West Ham United – Freiburg: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.12.14.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 13.
West Ham United
Teljesítmény:
V N D N N
  • London Stadium
  • December 14. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Freiburg
Teljesítmény:
N N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárunk a második számú kupasorozatban, egy olyan találkozó jön, amelyiknek túl sok tétje nincs (továbbjutás szempontjából), azonban lehet magyar szereplője, plusz két jó csapat meccsel egymással. Szóval nem akartuk kihagyni. A West Ham United – Freiburg csata végén már tudni fogjuk, melyik csapat jut tovább első helyen, melyik a másodikon. Az EL-ben nem mindegy, ki, hol jut tovább, nem úgy mennek a dolgok, mint a BL-ben. Az Európa-ligában a csoport első helyezettje egy kört úgymond pihen, a másodiknak pedig játszania kell a BL-ből kiesettekkel. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy sem az angolok, sem a németek nem fognak visszavenni, nem fognak leállni, győzni akarnak majd.

Sportfogadás szempontjából simának tűnik a meccs, legalábbis a fogadóirodák szerint. A Slotimonál 1.77 a hazai győzelem, 4.10 a döntetlen, 4.50 a vendégsiker.

West Ham United

Emberemlékezet óta nem kapott ilyen nagy pofont David Moyes együttese a Premier League-ben. Vagy lehet, hogy igen, csak tényleg nem emlékszem rá. Az még talán hagyján, ha a City vagy az Arsenal, a Liverpool rúg ötöt a West Hamnek, na de a Fulhamtől kikapni 5-0-ra? Hát, az nagyon ciki… És ezzel nem lebecsülni szeretném Marco Silva csapatát, de…

A kalapácsosok ezzel maradtak a PL 9. helyén, nem előzte meg őket senki, nem is tudta volna, ám a Fulham most már csak három pontra tőlük.

Az Európa-konferencialiga tavalyi győztese az EL-ben sokkal kiszámíthatóbban és jobban szerepel, ezért is állnak az élen. Négy győzelmük és egy vereségük van, az Olimpiakosztól kaptak ki még a harmadik fordulóban.

A csoportgyőzelem a tét, ahogy mondtam, itt, az EL-ben ez sokat számít. Durva, hogy feleannyi gólt rúgtak, mint a második helyen álló Freiburg, összesen nyolcszor vették be az ellenfelek kapuját. Cserébe az övék a legkevesebb kapott gól, összesen négy.

A csapatból Alphonse Areola mellett Michail Antonio nem fog tudni pályára lépni, előbbit Lukasz Fabianski, utóbbit Mohamed Kudus pótolja majd.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson – Soucek, Álvarez, Ward-Prowse – Bowen, Kudus, Paqueta

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.05.Európa-liga
freiburg
1:2
west ham
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Freiburg

A Freiburg szépen halad a Bundesligában és szépen halad az Európa-ligában is, Sallai Rolandék sorozatban harmadik mérkőzésüket nyerték meg, ráadásul ezeken a találkozókon még csak gólt sem kaptak.

Az Olimpiakosz fölényes megverése után 1-0-ra verték a Mainzot, majd a hétvégén 1-0-ra nyertek ismét. Ezúttal a Wolfsburg volt az ellenfél, a győztes gólt Michael Gregoritsch szerezte, Sallai Roland pedig csereként lépett pályára, fél órát kapott Christian Streichtől.

A tabellán most a nyolcadik helyet foglalják el, tehát azért van még hova javulni, az EL-ben pedig csak azért csúsznak a második helyre, mert a WHU otthon 2-1-re megverte őket.

Most itt a lehetőség arra, hogy ezt a kölcsönt visszaadják. Ha valamikor, hát most lehet nyerni. A West Ham irtózatos késbe szaladt bele a hétvégén, ezt ki lehet használni.

Hét játékosára nem számíthat Streich, sérült Lukas Kübler, Christian Günter, Yannik Keitel, Max Philipp, Benjamin Uphoff, Daniel-Kofi Kyereh és Kenneth Schmidt is.

A várható kezdőcsapat:

Atubola – Sildillia, Ginter, Lienhart, Makengo – Grifo, Doan, Eggestein, Höfler – Röhl – Gregoritsch

Tippelde

Bár nagyon úgy lehetett érezni, hogy a vendégek felé húzok, ha így is van, az maximum Sallai Roland miatt van. Igyekszem mindig független maradni, és a függetlenségem most azt mondatja, hogy habár a WHU csúnya verést kapott a hétvégén, azért a találkozó esélyesei még ők.

Tippjeink a következők:

1.: West Ham győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső