Leeds United – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.09.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 22.
Leeds United
Teljesítmény:
D N D V N
  • Elland Road
  • Szeptember 23. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Watford
Teljesítmény:
D N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hétközben már volt egy bajnoki forduló az angol másodosztályban, de arról lemaradtunk. Lemaradtunk, mert prioritást élvez a Bajnokok Ligája. Lehet, hogy jobban jártunk volna a Championshippel…

A szombati játéknapon nem tudjuk ignorálni, figyelmen kívül hagyni a Leeds United – Watford találkozót. Ez a két csapat nemrég még a Premier League-ben játszott egymással, most pedig azért küzdenek, hogy ez minél hamarabb újra megvalósuljon. Fel akarnak jutni, ám ez az idény a tavalyihoz képest sokkal kiegyenlítettebb lesz várhatóan.

A Leeds és a Watford is egyelőre csak a középmezőnyben, ezen pedig gyorsan változtatni kell, mielőtt a többiek elhúznak.

Az online sportfogadás szakértői hazai győzelmet várnak, a bet365-nél 1.73 a Leeds sikere, 3.80 az iksz, 4.75 a vendéggyőzelem.

Leeds United

Nagyon nehéz szituáció az, amikor egy csapat kiesik a Premier League-ből. Nyilván a legjobbjaik nem akarnak a másodosztályban játszani, a többi csapat tud halászni a keretből, és feltölteni újakkal megint csak nem egyszerű eset. Ha meg még egy új edző is jön, akkor meg aztán teljes a felfordulás. Nos, pontosan ez történt a Leeds Unitednél. Rengeteg játékosukat kellett, hogy eladják vagy kölcsönadják, és ezeket a spílereket mind pótolni is kellett. Hozzá még érkezett Daniel Farke, a Borussia Mönchengladbach egykori edzője.

Voltak balhék házon belül, Wilfried Gnonto mindenképp távozni akart, ám ezt a vezetőség megakadályozta, azt viszont nem tudta, hogy Brenden Aaronson, Luis Sinisterra, Tyler Adams, Marc Roca, Rodrigo vagy Max Wöber távozzon.

Az utolsó napokban még pár új játékost behúzott a csapat, Djed Spence, Glen Kamara, Joel Piroe és Ilia Gruev is sokat segíthet rajtuk.

Egyelőre a mérleg annyira nem rossz. Igaz, kiestek a Ligakupából a Salford ellen, a bajnokságban pedig csak a középmezőnyben foglalnak helyet, de a 2-4-1-es mérleg ANNYIRA nem gyenge.

Legutóbb a hét közepén a Hull Cityvel játszottak, és bár közelebb álltak a győzelemhez, csak egy ponttal távoztak.

Hazai mérlegük mindössze három egymást követő döntetlenből áll.

Sérült Djed Spence, Patrick Bamford, Wilfried Gnonto, Stuart Dallas és Junior Firpo, eltiltott a Hull City elleni meccsen pirosat kapó Joe Rodon.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Byram, Ayling, Struijk, Shackleton – Gray, Ampadu – James, Piroe, Summerville – Rutter

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.09.
watford
0:3
leeds
2021.10.02.
leeds
1:0
watford
2016.02.20.
watford
1:0
leeds
2015.02.28.
leeds
2:3
watford
2014.08.23.
watford
4:1
leeds
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Watford

Szerényebb eredményeket tud felmutatni a Watford, amely két éve a Premier League tagjaként szerepelt, de ott valami nagyon elromlott. A vezetőség hibát hibára halmozott, egyetlen edzőnek sem hagyták, hogy kiteljesedjen, miközben kétmarokra vásárolták a hol jobb, hol gyengébb játékosokat. A kiesés elkerülhetetlen volt, arra azonban nem sokan gondoltak volna, hogy az első Championship-évben ennyire gyengék lesznek. És nagyon úgy néz ki, ez a mostani sem lesz jobb.

Megint új edző ül a kispadon, Valerien Ismael, és a keret is megint sokat változott. Heten érkeztek (most nem szórták úgy a pénzt, mint tavaly meg előtte), tizenkilenc játékos pedig távozott.

Megvolt a tisztogatás, most már csak az eredmények kellenének. Azok meg nem jönnek.

A Watford a 14. helyen áll 2-3-2-es mérleggel. Jó hír számukra, hogy az utóbbi három meccsükön nem kaptak ki, a hétközi fordulóban ők is ikszeltek, hazai pályán játszottak 2-2-t a West Brommal. Góljaikat Tom Ince és Matheus Martins szerezték.

Tétmérkőzést nem sikerült idegenben még nyerniük, a Stoke-tól kikaptak, míg a Coventry ellen döntetlent értek el.

A svéd válogatott Ken Sema nem játszhat sérülés miatt, és kimarad Ryan Porteous is.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Ngakia, Sierralta, Hoedt, Morris – Louza, Dele-Bashiru, Koné – Ince, Rajovic, Matheus Martins

Tippelde

A Watford védelme ránézésre nagyon erős, de látva, hogy hány gólt kaptak eddig, máris máshogy látni a dolgokat. A Leeds erősebbnek tűnik nekem most, de az a négy döntetlen nem hiába szerepel a nevük mellett.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Fogadj a hétvégi meccsekre a FEZbetnél, és 12.000 Ft-os ingyenes fogadást kapsz az Unibettől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső