Swansea – Stoke: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.10.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 09.
Swansea
Teljesítmény:
V V D N V
  • Liberty Stadium
  • április 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Stoke
Teljesítmény:
D D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadik meccsünkre nehéz lesz tippelni. Nem is tudom, miért nyúlok ilyen meccsekhez, de valahogy vonzanak. Valahogy nagyobb a dicsőség, ha egy olyan meccsre tippelünk jól, mint amilyen ez a mostani lesz.

A Swansea – Stoke ugyanis nem rangadó. Nem valószínű, hogy egy jó meccs lesz. Nem is mondhatni, hogy kiváló csapatok feszülnek majd a pályán egymásnak. Egy kicsit javítanám magam. A Swansea – Stoke ugyanis mégis csak rangadó. Kiesési.

Öt fordulóval a vége előtt előbbit öt, utóbbit négy pont választja el a 22. helytől. Simán kieshet bármelyik csapat a 23.-tól a 15. helyezettig.

Egy győzelem mindkét gárdán nagyot lendítene. Ezért is fontos ez az összecsapás…

Swansea

Ahogy a bevezetőben is említettem, a Swansea is ugyanúgy kieshet, mint a Stoke. Nem ők a legnagyobb favoritok, jó nagy küzdelem folyik mögöttük, de az esély megvan. Öt pont nem a világ, és ennyit még egy Huddesfield vagy egy Sheffield Wednesday is tud szerezni. Szóval nagyon kéne a pont a hattyúknak.

Russell Martin távozását követően egy kissé szétesett ez az együttes, nem beszélve Joel Piroe-ról, aki 15-20 gólra volt képes itt. Míg tavaly majdnem odaértek a rájátszásra, addig most sokkal szerényebb céljaik vannak.

A legutóbbi három meccsükön egy pontot szereztek, Luke Williamsnek tehát valamit ki kell találnia. A hétvégén a Boro verte őket 2-0-ra. Ez idegenben volt, gondolhatjuk, hogy a Swansea azért otthon erősebb, a kiscsapatok általában otthon gyűjtögetik a pontjaikat.

Hát, a Swansea-nál csak három gyengébb együttes van a Championshipben: a Rotherham, a QPR és a Millwall.

Összesen 23 pontot szereztek, mérlegük hat győzelemből, öt döntetlenből és kilenc vereségből áll.

Várhatóan Mykola Kukharavych pályára léphet, de Harrison Ashby, Josh Ginnelly, Kyle Naughton, Joe Allen, Przemyslaw Placheta és Josh Tymon nem lehet ott.

A várható kezdőcsapat:

Rushworth – Darling, Humphreys, Wood, Tymon – Fulton, Grimes – Ronald, Lowe, Paterson – Cullen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.12.Championship
stoke
1:1
swansea city
Championship
2023.02.21.Championship
swansea city
1:3
stoke
Championship
2022.08.31.Championship
stoke
1:1
swansea city
Championship
2022.02.08.Championship
stoke
3:0
swansea city
Championship
2021.08.17.Championship
swansea city
1:3
stoke
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Stoke

A Stoke edzője, Steven Schumacher a szezon közben a Plymoutht hagyta ott a Stoke menedzseri pozíciójáért. Nem tudom, jól járt-e vele. A Stoke négy pontra a 22. helyen álló Huddersfieldtől, épp annyi pontot gyűjtöttek, mint Schumacher korábbi csapata. Ergo közel járnak a kieséshez.

Szintén fontos információ, hogy a Fraditól négymillió euróért leigazolt marokkói, Ryan Mmaee visszakerült a keretbe (ahonnan magatartási problémák miatt tették ki), és a legutóbbi három meccsen játszott. Nem is rosszul. Igaz, gólt nem szerzett, de a Hull City elleni mérkőzésen adott egy gólpasszt. Most azonban nem lesz pályán a csatár, mivel megsérült.

A legutóbbi öt meccsen a csapat nyolc pontot szerzett, ami kifejezetten jónak mondható. Főleg, hogy idén már összesen 19 vereségük van, ami azt mutatja, hogy nem a jó csapatok közé tartoznak a Championshipben. Bár ez a táblázatból is kiderül.

Ez a forma azonban bíztató. Egy győzelemmel megelőzhetnek három csapatot is, de idegenben ez annyira nem jellemző rájuk. Mérlegük 6-4-10.

Ahogy említettem, Ryan Mmaee sérült, mellette Lynden Gooch, Ben Pearson és Junior Tchamadeu nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Iversen – Hoever, McNally, Rose, Stevens – Laurent, Thompson – Manhoef, Bae, Vidigal – Campbell

Tippelde

Ez az a tipikus egygólos meccs, ami szórakoztatás szempontjából nem sok jóval kecsegtet. Ha valaki a tradicionális angol futball híve, a sok ütközésé, a feszültségé, a rengeteg beadásé, az élvezni fogja a mérkőzést.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kétgólos vezetésnél a FEZbet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső