Eintracht Frankfurt – Augsburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.04.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 16.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V D D V N
  • Deutsche Bank Park
  • április 19. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Augsburg
Teljesítmény:
N V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy ígértem, a napot egy német bajnoki mérkőzéssel fogjuk lezárni. Az Eintracht Frankfurt – Augsburg felfogható a forduló egyik rangadójának is, ugyanis a hatodik helyen álló Frankfurt a hetedik Augsburgot fogadja. A tét pedig nagy, akár a nemzetközi kupaindulást is befolyásolhatja ez a mérkőzés.

A Frankfurt a vártnál sokkal simábban kapott ki a hétvégén, az Augsburg pedig egy hatalmas hibának köszönhetően nyert. Így a két együttes között már nincs nagy különbség. Egészen pontosan péntek estére el is fogyhat a hazaiak előnye…

Eintracht Frankfurt

Bevallom, hazai győzelemre számítottam a VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt mérkőzésen, ám arra álmomban sem gondoltam, hogy ennyire simán elintézik majd a nemrég még EL-t nyerő frankfurtiakat. A Stuttgart ezzel számomra végérvényesen bebizonyította, hogy nem csak valami random szerencsehullám miatt ennyire jók. Mondjuk bolond lennék, ha ezt tényleg csak most vettem volna észre… inkább arról szól a fáma, hogy most realizáltam, ők tényleg ennyire jók.

De maradjunk a Frankfurtnál, az eredmény az ő szempontjukból 0-3 lett, így nem tudta tovább gyűjtögetni a pontokat Dino Topmöller együttese. Mondjuk nekik felfelé sok keresnivalójuk már nincs, a Dortmund – a forduló után – tizennégy pontra húzott el, a Frankfurt inkább csak szeretné megtartani a mostani pozícióját.

Mint mondtam, az Augsburg nagy veszéllyel van rájuk, de nem csak őket kell figyelni, hanem Sallai Roland és Szalai Attila csapatát, a Freiburgot is. Ők is 39 pontot gyűjtöttek, mint az Augsburg.

A Frankfurt otthon jobb teljesítményre képes, hazai pályán 25 pontot szereztek, idegenben 17-et. Mérlegük 6 győzelemből, 7 döntetlenből és 1 vereségből áll.

Egyetlen csapat tudtak csak tehát megverni őket, az a Stuttgart volt…

Halkan hadd jegyezzem meg, csak a német bajnokságban ilyen erős a csapat hazai környezetben, az EKL-ben kikaptak a PAOK-tól és a Royale Union SG-től is…

A Werder Bremen ellen piros lapot kapó Tuta még ezen a meccsen sem léphet pályára, sérült Mario Götze, Ellyes Skhiri, Sebastien Rode, Mehdi Loune és Sasa Kalajdzic.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Smolcic, Koch, Pacho – Dina Ebimbe, Larsson, van de Beek, Max – Chaibi, Knauff – Marmoush

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.03.Bundesliga
augsburg
2:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2023.04.29.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:1
augsburg
Bundesliga
2022.11.05.Bundesliga
augsburg
1:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2022.01.16.Bundesliga
augsburg
1:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2021.08.21.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:0
augsburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Augsburg

Számítottunk a hazai győzelemre, de azért valamelyest bíztunk az Union Berlinben is. Így történt, hogy 1X-re, valamint under 2,5-re tippeltünk. Végül mindkettő bejött. Nem tudom, hogy alakult volna a mérkőzés, ha nincs Diogo Leite hibája, ám a védő hatalmas bakiját követően Phillip Tietz megzörgette a fővárosi csapat hálóját. Hiába mentek előre Schäfer Andrásék az egyenlítésért (a magyar egyébként végigjátszotta a meccset), az Augsburg a hajrában másodjára is betalált, ezúttal pont az a Sven Michel lőtt gólt, aki korábban az Union játékosa volt.

A győzelemmel a gárda maradt ugyan a hetedik helyen, de három pontra közelítették meg az előttük álló Frankfurtot. Szóval, ha pénteken nyernek, akkor akár még előzhetnek is…

A gárda győzelmére megvan az esély, egyrészt a Frankfurt keretének hiányosságai miatt, másrészt az Augsburg formája miatt. Igaz, idegenben szoktak lenni problémáik, összmérlegük nem is tűnik túl jónak, csak 4-3-7.

Az sem segít, hogy egy kezdőnyi játékos nem játszhat. Sérült Elvis Rexhbecaj, Iago, Kevin Mbabu, Robert Gumny, Niklas Dorsch, Reece Oxford, Raphael Framberger, Fredrik Jensen és Kristijan Jakic is.

A várható kezdőcsapat:

Dahmen – Bauer, Gouweleeuw, Uduokhai, Pedersen – Engels, Breithaupt, Maier – Vargas – Tietz, Demirovic

Tippelde

Én látok arra esélyt, hogy az Augsburg ezúttal is pontot szerez, de könnyen előfordulhat, hogy ennek a mérkőzésnek majd a Freiburg lesz a nyertese…

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső