Fenerbahce – Olimpiakosz: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.04.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 17.
Fenerbahce
Teljesítmény:
N V V N N
  • Sükrü Saracoglu Stadium
  • április 18. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Olimpiakosz
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy ígértem, a harmadik számú kupasorozatot sem hagyjuk ki a sorból. Főleg, hogy most a héten nincs angol másodosztály, amivel kibekkelhetnénk a napokat. Elsőként jöjjön az a meccs, ami okozhat még meglepetést, gondoljunk csak az Olimpiakosz előző körben elért eredményére a Maccabi Tel Aviv ellen… De erről részletesen majd később.

Szóval a Fenerbahce – Olimpiakosz Pireusz találkozó következik, mely az előző héten 3-2-es görög győzelemmel ért véget.

A jó erőkből álló török együttesnél áll a bál a Trabzonspor elleni balhé óta, de nem hinném, hogy az EKL-t csak úgy el akarják engedni. Szóval egy parázs mérkőzésre lehet számítani, ahol bármelyik együttes a négybe kerülhet…

Fenerbahce

Tartok egy rövid összefoglalót a Fener helyzetéről azoknak, akik esetleg nem olvasták volna, mi történt nemrég Szalai Attila egykori együttesével. A Trabzonspor elleni – egyébként megnyert – mérkőzés végén a tömeg berohant a pályára, a játékosokat úgy kellett bemenekíteni az öltözőbe. Volt, aki felvette a kesztyűt a szurkolókkal, ikonikus kép született Bright Osayi-Samuelről, aki bizony nem hagyta, hogy megfélemlítsék, és állta a sarat.

A találkozót követően természetesen hatalmas felháborodást okozott a helyzet, a Fener pedig belengette, hogy elhagyja a török szövetséget, visszalép a bajnokságtól. Ez eddig nem történt meg, de a Szuperkupa-döntőn azt láthattuk, hogy nem csak egy sima durcázásról van szó. Az ifistákkal felálló Fener rögtön kapott egy gólt, majd levonultak a pályáról. Így a Galata lett a török SZK-győztes.

A hétvégén azért a futballé volt a főszerep, Edin Dzeko és Michy Batshuayi góljaival 2-1-re nyertek a Karagümrük otthonában, és továbbra is bajnokok akarnak lenni, jelenleg két pont a lemaradásuk a Galatasarayhoz képest.

Ami pedig az EKL-t illeti: Az Olimpiakosz ellen már 3-0-ra is égtek, de visszajöttek a meccsbe, Dusan Tadic tizenegyese után Irhan Can Cahveci góljával még közelebb jöttek. Innen jön majd a visszavágó hazai pályán.

Ott, ahol a Fener marha erős. Az előző körben ugyan itt a Saint Gilloise megverte őket, de annak a meccsnek már mindegy volt. Ezt leszámítva novemberben kaptak ki otthon utoljára…

Sérültekből nincs hiány, nem játszhat Luan Peres, Mert Yandas, Jayden Oosterwolde és Josh King, Mert Müldür, Serdar Aziz és Serdar Dursun pedig nincs nevezve a Konferencialiga-keretbe.

A várható kezdőcsapat:

Livakovic – Osayi-Samuel, Söyüncü, Rodrigo Muniz, Kadioglu – Zajc, Krunic, Szymanski – Batshuayi, Dzeko, Tadic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.04.11.Európa-konferencialiga
olympiacos
3:2
fenerbahçe
Európa-konferencialiga
2021.11.25.Európa-liga
olympiacos
1:0
fenerbahçe
Európa-liga
2021.09.30.Európa-liga
fenerbahçe
0:3
olympiacos
Európa-liga
2015.07.21.Barátságos Mérkőzés
fenerbahçe
3:2
olympiacos
Barátságos Mérkőzés
2014.08.16.Barátságos Mérkőzés
fenerbahçe
2:1
olympiacos
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olimpiakosz

A Fradit kiejtő Olimpiakosz a kiesés szélére sodródott az előző kör első mérkőzése után. Izraeli ellenfelük, a Maccabi Tel Aviv ugyanis úgy elverte őket, mint a huzat. A görögök gyakorlatilag továbbjutási esélyek nélkül léptek pályára a visszavágón egy 4-1-es zakó után. Ám a nemrég érkező José Luis Mendilibar pontosan tudta, hogyan motiválja a fiúkat. És aztán az történt, hogy az Olimpiakosz idegenben 4-1-re állt 90 perc játék után, jöhetett a hosszabbítás, ahol további két góllal terhelték meg az abszolút meglepődött és megszeppent izraelieket.

A mostani körben pedig ott folytatták, ahol legutóbb abbahagyták, csak most a Fener ellen. Bánhatják, hogy kiengedtek a végére, mert háromgólos előnyt elszórni sosem jó dolog. A három gólt Konstantinos Fortounis, Stevan Jovetic és Chiquinho szerezték.

A görög együttes rápihenhetett a mérkőzésre, a hétvégén ők nem játszottak.

Idegenben a legutóbbi öt meccsükből négyet nyertek meg, az AEK Athén elleni rangadót azonban elbukták. Érdekesség amúgy, hogy a hétvégén a két EKL-szereplő egymás ellen fog pályára lépni…

Sérültről mi nem tudunk, viszont a téli erősítések közül többeket sem tudtak nevezni, így nem játszhat Fran Navarro, Gelson Martins, de nem léphet pályára Giulian Biancone, Ruben Vezo vagy Jovane sem.

A várható kezdőcsapat:

Tzolakis – Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega – Hezze, Chiquinho – Jovetic – Fortounis, El Kaabi, Masouras

Tippelde

Törökországban győzni nem egy kellemes feladat. A Fener stadionjában meg főleg nem. Az ottani szurkolók őrültek a szó általában vett jó értelmében, nagyon durva hangulat várható majd. És legyünk őszinték, a hazaiak kerete minőségibb…

Fő tippek:

1.: Fenerbahce győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Boomerang játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső