Fiorentina – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 25.
Fiorentina
Teljesítmény:
V D N V N
  • Artemio Franchi
  • Január 28. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Inter
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap zárásaként következik a meccs, amit a negyedik napi tippben belengettünk. A Szuperkupából hamar kieső Fiorentina a torna győztesét fogadja, az esélyek ezúttal egyértelműnek tűnnek, még úgy is, hogy egyébként a firenzeiek a negyedik helyről várják a Simone Inzaghiék elleni találkozót.

Akik meg lecsúsztak a második helyre, de nyugi, csak azért, mert egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a Juventus.

Mindenesetre a győzelmi kényszer sok terhet róhat Lautaro Martínezék vállára, és meg lehet botlani a violák otthonában.

A bukik szerint azért inkább a vendégek számítanak esélyesnek, ez kiderül az általuk adott szorzókból is.

Jöjjön a Fiorentina – Inter találkozó!

Fiorentina

Csalódást keltő Szuperkupán van túl Vincenzo Italiano együttese. Döntőt vártunk a Fiorentinától, de a Napoli – amely távol attól, hogy jónak nevezzük őket – simán, 3-0-ra győzte le őket. A mérkőzésen a csapatnak volt egy meg nem adott gólja – Lucas Beltran révén -, illetve Jonathan Ikone kihagyott egy büntetőt, ami konkrétan megfordíthatta volna a mérkőzés állását. Mivel ezekből nem lett gól, a hajrában a Napoli bevitte a kegyelemdöfést két Zerbin-gól képében.

A Fiorentina egyébként ezúttal is remekel a kupában, ott vannak a legjobb négy között, miután a Bolognát hosszabbítás után legyőzték, és nagyot fejlődtek a bajnokságban is, hiszen a negyedik helyről várják a folytatást. Igaz, a mezőny nagyon egyben van, és két rossz eredmény a középmezőny közepére küldheti őket.

Ezért is lenne jó nyerni az Inter ellen, amire a közelmúltban volt is már példa, tavaly a San Siroban 1-0-ra győztek ellenük, idei első meccsüket viszont Martínezék négy góllal nyerték meg.

Az Artemio Franchi Stadionban a violák 6-2-2-es mérleggel állnak és minden sorozatot figyelembe véve nyolc meccs óta veretlenek.

Miután a házigazda Elefántcsontpart gyengélkedik az ANK-n, volt rá esély, hogy Christian Kouamé visszatér, de a rendező végül csoportharmadikként továbbjutott, a szélső pedig marad.

Cristiano Biraghi eltiltás, Dodo és Gaetano Castrovilli sérülés miatt marad ki.

Végül pedig megemlíteném az átigazolásokat: több fiatalt adott kölcsön a gárda, érkező pedig egy van, kölcsönvették a Verona jobb-, és baloldalon is bevethető játékosát, Davide Faraonit.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Milenkovic, Martínez Quarta, Biraghi – Duncan, Arthur Melo – Ikone, Bonaventura, González – Beltran

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.03.Serie A
inter
4:0
fiorentina
Serie A
2023.05.24.Olasz Kupa
fiorentina
1:2
inter
Olasz Kupa
2023.04.01.Serie A
inter
0:1
fiorentina
Serie A
2022.10.22.Serie A
fiorentina
3:4
inter
Serie A
2022.03.19.Serie A
inter
1:1
fiorentina
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter

Meg is szerezték a szezon első trófeáját Inzaghiék, jó játékkal nyertek a Lazio elleni elődöntőben – leiskolázták Patricékat -, majd a döntőben Lautaro Martínez góljával a Napolit is legyőzték.

Most azonban vissza kell térni a mindennapokba, fontos meccs vár a csapatra. Idegenben sosem könnyű, de az Inter olyan jó formában van, hogy egyértelmű favoritjai a vasárnapi összecsapásnak.

Arról nem is beszélve, hogy a tabellán az Inter a legjobb teljesítményt nyújtotta idegenben. Nyolc győzelmük és két döntetlenjük van, 24 rúgott és 4 beszedett góllal, ami a legjobb minden tekintetben.

A bajnokságban legutóbb a Monzát ütötték ki a San Sirotól távol, Lautaro Martínez és Hakan Calhanoglu dupláztak, mellettük még Marcus Thuram talált be. Inzaghi mester elégedett lehet a keretével, mert nem nagyon hallani új nevekről, egyedül Tajon Buchanant igazolták le, aki a jövőben verekedheti be magát a kezdőcsapatba.

Sérült Juan Cuadrado, eltiltott Nicoló Barella és Hakan Calhanoglu.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Pavard, Acerbi, de Vrij – Darmian, Frattesi, Klaassen, Mkhitaryan, Dimarco – Martínez, Thuram

Tippelde

A középpálya magját elbukta az Inter, ami miatt egy kicsit nehezebb dolguk lehet a hétvégén. A Fiorentina jó csapat, de nem túl kiegyensúlyozott. Hiába jó az otthoni mérlegük, ezen a mérkőzésen nem ők az esélyesek.

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szülinapod van? Regisztrálj a Vulkan Bet oldalán, akik a születésnap alkalmából megdobnak egy kis bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső