Eintracht Frankfurt – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.04.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 03.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D V N N D
  • Deutsche Bank Park
  • április 05. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Werder Bremen
Teljesítmény:
V V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Második mérkőzésünket a német élvonalból hoztuk nektek. A rangadó szó kicsit erős volna egy Eintracht Frankfurt – Werder Bremen esetén, de azért, aki szeretné, az megtalálhatja benne a szépséget. No meg tippelés szempontjából sem utolsó ez a találkozó.

A Frankfurt a nemzetközi porondra hajt, a Werder meg nagy örömmel tapsikol, hogy idén sem fognak kiesni, hogy egyre stabilabban tudnak állnak megint a Bundesligában. Mondjuk az utóbbi hetek történései miatt a taps kissé hamiskás lehet… De erre majd később térek ki.

Minden adott a hazai győzelemhez, sokan mégis elég óvatosan kezelik ezt a meccset.

Eintracht Frankfurt

Fiatal csapat épül a Frankfurtnál, annak minden szépsége és problémája a csapatnál megtalálható. Én például inkább az utóbbit láttam meg, és heteken át azt mondogattam, ez a csapat gyengült. Valóban így van, de szépen lassan kezd összeállni a munka, amit Dino Topmöller elkezdett.

A Frankfurt a Bundesliga hatodik helyén áll, és esélyesek arra, hogy megkaparintsák azt a pozíciót. Feljebb már nem hinném, hogy léphetnek, tekintve, hogy kilenc pontra tőlük a Lipcse. Mögöttük az Augsburg (!) öt ponttal lemaradva, ahogy a Freiburg is.

A hétvégén megint pontokat bukott a csapat, a szünet előtt a Dortmundtól kaptak ki, a szünet után pedig az Union Berlinnel játszottak egy ikszet. Gól nem esett a meccsen, pedig bőven eshetett volna, nem kevés kapu felé tartó és kaput eltaláló lövés volt. A kapusok azonban tették a dolgukat.

A Frankfurt most otthon fogadja a Brémát, ahol idén eddig csak egyszer kapott ki, mellette van még hat győzelmük és hat döntetlenjük.

Vannak páran, akik nem léphetnek pályára, mint például Sasa Kalajdzic, aki elképesztően peches, februárban ugyanis keresztszalag-szakadást szenvedett, öt éven belül ez már a harmadik ilyen eset volt. Szintén hosszabb időre kiesett Mehdi Loune, illetve pár hétig még kimarad Sebastian Rode. Ketten – Hugo Larsson és Aurélio Buta – várhatóan már ott lesznek a keretben.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Koch, Pacho – Dina Ebimbe, Skhiri, Götze, Nkounkou – Marmoush, Knauff – Ekitike

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.Bundesliga
bremen
2:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2023.02.18.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:0
bremen
Bundesliga
2022.08.28.Bundesliga
bremen
3:4
eintracht frankfurt
Bundesliga
2021.02.26.Bundesliga
bremen
2:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.10.31.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:1
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Werder Bremen

Egyértelmű, hogy Ole Werner edző és csapata gödörbe került. A Werder Bremen ugyanis az utolsó öt bajnokijából négyet elveszített, egyszer ikszelt, ezzel pedig a Bundesliga legkevesebb pontot gyűjtő csapatává vált.

Nincs könnyű helyzetben a mester, mert valahogy ki kéne őket ebből rángatni, különben a középmezőnybeli helyezésükről le kell mondani. A Werder nemrégiben került fel újra az élvonalba, és azóta igencsak jó képet mutattak magukról. Ennek vetnek most véget azzal, hogy egy iszonyatosan nagy mélyrepülés vette kezdetét.

Utoljára a Köln ellen nyertek februárban, vagyis most már majdnem két hónapja nyeretlenek. Azóta ikszeltek a Darmstadttal, kikaptak a Hoffenheimtől, a Dortmundtól, az Union Berlintől és a hétvégén a Wolfsburgtól is.

A mérkőzésen gyengén futballoztak, ráadásul Anthony Jung egy piros lapot összeszedett az első félidőben, ezzel elszállt minden esélyük arra, hogy pontot vagy pontokat hagyjanak otthon.

Az együttes a 10. helyen, de mögöttük ott az Union, a Gladbach, a Heidenheim és a Wolfsburg is egyetlen győzelemnyire, de talán az osztályozó vagy a kiesés miatt már aggódniuk nem kell.

Idegenben 3-3-7-es a mérlegük, ami szintén nem azt vetíti előre, hogy nyerni tudnak majd Frankfurtban.

Eltiltott tehát Jung, sérült Niklas Stark, Justin Njinmah, Dawid Kownacki és Kelly Alvero.

A várható kezdőcsapat:

Zetterer – Pieper, Friedl, Veljkovic – Weiser, Lynen, Agu – Schmid, Stage – Woltemade, Ducksch

Tippelde

Bár azért a szezon nyomai már a Frankfurton is látszanak, kétségtelenül jobb formában vannak, és teljesebb kerettel vághatnak neki a meccsnek. Főleg, ha valóban Larsson is visszatérhet.

Fő tippek:

1.: Eintracht Frankfurt győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Heti Reload bónusz a Posido oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső