Huddersfield – Birmingham: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 24.
Huddersfield
Teljesítmény:
V D V N D
  • The John Smith Stadium
  • április 27. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Birmingham
Teljesítmény:
D N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A német rangadó után jöjjön egy angol. Ez azonban egy kicsit más lesz. Egyrészt nem az első osztályból hoztam, hanem a második vonalból, másrészt itt nem valami magasztos célért küzdenek a felek, hanem a minimum elvárásért. Vagyis a bennmaradásért.

A Huddersfield – Birmingham egy izgalmas, nagyon feszült és csalódásokkal teli mérkőzés lesz. Vagy az egyik, vagy a másik, vagy mindkettő csalódni fog, hiszen csak a győzelem elfogadható mindannyiuknak.

Egyelőre mindketten kiesőhelyen, és már csak két forduló van hátra. Egy szóban összefoglalva: Nem lehet hibázni. Oké, ez három lett.

Aki itt kikap, könnyen lehet, hogy matematikailag is búcsúzik, egy forduló alatt nem lehet megváltani a világot.

Huddersfield

Az angol másodosztály az egyik legizgalmasabb pontvadászat minden évben. Nem csak a feljutásért folyik nagy csata, hanem a kiesés elkerülése érdekében is. Évekkel ezelőtt a Huddersfield inkább előbbiért küzdött, most már sorozatban második éve inkább az utóbbiért. Nem tudni, mi történt ezzel a csapattal, de a visszaesés nagyon látványos, és könnyen előfordulhat, hogy jövőre nem láthatjuk őket a Championshipben. Ugyanis két fordulóval a vége előtt Andre Breitenreiter csapata (igen, megint edzőt váltottak, Darren Moore-t januárban rúgták ki, Jon Worthington pedig csak átmenetileg ült le a kispadra) kiesőhelyen áll.

Jó hír, hogy szoros a mezőny, a bennmaradást jelentő 21. hely három pontra tőlük, rossz hír, hogy a Huddersfieldnek most megint nem megy. A hétvégén egy négyest kaptak az amúgy nem túl acélos Swansea-tól.

Jól mutatja a bajnokság erejét, hogy még a 17. helyen álló Stoke is veszélyben van, magyarul még hat csapat eshet ki. Egy meg már kiesett.

A Huddersfield számára ez egy mindent vagy semmit meccs. Ha most kikapnak, lehet, hogy már az utolsó fordulóban nem lesz esélyük.

Mindent egy lapra feltéve kell támadniuk, egy közvetlen rivális az ellenfelük hasonló játékerővel, adott a hazai pálya. Ahol amúgy pontjaik jelentős részét szerezték, a kilenc győzelemből hatot itt gyűjtöttek be. Mérlegük emellett még hét döntetlent és kilenc vereséget tartalmaz.

Még februárban derült ki, hogy Kian Harratt közel ötszáz mérkőzésre fogadott, ami a profi sportolóknak tilos. Anno Ivan Toney is megszívta, de így járt Sandro Tonali vagy a Juventus játékosa, Nicoló Fagioli. Az eltiltás hamarosan letelik, ő négy hónappal megúszta.

Sérült még Josh Ruffels, Radinio Balker, Nakayama Yuta és Jonathan Hogg.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Pearson, Helik, Lees, Spencer – Kasumu, Matos – Thomas, Rudoni, Koroma – Healey

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.03.Championship
birmingham
4:1
huddersfield
Championship
2023.02.18.Championship
huddersfield
2:1
birmingham
Championship
2022.08.05.Championship
birmingham
2:1
huddersfield
Championship
2022.02.26.Championship
birmingham
0:2
huddersfield
Championship
2021.10.20.Championship
huddersfield
0:0
birmingham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Birmingham

Ahhoz képest, hogy a tulajdonosváltáskor, illetve a szezon elején még a Birmingham esetleges feljutásáról beszéltek, a csapat lehet, hogy ki fog esni. Volt egy időszak, ami nagyon nem sikerült jól, a Wayne Rooney-éra volt az, ami elkezdte a szakadék felé lökni az együttest.

A Birmingham két ponttal előzi a Huddersfieldet, egy pontra tőlük a Sheffield Wednesday. Vagyis ők is kiesőhelyen állnak. Legalább annyira fontos ez a találkozó, mint a hazaiaknak, győzelem esetén léphetnek egy nagyot a bennmaradás felé, főleg, hogy az utolsó fordulóban majd a Norwichot hazai pályán fogadják. Lehet, hogy addigra a kanárik már kiharcolják a rájátszást, így inkább rápihennek majd arra.

Hibáztak a hétvégén, nem is vitás, a már kiesett, és mindenki által lényegében bokszzsáknak használt Rotherhamet nem tudták megverni, csak egy döntetlen sikerült, ami esetükben kevés.

Most ismét idegenben kellene bizonyítaniuk, ám az nagyon nem megy idén. Mérlegük 3-4-15, hetek óta képtelenek nyerni.

Legutóbb, mikor beszéltünk róluk még csak egy sérült volt a keretben, Alfie Chang. Most mellette még a tapasztalt öreg róka, Lucas Jutkiewicz is kiesett.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Laird, Bielik, Sanderson, Buchanan – Paik, Sunjic – Burke, Roberts, Anderson – Stansfield

Tippelde

Egyik keret sem a legerősebb, ők voltak ennél sokkal jobbak is. A Huddersfield visszaesése látványosabb, a Birmingham az utóbbi években folyamatosan az alsóházban szerepelt. Most mégis azt mondom, győzni inkább nekik van esélyük. Egy szoros, feszült, kevés gólos mérkőzés a legvalószínűbb.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső