West Brom – Leeds United: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.12.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 28.
West Brom
Teljesítmény:
N V D N V
  • The Hawthorns
  • December 29. 21:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Leeds United
Teljesítmény:
V N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai másik meccsünket is innen hoztuk, holnap teljes fordulót rendeznek ugyanis az angol másodosztályból. És lesz egy olyan találkozó, ami felkeltette az érdeklődésünk. Ez a West Brom – Leeds United mérkőzés lesz, amelynek tétje nem kicsi egyik csapatnak sem, és simán nevezhetjük egy jófajta feljutási rangadónak is.

A Leeds a legutóbbi pontvesztéseinek köszönhetően lecsúszott a harmadik helyről, megelőzte őket a Southampton, és már ott van a nyakukban a következő delikvens, méghozzá a mostani ellenfél.

Kettejük között hat pont a különbség, ez csökkenhet most háromra.

A Leeds szerencséjére a WBA sem az a konzisztensen jól teljesítő csapat, szóval sportfogadás tekintetében ez egy teljesen háromesélyes kis meccs lesz.

A Powbet oldalán 3.30 a hazai siker, 3.40 a döntetlen, 2.40 az idegenbeli győzelem.

West Brom

Carlos Corberan nem hiába az egyik legjobb menedzser a Championshipben. Még ebből a WBA-ból is egy feljutásra esélyes csapatot csinált. Már tavaly is majdnem összejött ez, pedig amikor átvette a kispadot, a West Brom még a kiesőhelyek közelében volt. Vagy talán még annál is lejjebb.

A feljutás nem jött össze végül, de idén már jó esélyük van arra, hogy legalább a rájátszásba odaérjenek. Ott állnak jelenleg is, és most épp azért küzdenek, hogy három pontra megközelítsék a Leeds Unitedot.

Mint tudjátok, a Championshipben az első kettő kerül fel mindenfajta plusz meccsek nélkül, a 3. és 6. helyezettek, illetve a 4-5. helyezettek a rájátszás elődöntőjében egymással vívnak, aztán pedig jön a döntő.

A West Brom nem tud kiegyensúlyozottan jól teljesíteni, a legutóbbi öt meccsükből kettőt nyertek meg, kettőt elbuktak, egyszer ikszeltek.

A keddi játéknapon a Norwich együttesét otthon verték, ahhoz képest, hogy a kanárik már a meccs első félórájában megfogyatkoztak, elég nyögvenyelősen jött csak a siker. Végül Brandon Thomas-Asante előnyhöz juttatta a hazaiakat, ez pedig győzelmet eredményezett.

Hazai környezetben sokkal erősebb a csapat, itt hét győzelmet, három ikszet és két döntetlent hoztak össze, míg idegenben 4-3-5-tel állnak.

Fontos, hogy Daryl Dike ezúttal sem léphet pályára sérülés miatt, ahogy Matt Phillips és Josh Maja sem. Várhatóan Semi Ajayi visszatér majd a védelem közepébe Kipré mellé.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, Ajayi, Kipré, Townsend – Yokuslu, Mowatt – Wallace, Swift, Diangana – Thomas-Asante

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.18.Championship
leeds
1:1
west brom
Championship
2021.05.23.Premier League
leeds
3:1
west brom
Premier League
2020.12.29.Premier League
west brom
0:5
leeds
Premier League
2020.01.01.Championship
west brom
1:1
leeds
Championship
2019.10.01.Championship
leeds
1:0
west brom
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leeds United

Kifogyott volna a szufla Daniel Farke csapatából? Kétlem, ami tény azonban, hogy mostanság szórják a pontokat, pedig az előttük álló Ipswich gödörbe került, most lehetett volna megfogni őket. Helyette a Leeds még a harmadik pozíciót is elbukta.

Attól a Prestontól kaptak ki 2-1-re, amely azért messze van a jó formától, ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy Illan Meslier-t kiállították, és Karl Darlownak kellett beugrania. Az emberhátrány megtette hatását, és ha nem is könnyen, de a Preston begyötörte a győztes gólt. A vendégek részéről Pascal Struijk volt amúgy eredményes.

A Leeds 13-6-5-ös mérleggel a negyedik, a Soton otthon fogadja a Plymoutht, várhatóan a cél nem lehet más, mint követni a szenteket, nem lemaradni róluk.

Idegenben azonban nehezen megy a játék. Most a Preston verte őket, előtte meg a Sunderlandtől kaptak ki, teljes mérlegük öt győzelemből, két döntetlenből és öt vereségből áll.

A kezdő kapus, Meslier, tehát eltiltott, Jamie Schackleton és Stuart Dallas pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Darlow – Gray, Rodon, Struijk, Spence – Kamara, Ampadu – James, Piroe, Summerville – Rutter

Tippelde

Én erősebb csapatnak tartom a Leeds Unitedot, de Meslier nélkül nehéz dolguk lesz. Szerintem Darlow is jó kapus, ám a meccshiány rajta is nyomot hagyott. Farke együttese már egy döntetlennek is örülhet, főleg, hogy már ötször kikaptak idén távol az Elland Roadtól.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső