Wolverhampton – Coventry: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.03.16.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 15.
Wolverhampton
Teljesítmény:
N V N N N
  • Molineux Stadium
  • Március 16. 13:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Coventry
Teljesítmény:
N N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bár ünnep van, nem maradtok meccsek nélkül. Szombaton és vasárnap a legjobb nyolc között maradó csapatok versenyeznek majd az FA Kupában. Ne feledjétek, egy mérkőzésen dől el a párharc sorsa, így még nagyobb hangsúlyt kap az, melyikük van otthon, melyikük idegenben, ki mennyire fáradt és milyen formában van. Vagy épp az, melyik osztályban szerepel. A nyolcból csak két másodosztályú csapat van, az egyik a Coventry, mely jelen állás szerint az is marad.

A Wolverhampton pedig első osztályú, és az is marad. Az O’Neil edzette hazaiak kapták talán a legkönnyebb ellenfelet, hiszen a Championship középmezőnyében található most a Coventry. Biztosra viszont nem lehet menni nekik sem.

Jöjjön a Wolverhampton – Coventry mérkőzés!

Wolverhampton

Kellemesnek mondható idényt játszik idén Gary O’Neil csapata, és kár lenne az érdemeit lekicsinyíteni, a Bournemouthtól távozó szakember megtalálta a helyét, a csapat egyből elfogadta őt főnöknek, és lám, az eredmények máris jönnek. Az együttes korábban az ibériai vonalat erőltette, portugál után portugál, majd egy spanyol edző nem tudta megvetni a lábát.

Most végre nem az alsóház közepén foglalnak helyet a PL idei idényének kétharmadánál, annál sokkal előkelőbb helyen, a kilencediken, ami nagy fejlődés az előző szezonokhoz képest.

Formájuk is sokatmondó: az utóbbi hetekben egy kivételével minden meccsüket meg tudták nyerni, győztek a Tottenham, a Sheffield United, a Brighton és a Fulham ellen, egyedül a Newcastle-től kaptak ki.

Hétvégi meccsükön Marco Silváékat fogadták, Rayan Ait-Nouri gólja után egy öngóllal biztosította be a sikert a hazai együttes, a vendégek szépítése már túl későn jött.

Nézzük meg azt is, hogyan jutott el az FA Kupa negyeddöntőjéig a Wolverhampton: Összesen négy meccset játszottak, de csak három ellenfelük volt. A Brentford ellen szálltak be a harmadik körben, az odavágó döntetlenje után a visszavágón sem bírtak egymással a felek a rendes játékidőben, Matheus Cunháék hosszabbítást követően jutottak tovább.

Érkezett aztán a második vonalban levő West Brom (2-0), a nyolcaddöntőben pedig a Brighton, akiket egy Steele-potya után vertek ki Mario Lemina Jr. góljával.

Ellenfelük másodosztályú, ráadásul otthon játszhatnak, ahol legutóbbi tíz mérkőzésükből nyolcon nem kaptak ki. Itt mostanság csak a MU és a Brentford tudott nyerni bajnoki mérkőzésen.

Matheus Cunha az, aki már elég régóta kiesett, de most csatlakozott hozzá Pedro Neto, Jean-Ricner Bellegarde, illetve kétséges Craig Dawson játéka.

A várható kezdőcsapat:

Jose Sa – Kilman, Dawson, Toti – Semedo, Doyle, Lemina, Gomes, Ait-Nouri – Fraser, Sarabia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.01.Barátságos Mérkőzés
wolverhampton
2:1
coventry
Barátságos Mérkőzés
2014.04.26.League One
coventry
1:1
wolverhampton
League One
2013.10.19.League One
wolverhampton
1:1
coventry
League One
2009.02.07.Championship
coventry
2:1
wolverhampton
Championship
2008.10.18.Championship
wolverhampton
2:1
coventry
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Coventry

Idén is a feljutás a cél a Coventrynél, de megint sikerült elszúrniuk a szezon elejét – mint tavaly -, és lehet, hogy ez nem fog beleférni. A Championship a hajrá felé közelít, és már csak nyolc forduló van hátra. A feljutás automatikusan (vagyis az első két helyen végezve) már nem jöhet össze, sőt a harmadik és negyedik helyek is foglaltnak tűnnek. A legreálisabb az, hogy még a hatodik helyet elcsíphetik, kis szerencsével az ötödik is elérhető. De ennél feljebb már nem igazán tudnak lépni. És ráadásul ezután következik majd csak a rájátszás…

A hétvége folyamán a Vicarage Roadon játszott Mark Robins együttese, nehezen, de nyertek 2-1-re Haji Wright duplájának köszönhetően.

Formájuk nem mondható teljes mértékben kiegyensúlyozottnak, hiszen legutóbbi öt meccsükből kettőt is elveszítettek. Ráadásul mindkettő fontos rangadó volt egy közeli riválissal. Előbb a Preston verte őket 3-0-ra, majd a WBA 2-1-re.

Az FA Kupában ők is a harmadik körben csatlakoztak, de úgy igazán kemény ellenfelet még nem kaptak, hiszen az Oxford United után a másodosztály kiesőjelöltje, a Sheffield Wednesday következett, végül pedig a hatodosztályú Maidstone.

Idegenben nem a legmegbízhatóbbak: az utolsó öt meccsükön kétszer (Norwich, West Brom) kaptak ki, egyszer (Plymouth) ikszeltek, kétszer nyertek (Stoke, Watford).

A keret két játékosa nem bevethető, Jamie Allen és Sakamoto Tatsuhiro csak a lelátóról nézheti a mérkőzést.

A várható kezdőcsapat:

Wilson – Thomas, Latibeaudiere, Kitching – van Ewijk, Eccles, Sheaf, Bidwell – Plamer – Simms, Wright

Tippelde

Nem az elmúlt időszakban játszott utoljára ez a két csapat egymás ellen, szóval arra most nem lehet építeni, mi volt köztük legutóbb.

A Wolverhampton okkal szerepel az élvonal középmeznyének elején, erős csapatot alkotnak, jó formában vannak. És ott lesznek majd a legjobb négy között.

Fő tippek:

1.: Wolverhampton győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső