Union Berlin – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.04.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 04.
Union Berlin
Teljesítmény:
D N N V V
  • An der Alten Försterei
  • április 06. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múlt héten eldőlt volna a bajnokság? Maradunk Németországban, hogy a leendő bajnok mérkőzésével foglalkozzunk. Ezzel az előző kérdésemet meg is válaszoltam saját magamnak. Igen, szerintem ez a bajnokság eldőlt. Története során először a Bayer Leverkusen lesz a bajnok, letaszítva az ott 11 éve uralkodó Bayern Münchent.

Nemsokára Xabi Alonso csapata egy hihetetlen sorozatot dönthet meg: 40 mérkőzés óta veretlenek és 43 a csúcs. Ezt kell megdönteni. Bár szerintem a szurkolókat nem fogja érdekelni, ha ez mégsem jön össze, de közben megnyerik a bajnokságot, a kupát meg az EL-t. Vagy ezek valamelyik kombinációját.

A túloldalon a tavalyi negyedik, az Union Berlin vár rájuk, akik ezt az idényt nagyjából már elengedték. A kiesésre talán már nem lesz gondjuk, feljebb pedig már nincs nagyon lehetőségük lépni.

Jöjjön az Union Berlin – Bayer Leverkusen találkozó!

Union Berlin

Nenad Bjelica jött, látott és győzött. Vagy valami ilyesmi. Inkább „valami ilyesmi”, mert azért az Union tavaly egy negyedik helyezéssel zárt, története során először indulhatott a Bajnokok Ligájában, most azonban csak a középmezőnyben foglalnak helyet. Nyilván a horvát mester dolga nem volt könnyű, és azt hiszem, az, hogy a kiesőhelyről elmozdította a csapatot, már sikerként könyvelhető el.

A csapat tavasza tehát sokkal jobban sikerült, mint az ősz, de azért a világot nem tudták megváltani Schäfer Andrásék.

A gárda a hétvégén – a magyar középpályás nélkül – gól nélküli döntetlent ért el az Eintracht Frankfurt otthonában, ezt én jó eredményként könyvelném el a fővárosiak szurkolóinak helyében.

Az Uniont kilenc pont választja el a Mainztól, tehát az osztályozó vagy a kiesés miatt talán már tényleg nem kell aggódni, és mint a bevezetőben írtam, felfelé sem nagyon van út. Vagy hát a fene tudja, tizenkét pontra a hatodik Frankfurt, ez azért elég nehéz feladat volna…

Otthon szerezték pontjaik nagyrészét, 6-2-5-ös mérlegük összesen 20 pontot jelent a 29-ből.

Kétmeccses eltiltása után ismét pályára léphet Schäfer András, aki a válogatott meccsek alkalmával nagyon jól mozgott, ez bizonyára edzőjének is feltűnt. Nem lehet ott viszont Janik Haberer, Jerome Roussillon és Jakob Busk, mindhárman sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Leite, Doekhi, Vogt – Juranovic, Tousart, Khedira, Gosens – Schäfer, Vertessen – Volland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.Bundesliga
bayer leverkusen
4:0
union berlin
Bundesliga
2023.04.29.Bundesliga
union berlin
0:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2022.11.06.Bundesliga
bayer leverkusen
5:0
union berlin
Bundesliga
2022.01.08.Bundesliga
bayer leverkusen
2:2
union berlin
Bundesliga
2021.08.14.Bundesliga
union berlin
1:1
bayer leverkusen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayer Leverkusen

Egyre közelebb és közelebb minden idők legsikeresebb szezonjához Xabi Alonso csapata. A Bayer Leverkusen volt már közel a bajnoki címhez, volt közel kupagyőzelemhez, de még BL-döntőt is játszottak. A trófea azonban sokszor kerülte el őket. Úgy néz ki, eddig…

A bajnoki címet elbukni valóságos művészet volna, hiszen a gárda 13 ponttal vezet a Bayern München előtt azután, hogy Alonsoék nyerték saját meccsüket, a Bayern pedig otthon kikapott a Borussia Dortmundtól.

Nézzük, mostanában milyen meccseket játszott a csapat. Itt van a már említett hétvégi győzelem, ami megint neccesen alakult, de a szezon során sokadjára tudott az utolsó percekben egyenlíteni vagy fordítani a gárda. Most épp a Hoffenheim ellen léptek pályára, az első félidőben hátrányba kerültek, majd a 88. és a 91. percekben Robert Andrich és Patrick Schick góljaival fordítottak.

Tegnap este pedig a kupában is bejutottak a fináléba, miután a Fortuna Düsseldorf együttesét 4-0-ra igázták le. Ott Jeremie Frimpong, Amine Adli és Florian Wirtz találtak kapuba, utóbbi kétszer. A fináléban a csapat ellenfele a másodosztályú Kaiserslautern lesz.

A Leverkusen idegenben is a legjobb, tizenegy győzelmük mellett csak kétszer ikszeltek. És most is nagyon éhesek lesznek a sikerre…

Szinte mindenki egészséges, ha minden igaz egyedül Arthur nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Kossounou, Tah, Tapsoba – Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo – Hofmann, Wirtz – Boniface

Tippelde

A Bayer Leverkusen jobb csapat. Pont. Idegenben és otthon is elképesztően erősek. És a bajnoki cím már szinte a kezükben. Ezek alapján újabb győzelemre számítunk tőlük.

Fő tippek:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dreambet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső