Sheffield Wednesday – Sunderland: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.09.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 28.
Sheffield Wednesday
Teljesítmény:
V D V D V
  • Hillsborough
  • Szeptember 29. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sunderland
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyfajta pihenésképp jön egy kis angol másodosztály. Vannak, akik kifejezetten szeretik, pedig egy elég nehezen kiszámítható bajnokságról van szó. Emellett viszont – és a sportfogadás kedvelői ezért szeretik – nagyon jó szorzók vannak a találkozókra.

A tavalyi év újonca az idei év újoncával találkozik, ez lesz a Sheffield Wednesday – Sunderland találkozó. A fekete macskák az idei évet is erősen kezdték, ott vannak a rájátszást érő helyen, míg a Sheffield Wednesday mostanra egyedüli csapatként nyeretlen a 24 csapatos másodosztályban. Nem néz ez ki jól, de belőlük ki lehet nézni, hogy felkötik a gatyát, emlékezzetek csak a Peterborough elleni meccsre tavaly a play-offban.

Azért az esélyek a vendégek mellett, az Unibetnél 2.30 a Sunderland győzelme, 3.10 a Sheffieldé, 3.40 a döntetlen.

Sheffield Wednesday

A Championshiphez ez nagyon kevés lesz… A Sheffield Wednesday maradt az egyedüli, amelynek hat forduló után még nincs győzelme, és ez az a pont, amikor lehet még változtatni, amikor van még mód arra, hogy javuljanak, de ha ez még pár héten keresztül így megy tovább, akkor belekerülhetnek egy olyan gödörbe, amiből nem lehet már kimászni.

Két pontot szerzett eddig Xisco Munoz együttese, a spanyol edző pedig most már készülhet arra, hogy hamarosan behívják a főni irodájába egy kis beszélgetésre.

A csapatnak volt alkalma a pihenésre, a Ligakupából ugyanis már rég kiestek, a Mansfield verte meg őket, akik egyébként az angol negyedosztályban szerepelnek…

Azóta a gárda négy meccset játszott le, kétszer ikszeltek, kétszer kikaptak, legutóbb a Swansea verte meg őket 3-0-ra.

Még csak azt sem lehet mondani, hogy a Wednesdaynek nem volt szerencséje, úgy hozták le a találkozót, hogy még a kaput sem találták el.

Ezzel ők az utolsók, hazai mérlegük pedig szintén a leggyengébb. Egyszer ikszeltek, háromszor kikaptak.

Mallik Wilks és Momo Diaby sérültek, rájuk nem számíthat a mester.

A várható kezdőcsapat:

Vásquez – Bernard, B. Diaby, Famewo – Valentín, Banna, Byers, Delgado – Musaba, Windass – Gregory

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.10.
sheffield wednesday
2:0
sunderland
2022.05.09.
sheffield wednesday
1:1
sunderland
2022.05.06.
sunderland
1:0
sheffield wednesday
2021.12.30.
sunderland
5:0
sheffield wednesday
2021.11.02.
sheffield wednesday
3:0
sunderland
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sunderland

A Championship egy tipikusan olyan bajnokság, ahol nincsenek papírforma eredmények. A tabella ötödik helyén álló Sunderland is már három vereségnél jár, egyszerűen körbeverik egymást a csapatok.

A hétvégén az a Cardiff győzte le őket, akik tavaly a kiesés elől menekültek, most meg ott vannak a rájátszás küszöbén. Persze még csak nyolc forduló ment le, simán lehet, hogy a walesiek később ismét a tabella alsó felében lesznek megtalálhatók.

A Cardiff elleni meccset megelőzően a fekete macskák öt egymást követő találkozón maradtak veretlenek, négyet megnyertek, egyszer ikszeltek. Tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy valamiféle gödörben lettek volna.

A Ligakupában nekik sem kellett már szerepelniük, őket is egy alacsonyabb ligás csapat, a Crewe ejtette ki.

Tavaly idegenben erősebbek voltak, ez még most is így van. Két győzelem mellett egyszer ikszeltek, egyszer kikaptak, a dobogós Preston verte őket.

Itt van azért sérült, Tony Mowbray vakarhatja is a fejét a kezdő miatt. Corry Evans, Bradley Dack, Pierre Ekwah, Dennis Cirkin, Jay Matete és Ajibola Alese sem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Hume, Ballard, O’Nien, Huggins – Neil – Ba, Pritchard, Bellingham, Clarke – Rusyn

Tippelde

Nehezen kiszámítható bajnokság, tény és való, de azért vannak meccsek, amikre talán könnyebb tippelni. Ez a Sheffield nem biztos, hogy Championship-szintű együtts, egyelőre az látszik, hogy nekik ez most sok.

Változhat a helyzet, de még ennyi sérülttel is úgy gondolom, a Sunderlandnek nyernie kell.

Tippjeink a következők:

1.: Sunderland győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

4.: Pontos eredmény: 0-2

Cashback a Rabona oldalán! Kapj pénzt a vesztes fogadásaid után, a veszteségeid 10%-át nyerheted vissza!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső