Everton – Luton: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.01.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 25.
Everton
Teljesítmény:
N D D V V
  • Goodison Park
  • Január 27. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
N D D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy mondtam, a nap második találkozója is az angoloktól érkezik. Azonban ez nem egy Championship-meccs, nem is egy PL, maradunk az FA Kupánál, amely mostanság dominál Angliában.

A legjobb tizenhat közé kerülés a tét, az Everton és a Luton arra hajt, hogy ott legyenek. Mindkettejüknek jól jönne a győzelem, egyrészt azért, hogy saját moráljukat feljebb vigyék, másrészt azért, mert minél távolabb jutnak az FA Kupában, annál több pénzt kapnak, ami valljuk be, mindkét együttesnél elférne.

A bajnokságban egymás riválisai, mindketten a kiesést szeretnék elkerülni, és most megint szembe kerültek egymással.

Következzen az Everton – Luton találkozó!

Everton

Nincs egyszerű dolga idén az Evertonnak. Miközben levontak tőlük tíz pontot, és így kiesőhelyre kerültek, a csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizzék első osztályú tagságukat. Erre most megint arról súgnak-búgnak az emberek, hogy jön a következő pontlevonás, ami már tényleg földbe állítaná a kékeket.

Épp, hogy sikerült megint a piros vonal fölé kerülni, most még ez is…

A Sean Dyche vezette liverpooliak a jó formától messze vannak, de az utolsó két meccsükön voltak biztató jelek. Egyrészt annak nevezhető, hogy az Aston Villától elraboltak egy pontot a Goodison Parkban, másrészt az, hogy – megismételt mérkőzésen – kiverték a Crystal Palace-t az FA Kupából. A mindent eldöntő gólt az az André Gomes szerezte, akiről sokan már lemondtak. A portugál középpályás valóban eltűnt a radarról, nemrég még a Barcelona játékosa volt, most meg már alig fér be az Everton kezdőjébe – igaz, hosszú időn át volt sérült.

Változás nincs a keretben, pletyka van: Jarrad Branthwaite jó őszt futott, több nagycsapattal is összehozták. Most épp a Tottenhamről beszélnek, de mivel ők megvették Dragusint, nem hiszem, hogy pénzt áldoznának még egy védőért.

Lassan felépül Ashley Young, viszont még nem valószínű, hogy pályára küldik. Seamus Coleman is összeszedett egy kisebb sérülést, és ezúttal sem lehet majd ott Dele Alli és Abdoulaye Doucouré, illetve Idrissa Gueye.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Patterson, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko – Onana, Garner – Harrison, GOmes, McNeil – Calvert-Lewin

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.30.Premier League
everton
1:2
luton
Premier League
2007.10.31.Angol Ligakupa
luton
0:1
everton
Angol Ligakupa
2006.10.24.Angol Ligakupa
everton
4:0
luton
Angol Ligakupa
1992.03.14.Premier League
everton
1:1
luton
Premier League
1991.11.02.Premier League
luton
0:1
everton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton

A Luton is egy megismételt mérkőzésen tudta elérni a továbbjutást, az ellenfél a harmadosztály bajnokesélyese, a Bolton volt. Talán ennél könnyebb meccsre számított mindenki, de a továbbjutásnak így is lehet örülni. A második meccsen hamar hátrányba kerültek, de Tahith Chong és Chiedozie Ogbene találataival megfordították a mérkőzést.

Nem elhanyagolandó kérdés az, mi folyik a csapattal a PL-ben. Egyelőre az Everton mögött, egy ponttal lemaradva, nagy küzdelem lesz majd azért, hogy elkerüljék a kiesést. Van egy előnyük a többiekhez képest a kiesőzónában: nekik van egy elmaradt mérkőzésük. Pontosabban félbeszakadt, amit majd újra le kell játszani a Bournemouth ellen.

Tom Lockyer már otthon lábadozik, ez nagyszerű hír, és az is lehet, hogy folytathatja a pályafutását. Mindenesetre a Luton igazolt egy belső védőt Tom Holmes személyében, kérdés, hogy őt mennyire lehet bevetni azonnal, hiszen a harmadosztályú Readingből érkezett. A válasz: Semennyire, mert azonnal visszaküldték őt kölcsönbe korábbi együtteséhez.

A Luton nem rossz idegenben, leptek már meg másokat, miközben mindenki hazai sikerrel számolt. A legutóbbi három találkozójukból kettőt megnyertek, egyszer ikszeltek.

Sérültjeik: Tom Lockyer, Marvelous Nakamba, Mads Andersen, míg Issa Kaboré az ANK-n van.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Mengi, Osho, Bell – Ogbene, Sambi Lokonga, Clark, Doughty – Townsend, Barkley – Adebayo

Tippelde

A Luton két játékosának, Ross Barkley-nak és Andros Townsendnek is különleges lesz ez a meccs, hiszen szép időszakot töltöttek az ellenfélnél. Erre a meccsre ezt muszáj elfelejteniük, hogy csapatuknak legyen esélye a továbbjutásra.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást az Unibet oldalán, és nyerj akár 50%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső