Fulham – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 14.
Fulham
Teljesítmény:
V N N V N
  • Craven Cottage
  • Március 16. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
N N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó mérkőzésünk következik. És lehet, hogy a héten már nem is lesz több a márciusi ifjak miatt. Angliában azonban nincs ünnep, ők nyomják tovább a dolgokat. Na nem, mintha őket zavarná a karácsony, az újév vagy bármelyik angolszász ünnep…

Mint mondtam, csonka fordulót rendeznek az FA Kupában játszó csapatok miatt, de a Fulham – Tottenham mérkőzést megrendezik.

Egy fővárosi rangadóról beszélünk, ami alapvetően országos kettes. Csakhogy Ange Postecoglou-ék tudnak botladozni, Marco Silváék meg tudnak meglepetést okozni.

Előnyösebb helyzetben a vendégek, ők a BL-re hajtanak, itt az esély, hogy megelőzzék az Aston Villát, akiket két pontra megközelítettek köszönhetően a hétvégi győzelmüknek.

A Fulham számára ez a szezon már véget is ért, hiszen a középmezőnyből nem nagyon tudnak elmozdulni.

Fulham

Igazán érdekes csapat a Fulham. Megszorongatják az Aston Villát, legyőzik a Manchester United csapatát, majd a Brightont nullázzák le… aztán kikapnak a Wolverhamptontól. Ezért is mondtam, hogy Marco Silváék tudnak meglepetést okozni…

A hétvégi meccset 2-1-re veszítették el, és nem volt olyan szoros, mint ahogy azt az eredményből gondolnánk. A második félidőben indultak be a hazaiak, negyedóra alatt két gólt is szereztek, a másodikat Tom Cairney lőtte saját hálójába.

Mindenki már a lefújást várta, amikor Alex Iwobi szépített, de az egyenlítésre már esélyük sem volt.

A Fulham most a 12. helyen, 35 pontjuk van, melyet 10 győzelemből és 5 döntetlenből hoztak össze. Összesen 13 vereségük van.

Ebből öt született otthon, egyszer ikszeltek és nyolc alkalommal győztek.

A legutóbbi három tétmeccsüket megnyerték saját közönségük előtt, és az utolsó tíz meccset nézve is jól néz ki a teljesítményük: Hét győzelem, egy döntetlen, két vereség.

Lehet, hogy Marco Silva mindegyik játékosa keretben lesz, hiszen már csak Raúl Jiménez sérült, és ő is a visszatérés kapujában áll.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Castagne, Adarabioyo, Bassey, Robinson – Reed, Lukic – Wilson, Pereira, Iwobi – Rodrigo Muniz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.23.Premier League
tottenham
2:0
fulham
Premier League
2023.08.29.Angol Ligakupa
fulham
2:1
tottenham
Angol Ligakupa
2023.01.23.Premier League
fulham
0:1
tottenham
Premier League
2022.09.03.Premier League
tottenham
2:1
fulham
Premier League
2021.03.04.Premier League
fulham
0:1
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tottenham

Abszolút nem számítottam arra, hogy a Tottenham győzni tud az Aston Villa otthonában. De megtörtént, nem is akárhogy. A Spurs gyakorlatilag kiütötte közvetlen riválisát, nagyot lépve ezzel a BL-indulás felé. Az első félidőben nem volt gól, inkább akkor a Villának állt a zászló, a Tottenhamnek köze nem volt a gólszerzéshez. Nem úgy a második félidőben, amikor három perc alatt betalált James Maddison és Brennan Johnson is.

Nem tudom, a Villa tudott-e volna fordítani teljes létszámmal, de nem is tudhattuk meg, mert a hazaiak egy játékosa kiállt a 65. percben.

Ezt pedig kényelmesen kihasználta a Tottenham, még Son Heung-min és Timo Werner is betalált.

Ezzel a sikerrel két pontra megközelítették a Villát, és még van egy elmaradt mérkőzésük.

Ami miatt aggódhatnak, az az idegenbeli formájuk, mert az messze van a megbízhatótól. Nem mondom, hogy rossz, hiszen csak kétszer kaptak ki, de hat győzelmük mellé öt döntetlen párosul.

Mivel kiesett a védelemből Micky van de Ven, így Cristian Romero párja Radu Dragusin lehet majd. Sérült továbbá Fraser Forster, Ryan Sessegnon, Manor Solomon és Richarlison.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – P. Porro, Romero, Dragusin, Udogie – Bissouma, Sarr – Kulusevski, Maddison, Johnson – Son

Tippelde

A legutóbbi öt meccsből négyet nyert meg a Spurs. A legutóbbi öt Fulham elleni vendégjátékán négyszer tudtak nyerni. Egészen egyértelműnek tűnik a helyzet most is.

Fő tippek:

1.: Tottenham győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Son Heung-min bármikor gólt szerez

3.: Több sárga lap a Fulhamnél

Szerezz egy ingyenes fogadást a Dreambetnél akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső