Magyarország – Koszovó: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.03.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 25.
Magyarország
Teljesítmény:
N N D D N
  • Puskás Aréna
  • Március 26. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Koszovó
Teljesítmény:
N V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múlt héten mindenki számára kiderülhetett, mi is az én problémám a válogatott meccsekkel. Az, hogy totálisan kiszámíthatatlan. Még egy tétmeccs is, hát még egy sima felkészülési találkozó. Személy szerint üdvözlöm, hogy már csak egy napot kell ezekkel a mérkőzésekkel tölteni, mert nem viseltem jól a hétvégét.

Mondjuk a Magyarország – Törökország kifejezetten kellemes élmény volt. Na nem feltétlenül maga a mérkőzés, de a hangulat, illetve maga a győzelem ténye sokat dobott.

Marco Rossi és csapata most Koszovót fogadja, ugyancsak barátságos mérkőzésen. A tizenhárom meccs óta tartó veretlenséget megőrizni kívánó együttes egy fiatal, ambiciózus együttes ellen lép pályára.

Jöjjön a Magyarország – Koszovó találkozó!

Magyarország

A törökök elleni mérkőzés előtt nem sokkal derült ki, hogy Willi Orbán nem tudja vállalni a játékot. Ahogy mondták, nincs nagy gond, de óvatosságból inkább ezt most kihagyja a Leipzig védője. Így állt össze ismét a Balogh – Lang – Szalai A. trió, amely szépen tette a dolgát, de inkább Gulácsi Pétert kell kiemelni, aki több nagy bravúrt is bemutatott. Nincs irigylésre méltó helyzetben Marco Rossi, hiszen korábban Dibusz Dénes is nagy formában játszott, mikor Gulácsi sérült volt.

A meccs maga egyébként nem volt a legjobb minőségű, sok volt a pontatlanság, kevés a helyzet, de Szoboszlai Dominik tizenegyesgóljával végül nyertünk. Kapuba talált Schäfer András is, ám azt a találatot elvették les miatt.

A veretlenségi sorozatunk tehát tizenhárom mérkőzésre nőtt, ami most könnyen lehet 14 is. Nem tudni, mi jár Marco Rossi fejében, de könnyen lehet, hogy teljesen felforgatja majd a kezdőcsapatot. Hiszen egy tét nélküli mérkőzésről van szó, és az olasznak ki kell derítenie, kikre számíthat majd az EB-n. Ennek megfelelően kezdőbe várjuk Kleinheisler Lászlót, Dárdai Mártont, Ádám Martint és Bolla Bendegúzt is.

A teljes keret:

Kapusok: Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Tóth Balázs

Védők: Balogh Botond, Dárdai Márton, Lang Ádám, Mocsi Attila, Willi Orbán, Szalai Attila, Szalai Gábor

Középpályások: Bolla Bendegúz, Kerkez Milos, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Nagy Zsolt, Loic Nego, Schäfer András, Callum Styles

Támadók: Ádám Martin, Gazdag Dániel, Horváth Krisztofer, Sallai Roland, Szoboszlai Dominik, Vancsa Zalán, Varga Barnabás

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Dárdai, Mocsi, Szalai A. – Bolla, Styles, Kleinheisler, Nagy Zs. – Szoboszlai, Sallai – Ádám

Egymás elleni meccsek

A két együttes korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Koszovó

Koszovó nagyon fiatal csapat, a mai napig emlékeim szerint vannak olyan országok, amelyek nem is ismerik el a függetlenségüket. Az együttes ennek megfelelően nem sokat ért el eddig története során, de a fejlődésük abszolút látható és megkérdőjelezhetlennek mondható.

A várt áttörés még nem jött össze, de úgy gondolom, hamarosan már versenyben lesznek a különböző sorozatokra való kvalifikációért.

Ők is játszottak egy mérkőzést a múlt héten, felkészülési találkozón 1-0-ra verték Örményországot idegenben. A győztes gólt Milot Rashica szerezte.

A keretük egyébként rendkívül jól néz ki, a játékosok külföldön edződnek a legerősebb bajnokságokban. Van itt játékos Angliából, Olaszországból, Spanyolországból, Németországból és a skandináv országokból is.

A teljes keret:

Kapusok: Arjanet Muric, Visar Bekaj, Ilir Avdyli

Védők: Amir Rrahmani, Fidan Aliti, Lumbardh Dellova, Mirlind Kryeziu, Leart Paqarada, Ilir Krasniqi, Mergim Vojvoda, Florent Hadergjonaj

Középpályások: Donat Rrudhani, Florian Loshaj, Valon Berisha, Bersant Celina, Edon Zhegrova, Zymer Bytyqi, Albion Rrahmani, Milot Rashica

Támadók: Vedat Muriqi, Florent Muslija, Blendi Idrizi, Elbasan Rashani, Drilon Hazrollaj, Albion Rrahmani, Zymer Bytyqi

A várható kezdőcsapat:

Muric – Vojvoda, Am. Rrahmani, Aliti, Paqarada – Berisha, Loshaj – Zhegrova, Muslija, Rashica – Muriqi

Tippelde

Csak tippelni tudunk, a két csapat milyen összeállításban lép pályára, és mennyire tekintik majd barátságosnak ezt a mérkőzést. Véleményem szerint Rossi inkább a rotálást választja, kíváncsi arra, hogy kiket vihet magával.

A veretlenségünk is veszélyben lehet ezen a találkozón, de azért bízom a fiúkban.

Fő tippek:

1.: Magyar győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dreambet oldalán, és induljanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső