PAOK – Club Brugge: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.04.18.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 17.
PAOK
Teljesítmény:
V D N N N
  • Toumba Stadium
  • április 18. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Club Brugge
Teljesítmény:
N N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Következzen egy újabb görög csapat! Az Európa-konferencialiga legjobb nyolc csapata között kettő görög kapott helyet, az Olimpiakosz mellett még a PAOK is harcban áll. És nekik is jó esélyük van a legjobb négy közé kerülni. Ellenfelük a sérülésektől tizedelt, és idén nem is annyira parádés játékkal előrukkoló Club Brugge, amely mindezen tényektől függetlenül az első mérkőzést 1-0-ra megnyerte. De egy gól egy ilyen kupapárharcban nem biztos, hogy elegendő lesz.

Sokan gondolják, hogy a PAOK megfordítja a párharcot, hazai pályán egy kisebb kilengéstől eltekintve kifejezetten erősnek mondhatók.

Úgy hisszük, lesz itt izgalom, még ha gólokban nem is feltétlenül lesz gazdag a PAOK – Club Brugge találkozó.

PAOK

Talán ebből a nyolc csapatból, mely még talpon van, a PAOK a kakukktojás. Ne kérdezzétek, miért gondolom így, nekem ők kissé szürke szereplőknek számítanak, pedig az, hogy itt vannak, teljesen megérdemelt.

Csoportjukban megelőzték a skót Aberdeent, a finn Helsinki JK-t, sőt még az Eintracht Frankfurtot is, a kieséses szakaszban pedig 2-0-s első meccs után 5-1-re kiütötték a Dinamo Zagrebet.

Szóval kutyaütőknek nem lehetne hívni a görög bajnokság harmadik helyezettjét. Amely egyébként még bőven lehet bajnok is, az elsőtől csak két pontra vannak. A hétvégén ők sem játszottak, de a hétvégén az Olimpiakosz ellen már pályára kell lépniük.

A Brugge elleni odavágó nem annyira sült el jól, nem csak az 1-0-s vereség miatt mondom ezt, magával a játékkal is voltak gondok bőven. A belgák sokkal simábban is nyerhettek volna, és kiindulva a Dinamoból, erre szükség is lett volna…

A PAOK otthon egyáltalán nem rossz, ahogy mondtam, volt egy kisebb mélyrepülés, de összességében jó eredményeket érnek el hazai környezetben.

Ha minden igaz hárman nem játszhatnak majd az EKL-negyeddöntőben. Sérült William Troost-Ekong, Ivan Nasberg, valamint Thomas Murg.

A várható kezdőcsapat:

Kotarski – Vieirinha, Kedziora, Koulierakis, Baba – Ozdoev, Meite – Zivkovic, Despodov, Taison – Samatta

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.04.11.Európa-konferencialiga
club brugge
1:0
paok
Európa-konferencialiga
2021.11.25.Barátságos Mérkőzés
club brugge
0:2
paok
Barátságos Mérkőzés
2021.09.30.Európa-liga
paok
1:1
club brugge
Európa-liga
2015.07.21.Európa-liga
club brugge
1:1
paok
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Club Brugge

Emlékszem, nem is olyan régen a Club Brugge még a BL-ben okozott meglepetéseket Scott Parkerrel és Carl Hoefkensszel a kispadon. És mégis milyen régen volt ez, azóta három edző is leült a csapatot irányítani: Rik de Mil után Ronny Deila sem húzta sokáig, március óta Nicky Hayen a mester.

Nyilván a gyakori edzőváltás a gyengébb eredmények miatt is volt, Hayen most azonban a bajnoki címért küzd, a Jupiler League rájátszásában a Club Brugge a harmadik, öt ponttal az első helyen álló Anderlecht mögött, a második Saint Gilloise-tól két pontra.

A hétvégén az Antwerpent simán intézték el otthon, Raphael Onyedika után Michal Skoras és Paul Zinckernagel találtak a kapuba.

A PAOK ellen benne volt a simább siker is, Hugo Vetlesen korai találata átírta a vendégek elképzelését a mérkőzésről. Hajtott a második gólra a hazai együttes, és Igor Thiago be is találhatott volna, de a megítélt tizenegyest kihagyta.

Nem hiába tartják esélyesebbnek a PAOK csapatát, a Club Brugge idegenben egészen borzasztóan játszik az elmúlt hetekben. Az utóbbi tíz meccsükből négyet nyertek meg, négyszer kaptak ki, kétszer ikszeltek. Az utolsó hét meccsük mérlege így néz ki: négy vereség, két döntetlen, egy győzelem…

A mester az alábbi játékosokra nem számíthat: Igor Thiago, Brandon Mechele (eltiltás), Simon Mignolet, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Andreas Skov Olsen (sérülés).

A várható kezdőcsapat:

Jackers – Spileers, Ordonez, De Cuyper – Sabbe, Onyedika, Vanaken, Vetlesen, Skoras – Nusa, Jutgla

Tippelde

Szerintem hat gól most nem lesz a meccsen, mint a Dinamo ellenin, de okkal félnek a vendégek szurkolói a kieséstől. A PAOK ugyan nem dúskál a minőségi játékosokban, de egységesek és motiváltak.

Fő tippek:

1.: PAOK győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső