Newcastle United – PSG: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 03.
2023. október 04. szerda, 21:00 St. James Park
Newcastle United
vs
PSG

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Milyen érdekes, a nap legnagyobb rangadója egy olyan meccs, amit a történelem során még soha nem rendeztek meg. Ha igen, én nem találtam róla információt. A Newcastle United és a PSG fog egymással csatázni. A két csapat között nagyon sok a hasonlóság, gondoljunk csak arra, kik a két együttes tulajdonosai, hogy milyen ütemben fejlődtek a tulajdonosváltás után, no meg a gazdasági helyzetükre.

A PSG-nél Luis Enrique-től sokat vártak, eddig azonban keveset kaptak. Véleményem szerint várható volt egy gyengébb időszak, Messi és Neymar is távozott, Mbappé távozni akar(t), az új igazolások pedig nem azt a minőséget képviselik…

A Bajnokok Ligája lenne a fő cél Nasser Al-Khelaifinek, a vendégek tulajdonosának, de én azt mondom, idén még a Ligue 1-es győzelem is problémás lesz…

A Newcastle rutintalansága számíthat, hosszú idő után az első hazai találkozón az online sportfogadás Magyarországon is elérhető oldalainál a franciáknak van nagyobb esélye, de meglepő módon nem akkora a differencia kettejük között.

A Rabonán 2.60 a hazai siker, 2.46 a vendéggyőzelem, 3.85 az iksz.

Következzen a Newcastle United – PSG mérkőzés!

Newcastle United

Hosszú idő után először szerepelt Bajnokok Ligája mérkőzésen a Newcastle United együttese. Kissé meg voltak szeppenve, pedig erős az ő csapatuk, az AC Milan ellen mégis annak kellett örülni, hogy legalább az egy pontot meg tudták szerezni. Sorban jöttek a hazaiak helyzetei, de a védelem és Nick Pope állták a sarat.

Volt egy gyengébb időszaka a Newcastle-nek, amikor egymás után kaptak ki a Manchester Citytől, a Liverpooltól és a Brightontól, de megemberelték magukat, és az utolsó öt mérkőzésükön négy győzelmet arattak a PL-ben, no meg ott volt az a döntetlen a BL-ben.

Legutóbb az idén feljutott Burnley ellen játszottak, 2-0-ra sikerült őket legyőzni Miguel Almirón és Alexander Isak góljaival.

Hazai mérlegük jónak mondható, amiatt mondjuk idegesek lehetnek, hogy a Poolt még augusztusban nem tudták megverni emberelőnyben…

Joelintonra és Callum Wilsonra is szükség lenne, de lehet, hogy egyikük sem lehet pályán, de legalább az esély megvan rá. Joe Willock, Sven Botman és Harvey Barnes viszont tuti, hogy nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Trippier, Lascelles, Schär, Burn – Tonali, B. Guimaraes, Longstaff – Almirón, Isak, Gordon

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

PSG

Ha azt mondom, ez az utóbbi öt év leggyengébb PSG-je, akkor hülyeséget mondok? Nem hinném. Luis Enrique egy másik vonalon indult el, mint amihez hozzá voltunk szokva. Igazából nem csinált butaságot, a sztárokkal teletömött PSG sem tudta megnyerni a BL-t, volt, hogy még a Ligue 1-t sem…

De ez a mostani csapat… nem hiába vannak, akik a spanyol edző távozását szeretnék a szurkolók között, hiszen az eredmények nem jönnek. Most épp a bajnokság utolsóját nem sikerült legyőzniük, és az sem lehet mentség, hogy idegenben játszottak. A Clermont kapuját még úgy sem vették be, hogy ott volt Randal Kolo Muani, Kylian Mbappé és Ousmane Dembélé is. Akitől állítólag már most szabadulni szeretne az együttes…

A BL-ben győzelemmel kezdtek, otthon megverték a Dortmundot, de azt hiszem, a csapattól mindenki csoportelsőséget vár.

Idegenbeli mérlegük elég hektikus, a Toulouse-t és a Clermont-t sem tudták legyőzni, a Lyont viszont 4-1-re verték.

Sergio Rico és Keylor Navas sem áll rendelkezésre, Marco Asensio, Nuno Mendes és Presnel Kimpembe szintén sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Skriniar, Hernández – Zaire-Emery, Ugarte, Vitinha – Dembélé, Kolo Muani, Mbappé

Tippelde

A Newcastle csapatának fel kell vállalni a támadó futballt, ha akarnak valamit a BL-ben. Véleményem szerint ezt a PSG-t meg lehet verni, ha nagyon összeszedik magukat, és meg tudják állítani a széleken őket. Trippiernek és Burnnek nagy feladata lesz, valamint B. Guimaraes és Tonali is inkább a védelem kisegítésével kell, hogy törődjön.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Newcastle United győzelem

Tippelj a Bajnokok Ligája második fordulójára a FEZbetnél, 12.000 Ft-os Freebetet kaphatsz érte!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső