Häcken – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.11.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 29.
Häcken
Teljesítmény:
N V V N V
  • Bravida Arena
  • November 30. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A svéd bajnoknak már esélye sincs a továbbjutásra, és a harmadik számú kupasorozatra sem, ők ezúttal már a becsületükért játszanak. A Häcken a nyár folyamán meggyengült, több gólerős támadójuk is eligazolt, nem csoda hát, hogy a nagyporondon nem tudtak maradandót alkotni.

Ezzel szemben a Bayer Leverkusen már nyugodtan hátradőlhet, esély sincs arra, hogy kiessenek, de még a csoportelsőségük sincs veszélyben.

Ez pedig egy kicsit megnyugtathatja Xabi Alonsot, aki azért nagy nyomás alatt van. A Bundesligában minden héten úgy kell játszaniuk, hogy a Bayern München ott lohol a nyakukban, ami nem lehet könnyű.

Most nem feltétlenül lesz gólparádé, mint az első meccsükön, az azonban meglepne minden sportfogadás kedvelőt, ha nem a németek nyernék a meccset.

A Quickwin oldalán 1.37 a vendéggyőzelem, 8.00 a hazai, 6.00 a döntetlen.

Következzen a Häcken – Bayer Leverkusen találkozó!

Häcken

A svéd bajnokság véget ért, épp mostanában, hatalmas dráma után nem az Elfsborg, hanem a Malmö lett az első, a döntővel felérő Malmö – Elfsborgon 1-0-ra győzött a hazai csapat. Na mindegy, nem erről akartam beszélni, csak gondoltam elég érdekes információ ez ahhoz, hogy ne meséljem el. A Häcken, amely az idei szezonnak címvédőként vágott neki, csak a harmadik lett, az utolsó forduló számukra már tét nélküli volt, ki is kaptak a Brommapojkarnától 2-1-re.

Nekik most még formában kell maradniuk, hiszen az EL-szereplés még nem ért véget, és bár esélyes, hogy véget fog, ahogy az EKL-folytatásra is vajmi kevés az esélyük, azért feladniuk nem kéne…

Egy norvég csapattal, a Kongsvingerrel játszottak felkészülési meccset, nyertek 2-1-re.

A bajnoki visszaesés nem meglepő, két legjobb támadójukat adták el, Bénie Traoré a Sheffield Unitedba, Ibrahim Sadiq az AZ Alkmaarba igazolt. Kettejükért jó pénzt kaptak – svéd szinten – majdnem kilencmillió eurót.

Eddigi összes EL-meccsüket elveszítették, és ami aggasztóbb, hogy sorra kapják a gólokat. A Leverkusen négyet rúgott nekik, a Qarabag egyet, a Molde pedig két meccsen nyolcat. Miközben ők csak kétszer vették be ellenfeleik kapuját.

Nem számíthatnak most sem fáklyásmenetre, hiszen hiába csoportelső a Leverkusen, hiába jutottak tovább, attól még ezek a játékosok kevésbé éhezik a sikert.

Több a sérült, mint azt szeretnék, Tomas Totland, Aiham Ousou és Amor Layouni kétséges, Simon Gustafson, Barrett Laursen, Valgeir Fridriksson és Filip Trpcevski biztosan nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Abrahamsson – Abdulrazak, Sandberg, Hövland, Hodzic – Rygaard, Sa. Gustafson, Romeo – Sonko, Hrstic, Chilufya

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.21.Európa-liga
bayer leverkusen
4:0
hacken
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayer Leverkusen

Fent is mondtam, most is mondom, nem lehet egyszerű Alex Grimaldoék helyzete, folyton figyelniük kell a mögöttük levő Bayernre, ez pedig komoly nyomás. Ami alatt még nem roskadtak össze, lehet, hogy nem is fognak. Az eredményeikből ez utóbbi látszik, a legutóbbi két meccsükön a német bajnokságban hét gólt rúgtak és egyet sem kaptak. Schäfer Unionját 4-0-ra, a hétvégén a Werder Brement 3-0-ra verték meg.

Ezúttal egy öngól, juttatta őket előnyhöz, később a két szélső, Jeremie Frimpong és Alex Grimaldo vették be a kaput. A két szélső egyébként együtt már 14 gólnál jár, nem semmi…

A Leverkusen amúgy az EL-ben is vezet, négyből négyet nyertek meg, biztos továbbjutók már, és nagyon nehéz elképzelni, hogy ne az övék legyen az első hely. Ahhoz azonban, hogy biztosra menjenek, szükséges még egy pont. Nem több.

Alonso, akit lehet, pihentetni fog, és nem szeretne egy kulcsjátékosát se sérülésveszélynek kitenni egy ilyen – egyébként tét nélkülinek ható – meccsen.

Úgyhogy várhatjuk a jelentősebb változásokat, előbb nézzük azonban, kik nem játszhatnak:

Patrik Schick egyre közelebb a visszatéréshez, de még nem fog játszani, ahogy Arthur sem.

A várható kezdőcsapat:

Kovar – Stanisic, Tapsoba, Hincapié – Tella, Puerta, Andrich, Grimaldo – Amiri, Adli – Hlozek

Tippelde

Lehet, hogy Alonso még ennél is tartalékosabb kezdőt küld pályára, ezt nehéz megmondani, de bárki is legyen ott, az bizonyítani akar, és oda fogja tenni magát. És látva, milyen nagy a svédek és a németek közötti difi, még ez is elég lehet…

Tippjeink a következők:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső