Juventus – Empoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.27.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 25.
Juventus
Teljesítmény:
N N N N N
  • Allianz Stadium
  • Január 27.
Nézd élőben itt:
Rabona
Empoli
Teljesítmény:
N V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Na, ennyit az angol találkozókról, térjünk át az olaszokra. A Serie A 22. fordulója jön, a verseny egyre kiélezettebb, nagyon izgalmas tavasz várható az olasz élvonalban. Nem csak azért, mert az első hely sorsa nem látható, hanem azért, mert az élmezőny, valamint a kiesőzóna is nagyon egyben van. Mindenhol lehet tehát izgulni, minden csapatra lehet figyelni, mert nincs olyan, hogy uncsi vagy tét nélküli találkozó.

A Juventus – Empoli valójában egyértelműnek tűnik. Az élen álló öreg hölgy a kiesőhelyen álló kékeket fogadja, tiszta sor, sima hazai, igaz? Valami ilyesmivel számol mindenki, és valóban nagy meglepetés lenne, ha az ismételten edzőváltáson átesett Gli Azzurri nyerni tudna.

Juventus

Nagyon meghozták a harci kedvet a Juventusnak, az élre ugró torinóiakat lehetetlenség megállítani. A védelmük rendkívül stabillá lett, miközben életveszélyes támadásokat vezetnek. Csak egy pici statisztika ezzel kapcsolatban: hét mérkőzés óta hibátlanok (öt bajnoki, két kupameccs), ezek alatt 21 gólt szereztek (kereken 3-as átlag), miközben csak 3 gólt kaptak (ez 0,42 gól meccsenként).

A hétvégén sikerrel zárták le a Lecce elleni tripet is, a kiscsapat ellen Dusan Vlahovic két gólt szerzett, míg a harmadikat Iling Junior passzából a brazil Bremer szerezte.

Meggyőző játék, ami azzal párosult, hogy a csapat talpon a kupában, illetve az élre ugrott a bajnokságban. Ez persze megváltozhat, mivel az Olasz Szuperkupa miatt az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Otthon a Juvét senki nem kényszerítette térdre, egyedüli veretlenekként 8 győzelmük és 2 döntetlenjük van. Igaz, itt a rúgott gólok száma annyira nem elképesztő, de a kapottaké igen, csak négyszer vették be a hálóját Wojciech Szczesnynek.

Továbbra is eltiltott Paul Pogba és Nicoló Fagioli, sérült Mattia De Sciglio, és most már csatlakozott hozzá Adrien Rabiot, Federico Chiesa és Moise Kean is.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Gatti, Bremer, Danilo – Cambiaso, Miretti, Locatelli, Nicolussi Caviglia, Kostic – Vlahovic, Yildiz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.03.Serie A
empoli
0:2
juventus
Serie A
2023.05.22.Serie A
empoli
4:1
juventus
Serie A
2022.10.21.Serie A
juventus
4:0
empoli
Serie A
2022.02.26.Serie A
empoli
2:3
juventus
Serie A
2021.08.28.Serie A
juventus
0:1
empoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Empoli

A szezonban már másodszor váltott edzőt az Empoli, Paolo Zanetti után jött Aurelio Andreazzoli, a csapat korábbi mestere, de nem bírta sokáig. A helyére a kiscsapatok megmentője, Davide Nicola érkezett, aki az elmúlt években sikerrel mentette meg a kieséstől a Torinot és a Salernitanát is.

A mester első meccse máris változást hozott, hazai pályán kapták el a középmezőnyben levő Monzát. Még csak gólt sem kaptak, de Szymon Zurkowski révén rúgtak hármat. A lengyel támadó most érkezett a Speziából, és azonnal a közönség kedvencévé vált.

Ez a győzelem még önmagában kevés, az Empoli továbbra is kiesőhelyen, de már két pontra megközelítették a Cagliarit és az Udinesét, akik már bennmaradó helyen vannak.

Idegenben 2-2-6-os mérlegük nem túl biztató, főleg egy Juventus ellen, de a szurkolókat megnyerte Davide Nicola, és arra számítanak, hogy az Empoli felveszi a versenyt a bajnoki cím egyik legfőbb esélyesével.

Ezen a találkozón Mattia Destro, Tyronne Ebuehi, Simone Bastoni, Gabriele Guarino és Giuseppe Pezzella nem játszik majd sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Caprile – Ismajli, Walukiewicz, Luperto – Bereszynski, Zurkowski, Grassi, Marin, Gyasi – Cerri, Cambiaghi

Tippelde

Biztosak vagyunk abban, hogy az Empoli erőt merített a Monza elleni sikerből, és nem feltartott kézzel fognak pályára lépni. A Juventus formája miatt viszont a meglepetésre nem számítunk.

Tippjeink a következők:

1.: Juventus győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső