Inter – Lazio: Fogadási Tippek és Olasz Szuperkupa Előzetes – 2024.01.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 17.
Inter
Teljesítmény:
N N D N V
  • Al-Awwal Park
  • Január 19. 20:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Lazio
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csütörtökön rendezik mostani tornánk első elődöntőjét, amiről már tegnap írtunk. Az ígéret szép szó, így jön a másik elődöntő az Olasz Szuperkupában, melyet az Inter és a Lazio játszik egymás ellen.

A bajnoki cím legfőbb esélyese az év első trófeáját gyűjtené be, és lássuk be, nekik van a legnagyobb esélyük erre. Az ellenfél a Lazio együttese, akik tavaly a Serie A-ban ezüstérmet szereztek, mostanra azonban enyhén mondva visszaestek, teljesítményük gyengébb, formájuk pedig egészen kétarcúvá vált.

A Rijádban megrendezett találkozó adhat némi esélyt a biancocelestinek, semleges pályán több esélyük van, mint mondjuk a San Siroban.

Ami a bukikat illeti, ők persze az Inter győzelmére számítanak.

Következzen az Inter – Lazio mérkőzés!

Inter

Nem lehet könnyű most az Inter játékosának vagy edzőjének lenni. A csapat vezeti a bajnokságot, ám elég egyetlen hiba ahhoz, hogy lecsússzanak az élről.

Igaz, akkor sem történik semmi, maximum majd visszaszerzik a trónt a Juvétól, de bizonyára a meccsek előtt ott lebeg Damoklész kardja a fejük felett. Magyarul mondva: folyamatosan győzelmi kényszerben játsszanak.

Ez láthatóan nem hagyott nyomot rajtuk a Monza ellen, akiket a hétvégén elvertek, mint szódás a lovát. A kiscsapat 5-1-re kapott ki, betalált Hakan Calhanoglu és Lautaro Martínez kétszer, illetve még Marcus Thuram is egy alkalommal.

Ez a meccs tehát sima volt, ám előtte… a Verona elleni találkozón majdnem jött a meglepetés, egy nagyon fura meccsen a hosszabbításban (1-1-nél) gólt szerzett Davide Frattesi, míg Thomas Henry a túloldalon a 100. percben kihagyott egy tizenegyest.

A csapat jó szezont fut egyébként, vezetik a Serie A-t, a BL-ben a második helyen jutottak tovább, és most egy trófeáért küzdhetnek. Egyedül a Coppa Italiától búcsúztak, meglepetésre a Bologna verte ki őket.

Egy új érkező van eddig, Tajon Buchanan, akiről már hetekkel ezelőtt is pletykáltak. Illetve van egy új szóbeszéd Piotr Zielinskiről, ő igazán nagy fogás lenne…

A mester majdnem teljes kerettel vághat neki a Lazio elleni elődöntőnek, csak Juan Cuadrado sérült.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Pavard, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martínez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.17.Serie A
lazio
0:2
inter
Serie A
2023.04.30.Serie A
inter
3:1
lazio
Serie A
2022.08.26.Serie A
lazio
3:1
inter
Serie A
2022.01.09.Serie A
inter
2:1
lazio
Serie A
2021.10.16.Serie A
lazio
3:1
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lazio

Nagyszerű formába került a Lazio, ha megnézitek az utolsó öt meccsüket, csak győzelmet láthattok. Ezek közül mondjuk nem volt mindegyik olyan meggyőző, a Romát és a Leccét is egy góllal győzték le. De mindkettő fontos siker volt: A városi rangadón aratott győzelem a Coppa Italiában elődöntőt ért, a Lecce elleni pedig azt jelentette, hogy tovább kapaszkodnak felfelé. Van hová felnyúlni, mert az őszt egy kicsit elszúrták Sarriék.

A Felipe Anderson góljával véget ért találkozó után a biancocelesti a hatodik helyre került, ki tudták használni a Bologna újabb vereségét.

Mérlegük most 10-3-7, tehát sok a vereség, néha olyan csapatok ellen is kikaptak, akiktől azért nem illett…

Ők is talpon vannak a BL-ben, szóval nem nagyon lehet kritizálni Sarrit, egyedül a bajnoki szereplés miatt idegeskedhetnek a szurkolók.

Egyelőre nincs új tagja a csapatnak, de állítólag érdeklődnek Florian Neuhaus iránt, aki illene is a Lazio csapatába.

Jó hír, hogy Ciro Immobile felépült, ahogy a Lecce-meccset kihagyni kényszerülő Taty Castellanos is, így Sarrinak el kell döntenie, kivel rohamoz majd együttese.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Patric, Gila, Pellegrini – Guendouzi, Rovella, Luis Alberto – Isaksen, Felipe Anderson, Zaccagni

Tippelde

Bőven esélyesebb az Inter, ez nem is vitás, bár szerintünk rajtuk nagyobb a nyomás, mindenki az ő győzelmükre számít. A Lazio remek formája miatt nem tudunk nem esélyt adni Felipe Andersonéknak.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Inter győzelem vagy döntetlen

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső