Osasuna – Real Sociedad: Fogadási Tippek és Spanyol Kupa Előzetes – 2024.01.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 16.
Osasuna
Teljesítmény:
V N N V N
  • El Sadar
  • Január 17. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Sociedad
Teljesítmény:
V N D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pörgessük le gyorsan azokat a spanyol kupameccseket, ha már az előbb azzal kezdtünk. A második találkozónk az Osasuna – Real Sociedad lesz. Két baszk csapatról beszélünk, közülük az egyik épp nagy rangadót veszített a hétvégén, a másik pedig a Spanyol Szuperkupa elődöntőjében vérzett el.

A Jagoba Arrasate által vezetett Osasuna tavaly döntőig menetelt a Copa del Reyben, és idén sem adnák alább Ante Budimirék. Mivel hazai pályán játsszanak, van némi esélyük a győzelemre. De azzal tisztában legyen mindenki, hogy a favorit akkor is Imanol Alguacil gárdája.

Osasuna

Az elmúlt héten az Osasuna a bajnokságban nem szerepelt, hétvégi mérkőzésük halasztásra került, ugyanis Arrasate és a fiúk Szaúd-Arábiában voltak. A Spanyol Szuperkupa elődöntője nem sikerült jól, az FC Barcelona számára egy ideig méltó ellenfelek voltak, de végül kijött a két együttes közötti különbség. Az Osasuna 2-0-ra kapott ki, és utazhatott is haza.

Utazniuk most nem kell sehova, mert hazai pályán fogadják majd a Real Sociedadot. Eddig egyetlen kupameccsen van túl a gárda, a Castellon ellen majdnem otthagyták a fogukat. A 0-0-s meccs hosszabbításba fordult, ahol végül José Manuel Arnaiz gólja döntött.

A csapat a bajnokságban most nagyjából azt az arcát mutatja, amit megszokhattunk tőlük, ezúttal is a felsőház és az alsóház találkozásánál állnak, na jó, egy kicsit alatta, a 12. helyen.

Idén már négyszer kikaptak otthon (tíz meccsből), háromszor ikszeltek, háromszor nyertek, tehát annyira nem meggyőző a mérlegük.

Bár Johan Mojicát sérültként jelzik már jó ideje, a kolumbiai balszélső pályára lépett a Szuperkupában, így Jagoba Arrasate elmondhatja, egyetlen sérült játékosa sincs jelenleg.

A várható kezdőcsapat:

Herrera – Areso, D. García, Catena, Mojica – Moncayola, Munoz, Oroz – Avila, Budimir, M. Gómez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.02.LaLiga
osasuna
1:1
real sociedad
LaLiga
2023.07.21.Barátságos Mérkőzés
osasuna
3:1
real sociedad
Barátságos Mérkőzés
2023.04.28.LaLiga
osasuna
0:2
real sociedad
LaLiga
2022.12.31.LaLiga
real sociedad
2:0
osasuna
LaLiga
2022.07.27.Barátságos Mérkőzés
real sociedad
1:0
osasuna
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Sociedad

Nem túl jó a baszk együttes formája. Az elmúlt hetekben habzsolták az ikszeket, egyedül a kupában tudtak nyerni, ott is csak egy öngóllal a harmadosztályú Malaga ellen. Ilyen előjelekkel, ilyen múlttal várták a baszkok legnagyobb rangadóját, az Athletic Bilbao elleni mérkőzést. Míg ősszel simán, 3-0-ra nyertek Inaki Williamsék ellen, most 2-1-re kikaptak a kissé tartalékosnak mondható bilbaóiaktól.

Hamar kaptak két gólt Alejandro Beruenger által, és a második félidőben csak a szépítés jött össze Mikel Oyarzabal révén.

A Sociedad sokkal tartalékosabb volt, és olyan játékosokat is pályára küldött Alguacil, mint Alberto Dadie Izagirre, Jon Magunazelaia Argoitia vagy Jon Olasagasti.

Most is elég tartalékosak lesznek, Alvaro Odriozola megsérült, az ő helyét majd a felépült Aritz Elustondo veszi át. Sérült még Martín Merquelanz, illetve három alapjátékos is elutazott, Hamari Traoré és Sadiq Umar az ANK-ra, Kubo Takefusa az Ázsia-kupára. Jó hír, hogy Alex Remiro eltiltása lejárt, így ő visszaveszi helyét a kapuban.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Tierney – Mendez, Zubimendi, Merino, Barrenetxea – Oyarzabal, André Silva

Tippelde

Alapjáraton a vendégek mellett volnék, de három ennyire fontos hiányzóval a fedélzeten egy kissé kevésbé tartom őket esélyesnek. Az Osasuna mostanában nem teljesít jól, de az El Sadarban akár még tovább is juthatnak.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Három és fél sárga lapnál több

Használd a 22bet Bet Boosterét! Köss multifogadásokat, és zsebeld be a megnövelt nyeremény!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső