Olympique Marseille – Ajax: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.11.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 29.
Olympique Marseille
Teljesítmény:
D V N D N
  • Orange Velodrome
  • November 30. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ajax
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai utolsó meccsünk következik ebből a sorozatból, utána még eggyel „lejjebb” megyünk, ugyanis magyar csapat is játszik csütörtökön egy nagyon fontos meccset, és nem szeretnénk lemaradni róla.

Maradjunk azonban még az Európa-ligában, azon belül is a B csoportban, amely a teljes mezőny egyik legkeményebb csoportja. Itt van a Marseille, a Brighton, az AEK Athén és az Ajax. Az az Ajax, amely nemrég még a Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott, most pedig várhatóan ki fog esni az EL-ből.

A hollandok nyeretlenül állnak a negyedik helyen, reálisan nézve az AEK Athént tudják megfogni, tehát a Konferencialigában még próbálkozhatnak. De matematikai esélyük még van az EL kieséses szakaszára is.

Jót tett az edzőváltás, és amit Rafael van der Vaart mondott – miszerint az Ajax még az Eredivisie-ből is kieshet – nem állta meg a helyét.

Az Olympique Marseille – Ajax találkozó lehet a forduló legizgalmasabb mérkőzése, még úgy is, hogy az utolsó érkezik az első stadionjába. A sportfogadás nagymesterei szerint Gennaro Gattuso együttese nyerni fog, a Betrophy oldalán 1.65 a hazai siker, 4.60 a döntetlen, 5.11 a vendéggyőzelem.

Olympique Marseille

Volt nagy balhé a Marseille-nél a szezon elején, Marcelino gyorsan dobbantott is, így szolidaritva a megfenyegetett elnökkel, a helyét a sokkal nagyobb szájú, sokkal karakánabb, a beszólásoktól nem félő Gennaro Gattuso vette át.

Az olasz érkezésével sok nem változott igazából, ezt be kell vallani, nyilván próbálja saját ötleteire, elképzeléseire formálni az együttest, de még így is sokszor maradnak el a sikerek.

Az Európa-ligában egy nehéz csoportot vezetnek veretlenül, két döntetlen után (Ajax, Brighton) két győzelem következett, mindkétszer az AEK Athént győzték le. Szóval akár még csalóka is lehet az az első hely…

A forma azért nem kiváló, legutóbbi ötből kettő győzelem, kettő döntetlen és egy vereség. A hétvégén a Strasbourg (amely kiesőhely közelében van a Ligue 1-ben) ért el ellenük 1-1-es döntetlent, a vendég Marseille gólját Jonathan Clauss szerezte. Elég vicces, hogy a Strasbourgot kiesőhely-közelinek neveztem, hiszen a Marseille is az, a 16. Lorient csak három pontra tőlük. Szóval egyelőre masszív csalódás ez az idény.

Három hiányzó a meccs előtt, Valentin Rongier, Pablo Ruiz (sérültek) és Pape Gueye (eltiltott) nem lehet ott.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Clauss, Mbemba, Balerdi, Renan Lodi – Ndiaye, Veretout, Kondogbia, Harit – Correa, Vitinha

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.21.Európa-liga
ajax
3:3
marseille
Európa-liga
2016.07.20.Barátságos Mérkőzés
marseille
2:2
ajax
Barátságos Mérkőzés
2009.03.18.Európa-liga
ajax
2:2
marseille
Európa-liga
2009.03.12.Európa-liga
marseille
2:1
ajax
Európa-liga
1971.11.03.Bajnokok Ligája
ajax
4:1
marseille
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ajax

Története egyik leggyengébb kezdését produkálta az Ajax, edzőjük, a Sparta Rotterdamtól szerződtetett Maurice Steijn, azután mondott le, hogy a csapat az Eredivisie-ben kiesőhelyre került. Sok szurkoló rá húzza a vizes lepedőt, de azért nem lehet mindent az edző nyakába varrni. Sokat gyengült a keret, a mestert meg otthagyták egy halom fiatallal, hogy tessék, nyerd meg a bajnokságot meg szerepelj jól az EL-ben.

Hedviges Maduro, az ideiglenes edző ugyanúgy belebukott ebbe a feladatba, de az őt követő John van’ t Schipnek már jobban megy. A piros zónából elhozta az Ajaxot, felvitte őket a nyolcadikra, a hétvégén a Vitesse-t 5-0-ra győzték le. Betalált a 17 éves Jorell Hato, a 19 éves Kristian Hlynsson, Chuba Akpom és Kenneth Taylor, valamint volt egy öngól.

Nem ez a legjobb Ajax, ez tény, de annál jobbak, mint amit láttunk tőlük. És még az EL sincs veszve, két győzelemmel meg lehet a továbbjutás. Csakhogy Franciaországban nyerni nem lesz egyszerű, és az AEK Athén is tört borsot mások orra alá.

Eddig két döntetlene van a hollandoknak, ez még az EKL-hez is kevés…

Sérült a csapatban van pár, Amourricho van Axel Dongen, Sivert Mannsverk, Jay Gorter, Gabriel Osei Misehouy és Branco van den Boomen sem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Ramaj – Gaaei, Rensch, Hato, Martha – Tahirovic, Taylor – Berghuis, Hlynsson, Bergwijn – Akpom

Tippelde

Ez már nem az az Ajax, amelyiket az első hónapokban láthattunk. Javultak, de tény, hogy még mindig nem az igaziak. Arra viszont jók lehetnek, hogy ezt a kétségbeejtő formában levő Marseille-t a Velodrome-ban elkapják. A döntetlen nem elég, a hollandoknak nyerniük kell.

Tippjeink a következők:

1.: Ajax győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Rabona oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső