Juventus – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.04.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 24.
Juventus
Teljesítmény:
V D D N N
  • Allianz Stadium
  • április 27. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
AC Milan
Teljesítmény:
V V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az olasz első osztályban is tudjuk már a legégetőbb kérdésre a választ. Az Inter a hétvégén lett bajnok, növeli a siker értékét, hogy saját stadionjában, az ősi városi rivális ellen sikerült kiharcolni az elsőséget. Simone Inzaghi felért a csúcsra, az Inter pedig visszavette helyét az olasz bajnokság trónján, ahol azóta nem voltak, hogy Antonio Conte lelépett.

A dobogó másik két helyezettje viszont még nem dőlt el. Esélye van rá több csapatnak is, a legnagyobb a mostani két együttesünknek, az AC Milannak és a Juventusnak.

Öt pont a milánói gárda előnye, ami kettőre csökkenhet egy torinói siker esetén. Nem szabad ezt engednie Stefano Piolinak. A Juventus igyekszik megmenteni a szezont, tegnap este bejutottak az Olasz Kupa döntőjébe, miután a visszavágón csak egygólos vereséget szenvedtek a Lazio otthonában.

Közel két – mondhatni – siker, de még ezért tenni kell. Például a hétvégén. Jöjjön a Juventus – AC Milan találkozó!

Juventus

Tegnap este a Juventus meg tudta tartani előnyét a Coppa Italia elődöntőjében, így a fináléba került. A kétmeccses párharc első felvonását hazai környezetben 2-0-ra nyerték meg, a visszavágón sejthették, hogy nem lesz egyszerű dolguk, hiszen pár héttel korábban bajnoki mérkőzésen kikaptak a Laziotól. És kikaptak most is, de ez belefért. A fővárosiak már a második félidő elején ledolgozták kétgólos hátrányukat, a hajrában azonban jött a sérüléséből felépült Arkadiusz Milik, lőtt egy szép gólt, és ez elég volt.

A kupadöntő tehát megvan, ellenfelet majd ma este kapnak, vagy az Atalanta, vagy a Fiorentina lesz az.

A bajnokságban pedig az ezüstérem elérhető még, de egy vereség esetén még a dobogó legalsó fokáról is lecsúszhatnak.

Hátrányuk a második helyen álló AC Milannal szemben öt pont – köszönhetően annak, hogy a rossoneri kikapott a hétvégén, a Juve meg ikszelt.

Utóbbi volt az igazán nagy meglepetés, hiszen a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában nem sikerült győzniük. A szárdok két góllal elhúztak, de egy öngóllal, valamint Dusan Vlahovic találatával ki tudtak egyenlíteni.

Öt forduló van hátra, ha most nyernek, joggal bízhatnak majd az ezüstben. Ha kikapnak, akkor azt hiszem már a bronzért kell hajtaniuk.

Hazai pályán sok a döntetlen, de a mérleg alapjáraton jó. Tíz győzelem, öt iksz és csak egy vereség, amit az Udinese csapatától szenvedtek el.

Miután Milik felépült, egyetlen sérültje van már csak a csapatnak, Moise Kean. Ja meg ott a két eltiltott, Paul Pogba és Nicoló Fagioli.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Bremer, Gatti, Danilo – Cambiaso, McKennie, Rabiot, Locatelli, Kostic – Vlahovic, Milik

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.22.Serie A
milan
0:1
juventus
Serie A
2023.07.28.Barátságos Mérkőzés
juventus
3:2
milan
Barátságos Mérkőzés
2023.05.28.Serie A
juventus
0:1
milan
Serie A
2022.10.08.Serie A
milan
2:0
juventus
Serie A
2022.01.23.Serie A
milan
0:0
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Milan

Nem szégyen a jobbtól kikapni, márpedig az Inter most jobb csapat, mint Stefano Pioli együttese. A hétvégén játszották a Derby della Madonninát, amely különleges mindig, ezúttal azonban még különlegesebb volt… az Internek.

Simone Inzaghi csapata ugyanis győzött „idegenben” és ezzel a győzelemmel bebiztosították bajnoki címüket. A Milan közel járt a pontszerzéshez, de Fikayo Tomori találata kevésnek bizonyult. A végén elszabadultak az indulatok és Theo Hernandezt, valamint Davide Calabriát is kiállították a hazai csapattól. Butaság volt, a Milanra ugyanis még több kemény meccs vár.

Az ezüst még hozható, ahogy fent is mondtam, de egy vereséggel nagyon magukra húznák a Juvét. Legalább a döntetlent ki kell harcolniuk.

Idegenben inkább a győzelmek dominálnak, a Milan mérlege 10-4-3.

A mesterük vakarhatja a fejét a védelem miatt, a két eltiltott mellett sérült Simon Kjaer, Pierre Kalulu és Alex Jimenez is, valamint a cserekapus, Antonio Mirante.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Florenzi, Thiaw, Tomori, Gabbia – Reijnders, Musah – Pulisic, Loftus-Cheek, Rafael Leao – Jovic

Tippelde

Az utóbbi időben nem a gólokról szóltak ezek a meccsek, a két és fél gólt öt meccs óta nem érték el.

Mivel ez a mérkőzés a Juventusnak fontosabb, ők lesznek a kezdeményezők, a Milan nem fog nekimenni ellenfelének.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szülinapod van? Regisztrálj a Vulkan Bet oldalán, akik a születésnap alkalmából megdobnak egy kis bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső