Lazio – Monza: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.09.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 21.
Lazio
Teljesítmény:
D V N V V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Szeptember 23. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Monza
Teljesítmény:
D V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A következő mérkőzés különösen kedves számomra. A tavalyi Lazio – Monza mérkőzést a helyszínről néztük végig, a Stadio Olimpico pedig egy egészen varázslatos hely. Ahogy maga Róma is. Így egyértelmű volt, hogy erről a mostani mérkőzésről is fogok írni.

A Lazio a héten BL-meccset játszott, nem is akármilyet. Ez az a találkozó, amiről még sokáig fognak beszélni, ugyanis Sarri kapusa volt az, akinek segítségével a hazaiak pontot szereztek.

Most viszont a bajnokságra kell koncentrálni, ott ugyanis nem igazán megy a csapatnak. A Lazio már három vereségnél jár négy fordulót követően, ami a tavalyi ezüstérmes számára nagyon cinkes eredmény.

Ellenfelük, a Monza sem szerepel jobban, sőt… igazából ugyanúgy állnak négy kör elteltével a felek.

Az online sportfogadás egyik újabb szereplője, a Betrophy oldalán 1.80 most a hazai győzelem szorzója, 4.20 a vendégeké, 3.90 a döntetlen.

Lazio

Eddig nem a Lazio vágyai teljesülnek, Maurizio Sarri csapata ugyanis egyetlen győzelmet aratott minden tétmérkőzést nézve. Nagyon meg tudja határozni egy csapat formáját, hogy az első időkben mit játszanak, és a Lazio ebből a szempontból gondban van.

Kikaptak a Leccétől a nyitómeccsen, aztán az újonc Genoa vitte el a három pontot az Olimpicóból. Ezt követően tudtak javítani, és legyőzték a Napolit, de a Juventus megint nagy falatnak bizonyult.

A csapat Torinóba nem nyerni jár, és ezúttal is 3-1-re kaptak ki.

Így fordultak rá a hétközi Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, melyet az Atletico Madrid ellen játszottak.

A találkozón igazából egyik csapat sem érdemelt vereséget, de nagyon kevésen múlt a döntetlen. Már a 94. percben jártunk, 1-0-ra vezetett az Atletico Madrid, amikor a hazaiak szöglethez jutottak. Felrohant Ivan Provedel, az olaszok kapusa is, és ha már ott volt, tökéletes ütemben érkezett Luis Alberto beadására. Érdekesség, hogy Provedel 94:19-nél talált be a hálóba, a kapus a 94-es mezszámot viseli, és egyébként 1,94m magas…

Ahogy a meccs hőse is elmondta, az ilyen gólok segíthetnek túljutni egy csapatnak a holtponton, és ezt most meg is mutathatják.

Hazai pályán még nyeretlenek, a Genoa megverte őket, az Atletivel meg ikszeltek.

Sarri jó helyzetben van, egyedül Luca Pellegrinire nem számíthat a következő mérkőzésen.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj – Kamada, Guendouzi, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.04.02.
monza
0:2
lazio
2022.11.10.
lazio
1:0
monza
2006.08.23.
monza
2:3
lazio
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Monza

A tavalyi év újonca majdnem ugyanolyan gyengén kezdte meg a szezont, mint a Lazio. A pirosmezesek már kétszer kikaptak, egy győzelmük van, és a hétvégén a Leccét nem tudták megverni. Pedig minden adott volt ehhez. Gondolok itt arra, hogy már 1-1-es állásnál, a második félidő közepén a vendégek legjobb játékosát kiállították. És bár valóban nagy nyomás alá helyezték Wladimiro Falcone kapuját szabályos gólt nem sikerült szerezni.

Dany Mota többször is gólhelyzetbe került, betalált a hálóba Andrea Carboni – lesről -, volt a hazaiaknak kapufája… De semmi nem akart összejönni. A végére kiegyenlítődött a létszám, mert az első gólnál hibázó Luca Caldirola piros lapot kapott. Ja, a csapat gólját Andrea Colpani szerezte.

Mindenképp gyengült az együttes azzal, hogy Carlos Augusto kölcsönben az Interhez távozott, a brazil nélkül a balszárny sokkal kevésbé veszélyes, és védekezésben is gyengébbek lettek azáltal, hogy azt a pozíciót most Ciurria foglalja el. Pedig ő sem rossz játékos…

Caldirola mellett még Danilo D’Ambrosio és Michele Di Gregorio nem szerepelhet, ők viszont nem eltiltás, hanem sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Sorrentino – Izzo, Marí, Carboni – Birindelli, Gagliardini, Pessina, Ciurria – Colpani, Caprari – Colombo

Tippelde

Tavaly nagyon küzdős meccset játszott egymással a két csapat. Gól akkor nem volt sok, és most sem számítunk gólzáporra. Egyikük sincs olyan formában, hogy reális lehetne mondjuk egy over 2,5.

Tippjeink a következők:

1.: Lazio győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső