Real Betis – Celta Vigo: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.04.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 11.
Real Betis
Teljesítmény:
V V V V N
  • Benito Villamarín
  • április 12. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Celta Vigo
Teljesítmény:
D N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Előbb a németek, aztán az olaszok, akkor most jöjjön egy kis spanyol foci. Hogy aztán a napot Angliában fejezzük be. De nem ugyanazon osztályban.

A péntek esti spanyol meccs a Real Betis – Celta Vigo lesz, amire azért a legtöbben hazai sikert várnak. A tabellán elfoglalt helyezés alapján ez lenne a reális, de a sevillai együttes igencsak a gödör mélyére került. Ezt orvosolhatják most egy kiesőjelölt ellen.

Amely nemrégiben edzőt váltott, és Claudio Giraldez érkezése óta még veretlen. Sőt, épp Sevillában tudtak nyerni három héttel ezelőtt…

Érdekes meccs is lehet ebből, és még Manuel Pellegrini állása is veszélybe kerülhet…

Real Betis

A hajrára elfáradt a Real Betis, és egyre kevesebb esélyük van arra, hogy a következő idényben is találkozzunk velük a nemzetközi kupákban. Hátrányuk immáron hét pont a hatodik helyen álló Real Sociedaddal szemben. A nyolcadik helyezett sevillaiak a Bilbao legyőzése után meglepetésre abszolút visszaestek, egymás után négyszer kaptak ki. Megverte őket az Atletico Madrid, a Villarreal, a Rayo Vallecano és a legutóbbi fordulóban a Girona is.

Utóbbi meccset idegenben játszották, és bár tartották magukat, a dobogó második fokáért küzdő katalánok nyertek. A vendégek részéről Willian José tudott duplázni.

A chilei mesternek valamit mindenképp ki kellene találnia, de ez a Betis most több sebből vérzik. A csapat eddigi vezére, Isco csak most tért vissza sérüléséből, Nabil Fekir csak árnyéka önmagának, és Willian José is nagyon magára van hagyva, nem igazán van helyettese, aki levenné róla a terhet.

A Betis otthon kifejezetten jó csapatnak számított, de mostanra becsúszott két vereség és jó pár döntetlen is, így mérlegük most 7-6-2.

Ha minden igaz, akkor majdnem teljes a keret. Egyedül Marc Bartra sérült, valamint ott van még Chimy Avila, aki eltiltását fogja tölteni. Kétséges továbbá Cedric Bakambu és Marc Roca játéka.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Ruibal, Pezzella, Riad, Miranda – Rodriguez, Carvalho – Fornals, Isco, Perez – Willian José

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.03.LaLiga
celta vigo
2:1
real betis
LaLiga
2023.02.04.LaLiga
real betis
3:4
celta vigo
LaLiga
2022.10.02.LaLiga
celta vigo
1:0
real betis
LaLiga
2022.03.20.LaLiga
celta vigo
0:0
real betis
LaLiga
2022.01.02.LaLiga
real betis
0:2
celta vigo
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Celta Vigo

A Real Madrid elleni vereség után telt be a pohár, a 4-0-t követően Rafa Benítezt eltávolították a Celta Vigo kispadjáról. Kicsit inkorrektnek érzem, hogy egy madridi meccs után menesztették a sokat tapasztalt mestert – akinek karrierje ezzel szinte biztosan kukázva lett -, mert senki nem várhatta el, hogy majd a Santiago Bernabeuban játsszák életük meccsét. De tény, nem „érdemtelenül” rúgták ki Benítezt.

A Celta megint a kiesés ellen küzd, ahogy az elmúlt években már ez párszor megtörtént. Viszont az új edző hozott némi lendületet, és a legjobbkor talál(hat) magára a gárda. Előbb a Sevillát verték meg 2-1-re, majd a következő héten 0-0-t játszottak a Rayo Vallecanoval.

Miután csak három pont választja el őket a Cadiztól – akik szintén összeszedték magukat -, nagyon izgalmas lesz, melyikük esik ki.

A Celta összesen 28 pontot szerzett, ebből 14-et, vagyis pontosan feleannyit idegenben. Mérlegük 3-5-7.

A mester, Giraldez, szintén számolhat több sérülttel. Joseph Aidoo, Williot Swedberg és Carlos Dotor biztosan nem játszik, Mihailo Ristic kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Mingueza, Starfelt, Dominguez – Alvarez, Beltran, Sotelo, Sanchez – Aspas, Larsen, Bamba

Tippelde

Bár a Betis évek óta a LaLiga felsőházában van, a Celta pedig majdnem mindig a kiesés ellen küzd, az egymás elleni meccsek alapján az mondható el, a sevillai csapatnak az egyik mumusa a Celta. Négy vereségük egyhuzamban szintén nem arra enged következtetni, hogy Iscoék megnyerik az előttük álló mérkőzést.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kockázatmentes fogadás a Rabona irodájánál: Akár 15.000 Ft-os freebetet is kaphatsz a bukmékertől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső