Everton – Crystal Palace: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.01.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 16.
Everton
Teljesítmény:
D D V V V
  • Goodison Park
  • Január 17. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Crystal Palace
Teljesítmény:
D N V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Negyedik meccsünk jön, ezen kívül még egy másikról fogunk beszélni nektek. Ez a mostani Angliából érkezik, az utolsó pedig a nap rangadója lesz, a Napoli és a Fiorentina közötti Szuperkupa-elődöntő.

Egyelőre maradjunk még az angoloknál, szerdán ismétlik meg az Everton és a Crystal Palace összecsapását. Senki nem örül, hogy megint pályán kell lenni, mindkét együttesnek megvan a maga gondja meg a maga motivációja, ám mivel az FA Kupa harmadik körében ikszeltek egymással, jöhet az újrajátszás, ezúttal a kékek otthonában.

Egyikük sem játszik mostanában remekül, így nagyon nehéz kitalálni, mit hozhat az Everton – Crystal Palace mérkőzés. Annyit elöljáróban elmondhatok, a bukik a hazaiakat preferálják, kétszer akkora a vendégekre a szorzó, mint Dominic Calvert-Lewinékra.

Everton

Vasárnap délután meglepő eredményt hozott az Aston Villa vendégjátéka a Goodison Parkban. A csapatok nem kímélték egymást, összesen 26 kapura lövési kísérletet láthattunk, gólt azonban egyet sem. Nem, ez nem pontos… szabályos gólt nem láthattunk. Merthogy betalált a vendégek részéről Ollie Watkins, a hazaiaktól meg Abdoulaye Doucouré, de mindketten lesről indultak.

Az egy pont a dobogós Villa ellen egyáltalán nem rossz eredmény, de a nyeretlenségi sorozat még mindig tart Sean Dyche együttesénél.

Egy hónapja kezdtek el nem nyerni – négy győztes meccs után – kiestek a Ligakupából, kikaptak a Tottenhamtől, a Man Citytől és a Wolverhamptontól, majd egymás után jött két döntetlen, előbb a Crystal Palace ellen, majd most a Villa ellen.

Új érkező vagy távozó továbbra sincs, pletyka azonban igen: A Brentford játékosát, Frank Onyekát nézték ki, ám ő most az ANK-n van, így döntés nem mostanában fog születni vele kapcsolatban.

Az Everton legutóbb a Palace ellen kihúzta döntetlennel, most pedig hazai pályán ejthetik ki őket, de ahogy már a múltkor is mondtam, a cél a kékeknél bizonyára a biztonságos bennmaradás a Premier League-ben, ezért is gondolom azt, hogy úgy kellett nekik ez a meccs, mint a hátukra két púp.

Otthon egyébként meglepően jók tudnak lenni, többek között a Chelsea-t és a Newcastle-t is legyőzték.

A hiányzók csapatát két sérült, egy eltiltott és egy válogatott játékos alkotja, Dele Alli és Ashley Young nem bevethető, Dominic Calvert-Lewint kiállították a Palace ellen, míg Idrissa Gueye Afrikában van.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko – McNeil, Onana, Doucouré, Garner, Harrison – Beto

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.04.FA Kupa
crystal palace
0:0
everton
FA Kupa
2023.11.11.Premier League
crystal palace
2:3
everton
Premier League
2023.04.22.Premier League
crystal palace
0:0
everton
Premier League
2022.10.22.Premier League
everton
3:0
crystal palace
Premier League
2022.05.19.Premier League
everton
3:2
crystal palace
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Crystal Palace

Nem megy az Evertonnak és nem annyira megy a Crystal Palace-nak sem. Roy Hodgson együttese egy újrajátszásra azért jó, de valljuk be, a legtöbben győzelemre számítottak az Everton ellen. Ehhez képest csak egy 0-0 jött össze.

Pedig önbizalmat meríthettek az azt megelőző bajnoki meccsükön, amikor 3-1-re verték hazai pályán a Brentfordot.

Az utóbbi időben ez az egyetlen győzelmük, ezt megelőzően novemberben tudtak nyerni utoljára.

Ez a győzelem egyébként a Burnley ellen született, és azóta nem sikerült távol a Selhurst Parktól minden pontot megszerezni: Kikaptak a Lutontól és a Chelsea-től, ikszeltek a West Hammel és a Manchester Cityvel.

Kicsivel több a hiányzó, mint a másik oldalon, ami persze befolyással lehet a további eredményekre. Nem csak tartalékok, de fontos alappillérek is kiestek, mint amilyen Cheick Doucouré, Michael Olise vagy Sam Johnstone, nem játszhat Joel Ward, Rob Holding, Jesurun Rak-Sakyi, no meg ott van Jordan Ayew, aki nem sérült, csak a válogatottjával van.

A várható kezdőcsapat:

Henderson – Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell – Richards, Lerma – Matheus Franca, Eze, Schlupp – Edouard

Tippelde

Győztest most nem mernék mondani, nem is az, hogy nem mernék, inkább fogalmam sincs, melyikük lesz a jobb. Viszont gólzáporra nem számítok, ezt bátran mondhatom. Tipikus egygólos meccs, aki előbb betalál, az nyer és továbbjut.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső