokon fog eldőlni, ki juthat vissza gond és rájátszás nélkül a PL-be. Ezt meg kell ragadniuk. Meg kell ragadniuk, hogy a Leicester láthatóan mélyrepülésben van, meg kell ragadniuk, hogy az Ipswich nem rendelkezik megfelelő rutinnal, meg azt is, hogy a Stoke az ellenfél otthon.

Fő tippek:

1.: Leeds United győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Crysencio Summerville bármikor gólt szerez

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső