Cukaricki – Ferencváros: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2023.11.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 29.
Cukaricki
Teljesítmény:
N V V V V
  • Arena Pantanal
  • November 30. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ferencváros
Teljesítmény:
D V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor jön az, amely a sportfogadás magyar követőit a leginkább érdekli. A Fradi következő EKL-meccse. Mondanám, hogy ez a legfontosabb, de Dejan Stankovicéknak itt minden egyes találkozó fontos, annyira kiegyensúlyozott ez a csoport.

Két kör van hátra, a Fradi esélyes a továbbjutásra, és könnyen meg is szerezheti azt. Nyerniük kell Szerbiában, miközben a Fiorentina legyőzi a Genket. Ahogy Dibusz is mondta, fura, de egy lila csapatnak kell drukkolniuk.

A Cukaricki még csak pontot sem szerzett eddig, négyből nulla a mérlegük, és mindössze egy gólt rúgtak. Ám nem árt tudni, azt pont a Ferencvárosnak.

Szóval könnyelműsködésnek helye nincs, Stankovic nem az a fajta edző, aki engedi az ilyesmit, ettől talán nem kell tartani.

Szenvedős meccs is lehet ebből, de egy öngóllal elért 0-1 is ugyanolyan értékes, mint egy gólfesztivál.

Az online sportfogadás szakértői szerint a Fradi hozni fogja a kötelezőt. A Campobet csapatánál 1.60 most a vendéggyőzelem, 5.00 a hazai, 4.40 az iksz.

Jöjjön a Cukaricki – Ferencváros találkozó!

Cukaricki

Nagyon gyenge formát mutat a Cukaricki együttese, és nem csak az EKL-ben, hanem a bajnokságban is. Az utolsó tíz meccsükből kettőt egyet nyertek meg, tömbe vannak vereségekkel, meg van egypár döntetlen is.

Ez az egy győzelem épp a hétvégén volt a Radnicki Nis ellen, az együttes 2-0-ra győzött Djordje Ivanovic és Stefan Kovac góljaival, azonban ez sem sokat segített, a gárda még mindig a középmezőnyben foglal helyet. De legalább visszakapták az önbizalmukat a játékosok valemennyire. Mondjuk magyar szempontból nem a legjobbkor…

A bajnoki cím olyan messze, mint Makó Jeruzsálemtől, kétszer annyi pontot gyűjtött a Partizan, mint a Cukaricki. Bár gondolom ez nem is volt reális elvárás.

Az EL-ben pont nélkül, ahogy említettem csak egy gólt szereztek, de kaptak 12-t, a legjobban a Fiorentina szórta meg őket, annak a meccsnek 6-0 lett az eredménye.

Hazai pályán a violák is megszenvedtek ellenük, és a Genk ellen sem hagyták magukat, szóval ebből gondoljuk többek között, hogy a Fradinak nehéz dolga lesz.

Nehéz kihámozni, ki sérült és ki nem, információink szerint Vojin Serafimovic nem játszhat csak.

A várható kezdőcsapat:

Filipovic – Nikcevic, Vranjes, Kovacevic, Tosic – Stankovic, Sissoko, Kovac – Ivanovic, Adetunji, Ndiaye

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.21.Európa-konferencialiga
ferencváros
3:1
cukaricki
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ferencváros

Azért ne legyünk igazságtalanok, ha már kritizáltuk az elmúlt meccsek eredményei miatt a Cukarickit, tegyük meg ezt az FTC-vel is. A magyar címvédő az utóbbi időben nem játszik jól, olyannyira nem, hogy Dejan Stankovic együttese elveszítette az első helyet az OTP Bank Ligában, átvette azt a Paks. Nem csoda, három mérkőzés óta nem tudnak nyerni, a Kecskeméttől és a Fehérvártól is kikaptak, a Puskás Akadémia ellen meg ikszeltek. Azon a találkozón Kristoffer Zachariassen talált be.

Az El-ben eközben veretlenek, négy mérkőzésen nem találtak legyőzőre. Megverték a Cukarickit, aztán kétszer ikszeltek a Genkkel és egyszer a Fiorentinával.

Így állnak most a második helyen, egy győzelem pedig továbbjutást is érhet. A Genk, ha ugyanannyi pontot szerez, mint a Fradi, akkor a gólkülönbség fog számítani, tehát a győzelem mellett nem ártana az sem, ha meg tudnák szórni a szerbeket, egy három lőtt gól talán elég is lenne. Az viszont sem a violáknak, sem a belgáknak nem jött össze…

Stankovic elmondás szerint két játékosra nem számíthat, mindketten elég sokat játszottak. Varga Barnabás hiánya egyértelműen látszik, Mohamed Ben Romdhanet azért könnyebb helyettesíteni.

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Makreckis, Cissé, Mmaee, Ramírez – Sigér, Abu Fani – Traoré, Marquinhos, Zachariassen – Pesic

Tippelde

A győzelem kötelező, még úgy is, hogy az elmúlt időszakban nem a legjobb arcát mutatja a Fradi. Dejan Stankovic sokat bukhat egy esetleges kudarccal, viszont szobrot emelhetnek neki, ha nyernek – meg Vincenzo Italianonak is.

Tippjeink a következők:

1.: Ferencváros győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kockázatmentes fogadás az Unibetnél, fogadj élőben a Cukaricki - Ferencvárosra, ha nem nyersz, kapsz 3.000 Ft-ot.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső