Sunderland – Hull City: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.01.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 17.
Sunderland
Teljesítmény:
V V N D N
  • Stadium of Light
  • Január 19. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Hull City
Teljesítmény:
V V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A héten sok időt töltöttünk eddig a különböző kupákban, szóval itt az ideje a bajnokságok felé szétnézni. Első mérkőzésünket pénteken este rendezik az angol másodosztályban, a 28. fordulóban a Sunderland és a Hull City csapnak össze. Izgalmas mérkőzés lesz ez, mert mindketten a rájátszásra hajtanak, és meg is van az esélyük arra, hogy ezt a szintet elérjék. Legalábbis féltávnál ez mondható el a fekete macskák és a tigrisek csapatáról is.

A Sunderland meglepetésre nemrég edzőt váltott, a csodatevő Tony Mowbrayt elküldték a kispadról, merthogy a Sunderland lecsúszott a hetedik helyre. A Hullnál kitart Liam Rosenior egyelőre, de lehet, hogy a nagyon ambíciózus török elnök hamarosan őt is lapátra teszi, ahogy tette azt Grant McCann-nel és Shota Arveladzéval is.

Jöjjön a Sunderland – Hull City találkozó!

Sunderland

Mick Beale visszatért a Championshipbe! Anno a mester elindított valamit a QPR-nál, de mikor jött az első krach, le is lépett. Nem lehet hibáztatni, hívta őt a Glasgow Rangers, a másodosztály helyett a BL-ben meg az EL-ben szerepelhetett, jó lehetőség volt ez számára. De nem tudott élni vele. Egy ideig munka nélkül volt, aztán jött a Sunderland felkérése.

Úgy gondolom, kicsit elhamarkodott lépés volt Tony Mowbrayt meneszteni azok után, amit a csapatért tett. Pár – valóban – gyenge teljesítményt követően mennie kellett, Beale pedig nem sokban tudott változtatni…

Az FA Kupából hamar kiestek, a Newcastle-tól 3-0-s vereséget szenvedtek, illetve a hétvégén is vereséggel zártak, az Ipswich elleni találkozó 2-1-es hazai sikert hozott. Itt a góljukat Jack Clarke szerezte.

Visszatért a kölcsönből Elliot Embleton, de rajta kívül más érkező egyelőre nincs.

Az alábbi játékosok nem játszanak majd sérülés miatt: Bradley Dack, Niall Huggins, Dennis Cirkin és Corry Evans.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Hume, O’Nien, Ballard, Alese – Ekwah, Neil – Pritchard, Bellingham, Clarke – Rusyn

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.26.Championship
hull city
0:1
sunderland
Championship
2023.04.07.Championship
sunderland
4:4
hull city
Championship
2022.12.17.Championship
hull city
1:1
sunderland
Championship
2021.07.30.Barátságos Mérkőzés
sunderland
2:1
hull city
Barátságos Mérkőzés
2021.04.20.League One
hull city
2:2
sunderland
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hull City

A héten már egyszer írtunk a Hull City csapatáról, így könnyen lehet, hogy az itt leírtak már unalmasak lesznek a népnek.

Idén ez lesz már az ötödik mérkőzése a Hullnak, és az a csúfság történt meg Liam Rosenior csapatával, hogy még egyet sem nyertek meg az eddigiek közül. A Sheffield Wednesday elleni vereség cinkes volt (egy kiesőjelölt vert meg egy feljutásra pályázó együttest 3-1-re), aztán iksz a Birmingham ellen az FA Kupában, ami miatt újrajátszásra kényszerültek. Főpróbaként kikaptak otthon a Norwichtól 2-1-re, és tegnap este búcsúztak az FA Kupából, miután a megismételt mérkőzésen Tony Mowbray csapata kiejtette őket. Pedig még a Hullnak állt a zászló az első félidőben, Jason Lokilo góljával ők vezettek, ám a második félidőben egyenlített a Birmingham, a hosszabbításban pedig a győztes gólt is megszerezték.

A bajnokságban a 9. a csapat, ami nem olyan rossz, mint amilyennek tűnik: Egyetlen pontra a 6. – már rájátszást érő helyen – a Coventry. Csak hát nagyon sűrű a mezőny, amilyen gyorsan feljebb léphetnek, olyan gyorsan le is csúszhatnak. A 14. Bristol is csak három pontra tőlük.

Idegenben eddig 5-2-6-ot hoztak össze, az utóbbi öt meccsükből hármat elbuktak, és összességében is gázos a formájuk.

Új sérült nincs – ahogy én tudom -, tehát a meglévő négyesre nem számíthat a menedzser, Liam Delapre, Jaden Philogene-Bidace-re, Ruben Vinagre-re és Dogukan Sinikre. Plusz még ott van Jean Michael Seri és Adama Traoré, ők a válogatottjuknál tartózkodnak.

A várható kezdőcsapat:

Allsop – Coyle, Jones, Greaves, Jacob – Morton, Slater – Tufan, Carvalho, Twine – Connolly

Tippelde

Eléggé megakadt most a Hull, ráadásul úgy estek ki a kupából, hogy egy pluszmeccset le kellett játszaniuk, ez nyilván nem jött jól, fáradtabbak, mint mondjuk a Sunderland, akik egész héten tudtak pihenni.

Mick Beale együttesének győznie kellene, mert, ha nem, a nyakukra húznak egy halom csapatot, közülük többen előznének is egy hazai vereség vagy egy döntetlen esetén. Ha valamikor, most meg lehet fogni a tigriseket.

Tippjeink a következők:

1.: Sunderland győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső