Lazio – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 25.
Lazio
Teljesítmény:
V N N N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Január 28. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Napoli
Teljesítmény:
V N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Érdekes párosítások lesznek az olasz első osztályban vasárnap is. Az Olasz Szuperkupának nemrég lett vége Szaúd-Arábiában, az ott szereplő négy együttes most megint egymással találkozik. Mármint abban a párosításban, ami a kupában nem jött össze. Az elődöntőben kieső Lazio a döntőbe jutott Napolit fogadja, míg a győztes Inter az elődöntőben kihulló Fiorentinát.

Fontos meccs ez mind a hazai, mind a vendégcsapatnak. Tavaly még az élen gyötörték egymást – a Napoli bajnok, a Lazio ezüstérmes lett -, most azonban csak a középmezőny elején szerepelnek. Kettejük között két pont a difi, egy vendéggyőzelemmel előznék legalább a Laziot, de könnyen lehet, hogy a Bologna – Roma kettőst, sőt az Atalantát és a Fiorentinát is.

Következzen a Lazio – Napoli mérkőzés!

Lazio

Bár kétlem, hogy a prioritási lista tetején lett volna az Olasz Szuperkupa a Lazio számára, bosszanthatja őket, hogy már az elődöntőben simán kikaptak. Igaz, a későbbi győztes Intertől, akik akár az idei bajnokságot is megnyerhetik, Maurizio Sarrit ez nem vigasztalja.

A meccs maga egyértelmű volt, minden egyes mutatóban jobb volt Simone Inzaghi együttese, a Lazionak még csak kaput eltaláló lövése sem volt.

Ez meglepő azok után, amilyen formát mutattak, de itt látszik igazán, hogy más egy Lecce, egy Udinese vagy egy Frosinone elleni meccs, más egy válságban levő Romát megverni, és más egy Interrel találkozni.

A Laziot most már a Serie A, illetve majd a Bajnokok Ligája – meg a Coppa Italia – mozgatja, és azt hiszem a sorrend ebből a szempontból helytálló. Mindenképp feljebb kell lépniük a bajnokságban, nagyon közel a negyedik hely, amiben még lehet reménykedni. A Lazio a 6., a Fiorentina – akik a 4.-ek – csak egy pontra tőlük.

Otthon a Lazio 6-2-2-es mérlegével a középmezőnyben, viszont erre lehet építeni a Napoli ellen.

Továbbra sincs új érkező, Florian Neuhausról van szó még mindig pletykaszinten, de előrelépés nem történt a német átigazolásával kapcsolatban.

Nagy veszteség, hogy a kezdőcsapat két prominens tagja, Mattia Zaccagni és Ciro Immobile is sérült.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Patric, Gila, Pellegrini – Kamada, Cataldi, Luis Alberto – F. Anderson, Castellanos, Pedro

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.02.Serie A
napoli
1:2
lazio
Serie A
2023.03.03.Serie A
napoli
0:1
lazio
Serie A
2022.09.03.Serie A
lazio
1:2
napoli
Serie A
2022.02.27.Serie A
lazio
1:2
napoli
Serie A
2021.11.28.Serie A
napoli
4:0
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Napoli

A Napoli egy nagy arányú győzelemmel masírozott be a Szuperkupa döntőjébe, meglepetésre három góllal intézték el a Fiorentinát. Az első gólt Giovanni Simeone szerezte, majd a végén a csereként beállt Alessio Zerbin duplázott, amikor a Fiorentina már nagyon ment előre az egyenlítő gólért.

A döntő nem sikerült ilyen jól, az Inter egy Martínez által rúgott góllal megnyerte a finálét, és megszerezte a trófeát.

Ahogy a Lazionál, úgy a Napolinál is sokkal fontosabb a bajnokság, hiszen címvédőként most a kilencedik pozíciót foglalják el.

Mérlegük most kilenc győzelemből, négy döntetlenből és hét vereségből áll. Walter Mazzarri együttese nem lett sokkal gyengébb tavalyhoz képest, de mégis szembetűnő, mennyire megváltozott a Maradonában a hangulat.

Többet hibáztak otthon (mérlegük 4-2-4), mint idegenben (5-2-3), de az utolsó három meccsükön pontot sem tudtak szerezni, amikor elhagyták Nápoly városát.

Bőven lesz hiányzó a vendégeknél is, Jens Cajuste és Khvicha Kvaratskhelia eltiltott, Natan, Alex Meret és Mathias Olivera sérült, Victor Osimhen és André Franck Zambo Anguissa pedig az Afrika-kupán szerepel.

A várható kezdőcsapat:

Gollini – Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Mario Rui – Lobotka, Zielinski, Gaetano – Lindström, Raspadori, Simeone

Tippelde

Kemény meccs várható, benne van a gólzápor és a szűkös eredmény is. Mi most inkább az utóbbi felé hajlunk, túl sok és túl fontos játékosok fognak hiányozni.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső