Lille – Olympique Marseille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.04.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 03.
Lille
Teljesítmény:
N D D D N
  • Stade Pierre Mauroy
  • április 05. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Olympique Marseille
Teljesítmény:
V V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A francia ligával mindig úgy vagyok, hogy igazából félek tőle, de nagyon érdekel. Vonzó, mégis taszító. És ez hatványozottan igaz, amikor egy rangadót látok, mint amilyen a Lille – Olympique Marseille is.

Két nagy nevű csapat, korábbi bajnokok csapnak össze, a tét pedig nem kicsi, a nemzetközi kupaindulás. Persze nem ezen a meccsen fog múlni minden, de amilyen szoros most ott az élmezőny (A PSG-től lefelé), minden egyes mérkőzés fontos és sokat számít.

A Marseille bánhatja a hétvégét, jó esélyük volt a leendő bajnokot megverni, de még az egyórás emberelőny sem segített. A Lille viszont hozta, amit hozni kellett, saját rangadóját megnyerte, és kicsit jobban bebetonozta magát a negyedik helyre.

Lille

Pénteken este találkozott egymással a Lille és a Lens a francia első osztály 27. fordulójában. Rangadó volt ez a javából, mindketten ott vannak az élmezőnyben, és nem túlzás, a dobogóra hajtanak. A Ligue 1-ben a PSG most megint elhúzott, idén nincs kérdés, hogy Mbappéék nyerik majd meg a pontvadászatot, de a dobogó második és harmadik foka is kiadó, nem is beszélve a 4-5-6. helyekről, amik szintén nemzetközi kupaindulást érnek.

A Lille hazai pályán tudta otthon tartani a három pontot a gyenge formában levő Lens csapatával szemben, Paulo Fonseca a koszovói nyerőemberének köszönhet mindent, Edon Zhegrova ugyanis duplázott.

Így ezzel felléptek a negyedik helyre, és ott vannak a Monaco és a Brest sarkában. Előbbivel szemben három, utóbbival pedig négy pont a hátrány, amit még simán be lehet hozni.

Rangadó után jön egy újabb rangadó, de szerencséjükre ez is hazai pályán, ahol egyelőre a Lille-nél nincs jobb csapat. Mérlegük 9-3-1.

A portugál mester öt játékosára nem számíthat sérülés miatt, nem lehet pályán Andrej Ilic, Samuel Umtiti, Tiago Morais, Angel Gomes és Rafael Fernandes sem.

A várható kezdőcsapat:

Chevalier – Santos, Diakite, Yoro, Ismaily – Bentaleb, B. Andre, Gudmundsson – Zhegrova, David, Haraldsson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.04.Ligue 1
marseille
0:0
lille
Ligue 1
2023.05.20.Ligue 1
lille
2:1
marseille
Ligue 1
2022.09.10.Ligue 1
marseille
2:1
lille
Ligue 1
2022.01.16.Ligue 1
marseille
1:1
lille
Ligue 1
2021.10.03.Ligue 1
lille
2:0
marseille
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olympique Marseille

A PSG ellen még úgy sem a Marseille-t tartották esélyesnek, hogy Jean Louis Gasset hazai pályán fogadta a listavezetőt. A Le Classique egy érdekes mérkőzést hozott, amit simán meg is nyerhetett volna a hazai gárda, végül azonban nem tették. Pedig a PSG tett érte, hogy ez összejöjjön, Lucas Beraldo 40 perc után kiállíttatta magát, megnyílt az út az égszínkékmezesek előtt. De ezt az utat nem vették észre, vagy út közben defektet kaptak, és végül 2-0-ra kikaptak. Maradjunk annyiban, hogy érdekes meccs volt, érdekes ítéletekkel…

Ez persze a szurkolóikat nem fogja jobb kedvre deríteni, csapatuk ismét a középmezőnybe süllyedt, pedig a korábbi elefántcsontparti szövetségi kapitány érkezése után a Marseille magára talált.

A PSG elleni vereség zsinórban már a harmadik volt, a Villarrealtól az EL-ben kaptak ki, majd jött a Rennes elleni 0-2, most pedig a párizsiak.

Emiatt mondtam, hogy a középmezőnyben a csapat, hetedik helyről várják a folytatást, ami csalódást keltő. Idegenben az utolsó öt meccsükből hármat buktak el, egyszer nyertek, egyszer ikszeltek.

Hiányzók: Amir Murillo, Valentin Rongier, Bamo Meite, Jonathan Clauss, Ismaila Sarr, Jean Onana.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Garcia, Mbemba, Balerdi, Merlin – Kondogbia, Veretout – Correa, Ndiaye, Harit – Aubameyang

Tippelde

A Pierre Mauroyban az utolsó ötből négy meccset a Lille nyert. Nem igazán találják itt a fogást a csapaton, és a Marseille most három vereséggel a nyakában, sérültekkel tömve nem biztos, hogy jó eredményt tud elérni.

Fő tippek:

1.: Lille győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső