Freiburg – West Ham United: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.10.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 04.
Freiburg
Teljesítmény:
N D N V N
  • Europa-Park
  • Október 05. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
N N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rengeteg a meccs a héten, igazi mérkőzésdömping van, és jól meg kellett válogatnunk, hogy miket választunk ki. Hiszen a héten mi rövidebbek vagyunk a megszokottnál, ahogy mondtam, ez csak erre a hétre vonatkozik.

A Bajnokok Ligája után az Európa-liga következik, ahonnan Sallai Rolandék meccsét választottuk ki, tehát jön a Freiburg – West Ham United! Ígéretes kis találkozónak tűnik, a semleges szurkolóknak mindenképp, de a sportfogadást kedvelőknek is érdekes lehet.

A WHU ugyebár tavaly az EKL-t nyerte meg, most egy szinttel feljebb lépnének, és ezzel a kerettel meg is van az esélyük arra, hogy megnyerjék a trófeát.

A Freiburg szintén továbbjuthat, és legyünk őszinték, ez a minimum, hiszen kettejükön kívül még az Olympiakosz és a TSC van itt a csoportban.

A bet365-nél egy háromesélyes mérkőzésre számítanak, a szorzók közel azonosak: 2.55 a hazaiakra, 2.60 a vendégekre, 3.60 a döntetlenre.

Freiburg

Christian Streichék tavaly épphogy lemaradtak a Bajnokok Ligájáról, maradt az Európa-liga, ahol már az előző szezonban is játszottak. Sallai Roland végül maradt (pedig nyáron többen is vitték volna), és úgy tűnik, jó döntést hozott. Egy erős bajnokságban játszik, közben a második számú európai kupában szerepel, nem rossz ez…

A Freiburg ebben az idényben eddig nyolc tétmérkőzést játszott, melyből kettőt veszített el. Az, hogy a Dortmundtól kikaptak, még nem nagy cucc, de az, hogy a VfB Stuttgart 5-0-ra verte őket, az már sok fokkal nagyobb meglepetés.

Az utóbbi időben viszonylag erős formát mutatnak: A legutóbbi három meccsükből kettőt megnyertek, a gyenge formában levő Frankfurttal csak ikszeltek.

Beszéljünk egy kicsit az első fordulóról, illetve a hétvégi mérkőzésükről:

Az EL-ben az Olympiakosszal csaptak össze Pireuszban, és a gólok sorát épp Sallai Roland nyitotta meg. A mérkőzésen egymást érték a gólok, nagyon izgalmas, kiszámíthatatlan találkozó volt. A görögök kétszer is felálltak a padlóról, de pont nélkül maradtak. Vincenzo Grifo mellett még Max Philipp talált a kapuba.

Ami pedig a hétvégi meccsüket illeti, a Freiburg otthon intézte el az Augsburgot, Grifo ezúttal is betalált, mellette meg még egy gólpasszt is kiosztott Philipp Lienhartnak.

Hazai pályán 2-0-1 a mérlegük, az látható, hogy egy komolyabb ellenfél, mint amilyen a Borussia Dortmund, már tud meglepetést okozni.

Benjamin Uphoff, Daniel-Kofi Kyereh, Max Rosenfelder, Christian Günter és Yannik Keitel sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Atubolu – Ginter, Lienhart, Sildillia – Sallai, Eggestein, Höfler, Kübler – Doan, Höler, Grifo

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

West Ham United

David Moyes bő kerettel rendelkezik, megvan az esély arra, hogy a West Ham úgy utazik majd el a német ellenfeléhez, hogy kissé tartalékosabbak lesznek. De még ez a tartalékosabb csapat is bőven esélyes a győzelemre, nagyon erős csapata van a mesternek.

Amely egyébként a bajnokságban jól szerepel, a Ligakupában megint csak talpon vannak, és első EL-meccsüket is megnyerték. Kezdjük azzal!

A Topolya elleni hazai találkozón a szerbek ugyan vezetést szereztek, de az Ajaxtól nyáron megvásárolt Mohamed Kudus két góllal felelt erre. A hajrában még Tomas Soucek is betalált, így sima győzelmet arattak az angolok.

A WHU mostanság két vereséget gyűjtött be, az egyiket a Manchester City ellen, a másikat a Liverpool ellen. Ezek azért vállalható vereségek…

A hétvégén megint jött egy sima siker, az újonc Sheffield Unitedot 2-0-ra verték meg Jarrod Bowen és Tomas Soucek találataival.

Könnyen lehet, hogy Bowen a hétvégén pihen majd, mellette Michail Antonio is a kispadon kezdhet, a középpályán Álvarez, míg a védelemben Zouma és Coufal kerülhet jegelésre.

Sérült csak egy van, Aaron Cresswell.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Kehrer, Mavropanos, Aguerd, Emerson – Paqueta, Ward-Prowse – Kudus, Fornals, Benrahma – Ings

Tippelde

Az benne van, hogy a meccs végén majd a vendégek örülhetnek, de a Freiburg nem fogja könnyen adni magát. A Stuttgart elleni meccset leszámítva mindig, mindenkivel szemben pariban tudtak lenni, és úgy gondolom, a WHU-val is ez lesz a helyzet.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: West Ham United győzelem vagy döntetlen

3.: Három és fél gól alatti eredmény

Tippelj az Európa-liga második fordulójára a FEZbetnél, 12.000 Ft-os Freebetet kaphatsz érte!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső