Girona – Rayo Vallecano: Fogadási Tippek és Spanyol Kupa Előzetes – 2024.01.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 16.
Girona
Teljesítmény:
D N N D N
  • Estadi Montilivi
  • Január 17. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Rayo Vallecano
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A harmadik meccsünk jön a hispánoktól, mára az utolsó. A bajnokság meglepetéscsapata, a Girona, hazai pályán fogadja a Rayo Vallecanot. A LaLigában épp most botlott meg Míchel együttese, amit nem láttunk jönni. Lehet, hogy ez a meccs indítja majd el őket a lejtőn? Sokszor gondoltak már hasonlót Artem Dovbykéktól, de eddig egyszer sem jött be.

Azonban, ha a kupából is kiesnek, az már tényleg egy intő jel lehet. Arra, hogy a Rayo Vallecano nyerni tud Katalóniában, van esély, de azért a fogadóirodák szorzóiból kiderül, erre nem sokan látnak komoly esélyt.

Jöjjön a Girona – Rayo Vallecano találkozó!

Girona

Mint azt az előzetesben említettem, megbotlott a Girona, olyan helyen, ahol senki nem számított rá. A sereghajtó Almeria otthonába látogattak a hétvégén, és nem sikerült a kiscsapatot megverni. Sőt, az aranyra hajtó Míchel-fiúk még a döntetlennek is örülhettek statisztika alapján, ugyanis a hazaiak xG-je 1.95 volt, míg a vendégeké 0.20. Az Almeria 20-szor lőtt kapura, a Girona 5-ször…

Ugyan átvették a vezetést a LaLigában – megint -, de a Real Madrid nem játszott a hétvégén, helyette megnyerték a Spanyol Szuperkupát tegnap.

Ahogy a legtöbb még versenyben levő csapat, úgy a Girona is három meccset játszott eddig a Király-kupában: A San Roque ellen megszenvedtek (1-2), az Orihuela már egy fokkal jobban sikerült (2-5), míg az Elchét relatíve simán győzték le (0-2).

Hazai pályán még mindig baromi erősek, a legutóbbi tíz meccsükből nyolcat megnyertek, egyszer ikszeltek, egyszer kaptak ki.

Ugyan Aleix Garcíát kiállították a hétvégén, de az eltiltást majd a bajnokságban kell letöltenie, tehát pályán lehet. Ellentétben David Lopezzel, Toni Villával, Ricard Arteroval és Joel Rocával, akik sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – Couto, E. García, Blind, Gutiérrez – Savio, Martin, A. García, Valery, Torre – Dovbyk

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.11.LaLiga
rayo vallecano
1:2
girona
LaLiga
2023.03.18.LaLiga
rayo vallecano
2:2
girona
LaLiga
2022.12.29.LaLiga
girona
2:2
real sociedad
LaLiga
2022.01.15.Spanyol Kupa
girona
1:2
real sociedad
Spanyol Kupa
2021.06.20.LaLiga 2
girona
0:2
real sociedad
LaLiga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Rayo Vallecano

A Rayo Vallecano Andoni Iraola távozása óta nem az igazi, idén nincs meg a varázs Vallecasban, ami az eredményeken is látszik. Ugyan nincsenek veszélyben a kiesés szempontjából a madridiak, de a tavalyinál egy fokkal gyengébben muzsikálnak. Ráadásul igazi hullámvölgyek sem kerülték el őket. Talán most tudnak majd kimászni ebből, nyolc nyeretlen bajnoki után tudtak végre nyerni, a Getafe otthonában egy elég balhés mérkőzésen diadalmaskodtak, az eredmény 0-2 lett. Betalált Sergio Camello az első, majd a második félidőben is, miközben a hazaiak nem a gólokat, hanem a piros lapokat gyűjtötték: Latasa és Greenwood is kiszállt, később pályán kívül Damian Suárez is kapott egy pirosat.

Három meccs a kupában, előbb az Atletico de Lugones (0-6), aztán a Yeclano (0-2), végül az Huesca sem tudott ellenállni a Rayo támadóinak. Utóbbi meccs azért necces volt, a 0-0-s rendes játékidő után a csapatok már a tizenegyesekhez készülődtek, amikor jött Oscar Valentin és Isi Palazón.

Sérült Oscar Trejo, illetve az ANK miatt nem számíthat Francisco Rodríguez Pathé Cissre és Bebére.

A várható kezdőcsapat:

Dimitrievski – Balliu, Hernández, Lejeune, Espino – Palazón, Lopez, Valentin, de Frutos – Camello, RDT

Tippelde

A botlás miatt fenik a fogukat a nagy megmondóemberek, a Girona visszaesésével pedig ők lesznek a leghangosabbak, miszerint: ők megmondták.

Szerintem a kritikusokat ezúttal is elhallgattatja majd a Girona, és bejutnak a legjobb négy közé a kupában.

Tippjeink a következők:

1.: Girona győzelem

2.: Girona továbbjutás

3.: Két és fél gól feletti eredmény

4.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső