Monza – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.12.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 30.
Monza
Teljesítmény:
D D N D V
  • Stadio Brianteo
  • December 01. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Juventus
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy túl vagyunk az európai kupákon, jöjjenek a hétvégi rangadók. Amiből nem lesz túl sok. Míg a múlt hét tömve volt izgalmasabbnál izgalmasabb meccsekkel, az online sportfogadás szerelmesei ezen a héten kevesebb jó meccs közül választhatnak. Persze az, hogy mi jó és mi nem, teljesen szubjektív. Mi tudunk élvezni egy Monza – Juventus meccset is, ezért is ezzel kezdünk. Aztán a nap hátralévő részében egy spanyol és három angol mérkőzés következik.

A Juventusnak nem sikerült az előzés, hazai pályán nem tudták elverni az Intert, pedig a vezetés megvolt. A Monza pedig tartja a tavalyi formáját, a gárda most is a felsőház küszöbét átlépve áll, amivel ők maximálisan elégedettek is.

Tavaly az akkori újonc meg tudta lepni Massimiliano Allegrit és csapatát, nem egyszer, kétszer. A bukmékerek szerint azonban ez idén nem lesz meg.

Az Unibetnél 2.00 a vendégek sikere, 3.80 a hazaiaké, 3.45 a döntetlen.

Monza

Ha úgy nézzük, félig tele a pohár, félig meg üres. A Monza legutóbbi öt bajnokijáról beszélek. Az AS Roma elleni vereség óta veretlenek, ám a négy meccsük közül csak egyet, a Verona ellenit nyerték meg, emellett három 1-1-es döntetlenük van. Ikszeltek az Udinesével, a Torinoval és a Cagliarival is. Az újonccal legutóbb, holott itt azért a többség győzelmet várt tőlük.

De már 10 perc után hátrányba kerültek, és bár fölényben játszottak, csak egy óra után tudták bevenni Scuffet kapuját, az elkövető Mirko Maric volt, aki előtte percekkel lépett pályára.

Az újabb döntetlen sokat nem változtatott a csapat helyzetén, ugyanúgy a középmezőnyben foglalnak helyet, ám most már a nyakukon a Frosinone. Ja, és előzik a tavalyi másodikat, a Laziot, akik meg három kör alatt egy pontot szereztek…

A Monza otthon erősebb, ez kétségtelen. Önmagában az, hogy odahaza még nem kaptak ki, egy nagy eredmény, mert ezt rajtuk kívül csak a Juventus mondhatja el magáról. Két győzelmük és négy döntetlenük van, míg idegenben 2-2-3 a mérleg.

Négyen fognak hiányozni a csapatból. Ugyebár Papú Gomezről kiderült, hogy volt egy picike dopping, ami miatt eltiltották, rajta kívül Samuele Vignato, Armando Izzo és Gianluca Caprari marad ki, ők sérülés következtében kell, hogy távol maradjanak.

A várható kezdőcsapat:

Di Gregorio – D’Ambrosio, P. Mari, Caldirola – Ciurria, Pessina, Gagliardini, Kyriakopoulos – Colpani, Bondo – Colombo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.01.29.Serie A
juventus
0:2
monza
Serie A
2023.01.19.Olasz Kupa
juventus
2:1
monza
Olasz Kupa
2022.09.18.Serie A
monza
1:0
juventus
Serie A
2021.07.31.Berlusconi Trophy
monza
1:2
juventus
Berlusconi Trophy
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Juventus

Nem tudott az élre kerülni a Juve együttese. Az öreg hölgynek még egy ilyen jó esélye nem lesz, vagy nem mostanában, hiszen hazai pályán fogadták az Intert, akik vezetik a bajnokságot, két pont egyelőre a különbség közöttük.

Jól felkészültek a Derbyre mindketten, és az első félidőben úgy tűnt, jó futballt is kapnak a nézők. Dusan Vlahovic találatával megszerezték a vezetést a hazaiak, ezt azonban Lautaro Martínez kiegyenlítette.

És aztán jött a második félidő, amivel lehet, hogy most egy eldugott szigeten vallatnak valakiket. Annyira gyenge volt, hogy nem tudok mást mondani. Maradt az 1-1, amivel az Inter azért boldogabb lehet.

A Juventushoz kapcsolódó hír, hogy Max Allegri a szezon végén távozik a hírek szerint, ám ez egyelőre megerősítést még nem nyert, szimpla pletyka, illetve belsős fejtegetés.

Örülnének a csapatnál, ha egy bajnoki címmel távozna, amelyre már régóta nem került sor, a trónról egészen mélyre zuhant a Juventus, köszönhetően a klubnál uralkodó toxikus légkörnek. Sportfogadási botrány, dopping-ügyek, sikkasztás, ilyen-olyan csalások…

Sokat esett a csapat renoméja, leginkább a pályán szerezhetik vissza a szurkolók bizalmát.

Idegenben 4-1-1-et csináltak eddig, egyedül a Sassuolotól kaptak ki.

Sérült csak kettő van, Timothy Weah és Mattia De Sciglio, eltiltott pedig Paul Pogba és Nicoló Fagioli.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Danilo, Gatti, Bremer – Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic – Vlahovic, Chiesa

Tippelde

Egyesekkel ellentétben én ezt a csapatot annyira nem tartom erősnek. Mármint a Juvét. Allegri kihozza a maximumot belőlük, és lehet, hogy a korábbi csapatok tették túl magasra a lécet, ezért is tartom egyszerűen középszerűnek őket. Elnézést a drukkereiktől…

Ettől függetlenül kétségtelen, hogy ők az esélyesebbek, ám a Monza sem ok nélkül van ott, ahol. Nehéz mérkőzés lesz, lehet, hogy nem a gólok lesznek főszerepben.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső