Ipswich – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 09.
Ipswich
Teljesítmény:
V N N N V
  • Portman Road
  • április 10. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Watford
Teljesítmény:
D D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai második angol meccsünkön egy újonc küzd meg egy régi motorossal. És hiszitek vagy sem, az újonc az esélyes. Aki követi ezt a bajnokságot pontosan tudja, hogy az Ipswich hiába érkezett a harmadosztályból, simán lehet, hogy egy év után már tovább is állnak. És nem lefelé vissza, hanem felfelé, a legjobbak közé.

A Watford pedig valóban egy régi motoros, a lódarazsaktól még idén is azt várták – dacára a tavalyi szenvedésüknek -, hogy ott lesznek a legjobb hat között, de erről szó sincs.

Öt forduló van hátra, van, akinek hat, annyi már kijelenthető, a Watford jövőre is itt lesz. Az Ipswich már nem biztos…

Következzen az Ipswich – Watford találkozó!

Ipswich

Tavaly is hozott izgalmakat a Championship, de ez a rájátszásra hajtó csapatoknak volt köszönhető. Már hetekkel a zárás előtt eldőlt, hogy a Burnley lesz a bajnok, a Sheffield United meg a második. Ezúttal azonban nincsenek lejátszva a dolgok, három csapat is bajnok lehet a szezon végén.

A legnagyobb esélyes továbbra is a Leicester, amely úgy vezet egy ponttal, hogy még van egy le nem játszott mérkőzése.

A második helyen áll az Ipswich 87-tel, a harmadik a Leeds United 86-tal. Az újonc teljesítménye magáért beszél, holott nincsenek nagy nevek a csapatnál, nincsenek tele pénzzel, most mégis a PL küszöbén állnak.

Nagyot léphettek volna a feljutás felé, ha a hétvégén nem kapnak ki, de egy másik szemszögből nézve még szerencsésnek is mondhatók. Történt ugyanis, hogy az Ipswich meglepő módon 1-0-ra kikapott a Norwich otthonában. Ezután pedig a Leeds szenvedett vereséget, így legalább a második helyüket megtarthatták Broadheadék.

Mivel a Championshipben csak az első kettő jut fel automatikusan, nagyon nem mindegy, mi lesz a folytatásban. Az Ipswichnek rendeznie kell a sorokat, és hazai pályán minden esélyük megvan egy sima győzelemre bárki ellen.

Mérlegük ugyanis a második legjobb. Tizenötször nyertek, négyszer ikszeltek, egyszer kaptak ki.

McKenna mester egy kicsit felforgatta a csapatát a hétvégén, de most újra pályára küldheti Jeremy Sarmientot és Harry Clarke-ot, ahogy Ali Al Hamadi kezdetésére is nagy esély van.

A mester annak örülhet, hogy nincs sérült a keretben.

A várható kezdőcsapat:

Hladky – Clarke, Woolfenden, Burgess, Davis – Morsy, Luongo – Hutchinson, Chaplin, Sarmiento – Al Hamadi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.12.Championship
watford
1:2
ipswich
Championship
2015.03.21.Championship
watford
0:1
ipswich
Championship
2014.11.08.Championship
ipswich
1:0
watford
Championship
2014.04.19.Championship
watford
3:1
ipswich
Championship
2013.12.21.Championship
ipswich
1:1
watford
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Watford

Még anno Xisco irányítása alatt figyeltünk fel a Watfordra, nem hittük volna, hogy még abban az idényben ki fognak esni. De így történt, és azóta elindultak nagyon durván lefelé. Egészen konkrétan ez a csapat most közelebb jár a kieséshez, mint a feljutáshoz. Matematikai esély már csak az előbbire van…

A gárda a 14. helyen áll, és mondom, tőlük feljutást vártak, vagy legalább play-offot, de ez most nem fog megtörténni.

Az ottani főnökség úgy cseréli az edzőket, mint más az alsógatyáját, és a játékoskeretben sem volt meg a bizodalmuk, télen és nyáron is csak úgy hozták az új játékosokat, mintha muszáj lenne.

Ennek ez lett az eredménye, egy 14. helyen álló középcsapat. Amely egyébként most négy kör óta veretlen, ez azonban egy győzelmet és három döntetlent jelent. Döntetlenekből egyébként nincs hiány, 15 meccsen ikszeltek. A hétvégi meccsük volt a 15. iksz, a Prestonnal nem bírtak otthon, az eredmény gól nélküli döntetlen lett.

Meglepő módon a Vicarage Roadon jobban küszködnek, otthon 23 pontot szereztek, idegenben 28-at. Mérlegük 7-7-6.

Három sérült a keretben, Ken Sema, Kwadwo Baah és Jeremy Ngakia. Rájuk nem számíthat a megbízott menedzser, Tom Cleverly, aki tavaly innen vonult vissza, és még csak 34 éves.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Porteous, Sierralta, Hoedt – Andrews, Kayembe, Dele-Bashiru, Lewis – Kone – Dennis, Rajovic

Tippelde

Kijózanító volt a pofon, amelyet a kanárik adtak az Ipswichnek, de innen lehet felkelni. Fel is kell, ha tényleg fel akarnak jutni. Mert bármennyire is meglepő az Ipswich ottléte, bármennyire is elégedettek lehetnek magukkal, ha nem jutnak fel, az már csalódás lesz.

Fő tippek:

1.: Ipswich győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső