Luton – Everton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.05.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 30.
Luton
Teljesítmény:
V V V N V
  • Kenilworth Road
  • Május 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Everton
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy mondtam, az utolsó meccsünk egy angol bajnoki mérkőzés lesz az élvonalból. Most mondanám, hogy kiesési rangadó, de igazából nem, mert a vendégcsapat épp a hétvégén harcolta ki a bennmaradást. Az Everton nagyon büszke lehet teljesítményére, hiszen megannyi viszontagság ellenére maradnak a Premier League-ben, az sem számított, hogy nyolc pontot levontak tőlük. Nehéz idény volt, de most már felszabadultan lehet futballozni.

Nem úgy a hazaiaknak. Még két hely kiadó a Championshipbe tartó útra, és erre három együttesnek van esélye. A Luton ezen csapatok között van. Kiesőhelyen állnak, nincsenek jó formában, abban bízhatnak, hogy az Evertonnál kiengedik a gőzt, lekerült a teher róluk és nem fognak annyira koncentrálni, mintha a meccs éles lenne.

Jöjjön a Luton – Everton találkozó!

Luton

Három meccse van hátra a Lutonnak, és aztán simán lehet, hogy jó ideig nem láthatjuk őket az első osztályban. A gárda jelenleg kiesőhelyen tartózkodik, és már csak egyetlen csapatot tudnak megelőzni, a Nottingham Forestet.

Az Everton mostani teljesítményével erőteljesen elhúzott, ők már befoghatatlanok, a többiekről nem is beszélve. Kétséges, sikerül-e a bennmaradás, de igazából a Foresttől csak egy pont választja el őket. Akár egyetlen győzelem is elegendő lehet ehhez. És ha az Everton igazán ki akar szúrni a Nottinghammel, akkor most elengedik ezt a meccset. Nyilván ez nem opció, szándékosan nem fognak szórakozni, de amit a Forest kettejük meccse óta művel a liverpooliakkal…

Na mindegy is, beszéljünk a Lutonról és teljesítményükről. Az utóbbi öt meccsükből egyet nyertek meg a Bournemouth ellen, előtte az Arsenal verte őket, utána pedig a Man City, a Brentford és a hétvégén a Wolverhampton. A három csapattól összesen tizenkét gólt kaptak…

A hétvégi meccsükön egyszer találtak a kapuba, akkor Carlton Morris volt a tettes.

Összesen 25 pontja van a csapatnak, ebből 15-öt hazai pályán szereztek. Mérlegük 4-3-10.

Sérültek: Issa Kabore, Tom Lockyer, Jacob Brown, Marvelous Nakamba, Amari’i Bell, Dan Potts, Mads Andersen, Chiedozie Ogbene.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Burke, Mengi, Osho – Hashioka, Sambi Lokonga, Barkley, Doughty – Clark, Chong – Morris

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.27.FA Kupa
everton
1:2
luton
FA Kupa
2023.09.30.Premier League
everton
1:2
luton
Premier League
2007.10.31.Angol Ligakupa
luton
0:1
everton
Angol Ligakupa
2006.10.24.Angol Ligakupa
everton
4:0
luton
Angol Ligakupa
1992.03.14.Premier League
everton
1:1
luton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Everton

Minden nehézség ellenére sikerült kiharcolni a bennmaradást az Everton együttesének. Voltak idők, amikor azt gondoltam, nem fog ez összejönni, túl sok problémája volt Sean Dyche-éknak. Kezdjük például azzal, hogy levontak tőlük tíz pontot a tavalyi évben történt pénzügyi szabálytalanságok miatt. Ebből később négyet visszaadtak, de mielőtt nagyon megörültek volna a klubnál, plusz kettőt megint elvettek.

Ilyen feltételek mellett nehéz futballozni, arról nem is beszélve, hogy nincs igazán pénz, amiből meg lehetett volna erősíteni a csapatot. Ennek ellenére Dyche nagyot ment, és – köszönhetően az utóbbi heteknek is – elérték a PL-tagságot.

Az utolsó öt meccsükből négyet megnyertek, a Burnley mellett a Nottingham, a Liverpool és a Brentford is áldozatul esett. Utóbbi volt az ellenfél a hétvégén, Idrissa Gueye találata döntött.

Most már egy kicsit le lehet nyugodni, hacsak az FA még nem akar valamit tenni, az Everton jövőre is a legjobbak között lesz.

Idegenbeli mérlegük nem rossz, bár hetek óta képtelenek nyerni távol a Goodison Parktól. Jelenleg öt győzelmük, négy döntetlenjük és nyolc vereségük van.

Hiányzók: Vitalii Mykolenko, Seamus Coleman, Beto, Dele Alli, Nathan Patterson, Lewis Dobbin.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Godfrey, Tarkowski, Branthwaite, Young – Harrison, Gueye, Garner, McNeil – Doucoure – Calvert-Lewin

Tippelde

Nem mondom egy szóval sem, hogy az Everton a biztos bennmaradás tudatában nem vesz vissza. De igazából az is lehet, hogy pont most pörögnek majd fel, hogy a teher nincs már a vállukon. Egy biztos: Nekik nem kell a pont, a Lutonnak nagyon.

Fő tippek:

1.: Luton győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Két góllal vezet a csapatod? Akkor nyert ügyed van, mert ebben az esetben a Sportaza már ki is fizeti a nyereményed!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső