Napoli – Fiorentina: Fogadási Tippek és Olasz Szuperkupa Előzetes – 2024.01.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 16.
Napoli
Teljesítmény:
N V D V V
  • Al-Awwal Park
  • Január 18. 20:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Fiorentina
Teljesítmény:
D N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap leginkább várt mérkőzésével fejezzük be mára. Az Olasz Szuperkupa fináléja következik, pontosabban az első elődöntő. Merthogy – a spayolokhoz hasonlóan – itt is egy final fourral rendezik le, ki emelheti magasba a kupát. A címvédő Napoli szerepel itt, ellenfelük a Coppa Italia ezüstérmese, a Fiorentina lesz. A másik ágon egyébként az Inter a Lazioval játszik. Arról is fogunk beszélni, ám majd csak a következő napon.

A Napoli, mint bajnoki címvédő, kéne, hogy a torna esélyese legyen, de legkevésbé róluk tudjuk elképzelni, hogy nyerni fognak. Alaposan visszaesett a csapat, Luciano Spalletti távozása óta nem találják önmagukat, hiába próbálkozik a második edző a kispadon.

A Fiorentina viszont maradt ugyanolyan erős, mint a legutóbbi idényben, vagy talán még jobbá is váltak. Így számunkra egyértelmű, hogy a violáknak van esélye a fináléba jutásra. Főleg, hogy a mérkőzést semleges pályán fogják lejátszani, Rijádban.

Következzen a Napoli – Fiorentina találkozó!

Napoli

Telibe kaptuk a Napoli legutóbbi bajnokiját, ami bár nehéznek tűnt, mégsem volt az. Na jó, hatalmas szerencse kellett, mert Walter Mazzarriék a Salernitanával is alig bántak el. Matteo Politano szerezta a hazaiak első gólját – ami már egyenlítő gól volt -, majd a 96. percben jött Amir Rrahmani, általa sikerült otthon tartani a pontokat, és megszakítani egy gyenge nyeretlen sorozatot.

A Napoli mindenesetre messze nincs csúcsformában, és a gödörből sem másztak ki. Annyit tettek, hogy legyőzték a sereghajtót, nagy kaland, címvédőként ez a minimum.

A Szuperkupa most úgy kell ennek a csapatnak, hogy semennyire, koncentrálnának ők inkább a bajnokságra, hogy végre tényleg magukra találjanak, helyette mehetnek Szaúd-Arábiába, hogy Rijádban focizzanak egy olyan trófeáért, aminek túl nagy elismertsége és megbecsültsége nincs.

Viszont most olyan állapotban ők is és a szurkolók is, hogy minden győzelemnek lehet örülni, azt pedig el kell felejteni, hogy bármit is csak úgy elengedjenek. A nápolyiak nem a türelmükről híresek…

Hogy képben legyetek, miért „szidom” őket ennyire: A csapat a bajnokságban csak a középmezőnyben, formájuk ingadozó, de inkább rossz, a legutóbbi tíz meccsükből hármat nyertek, hatot elbuktak, egyszer ikszeltek…

Mazzarri ezúttal sem számíthat Victor Osimhen és André Franck Zambo Anguissa játékára az ANK miatt, sérült Natan, Mathías Olivera és Alex Meret.

A várható kezdőcsapat:

Gollini – Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, M. Rui – Lobotka, Cajuste, Zielinski – Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.08.Serie A
napoli
1:3
fiorentina
Serie A
2023.05.07.Serie A
napoli
1:0
fiorentina
Serie A
2022.08.28.Serie A
fiorentina
0:0
napoli
Serie A
2022.04.10.Serie A
napoli
2:3
fiorentina
Serie A
2022.01.13.Olasz Kupa
napoli
2:5
fiorentina
Olasz Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fiorentina

Lehet, hogy a kupában jól megy a Fiorentinának, de a bajnokságban egy picit most megrekedtek. Minden egy Sassuolo elleni kudarccal kezdődött, a Mapeiban 1-0-ra kaptak ki nagy meglepetésre. A gyengélkedő zöld-feketék összesen három gólt rúgtak, de ebből kettőt nem adtak meg. A túloldalon is volt miről beszélni, Giacomo Bonaventura kihagyott egy tizenegyest, később Lucas Martínez Quarta gólját visszavonták.

Ezt követően jött a Bologna elleni kupameccs, melyet tizenegyesekkel nyertek meg a violák, ám a hétvégén ismét botlottak, ezúttal az Artemio Franchiban rabolt el tőlük egy pontot az Udinese. Igazából ők raboltak el egy pontot a vendégektől, az udineiek ugyanis kétszer is vezettek, de előbb Lucas Beltran, majd M’Bala Nzola egyenlítettek.

Szóval ők sincsenek most csúcsformában, de a Napolinál azért még így is jobbak.

A csapat szélsője, Christian Kouamé az ANK-n szerepel, Nicolas González, Dodo és Gaetano Castrovilli sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi – Arthur Melo, Duncan – Ikoné, Bonaventura, Sottil – Beltran

Tippelde

Egy meccsen bármi megtörténhet, így az is, hogy a Napoli elkapja a fonalat, és ők kerülnek a döntőbe. Ám mi erre kevesebb esélyt látunk, akkor is, ha a fogadóirodák mást mondanak.

Tippjeink a következők:

1.: Fiorentina győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Két góllal vezet a csapatod? Akkor nyert ügyed van, mert ebben az esetben a Sportaza már ki is fizeti a nyereményed!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső